Én elolvastam a Jó utat! tok hátulját és ott olyanok voltak írva hogy ez már szinte fizikailag is törhetetlen! De kár hogy a tenger ilyen béna Az a baj hogy csak a saját telkünkön hulámzik, sehol máshol a szomszédságban
Bocsánat, hogy kéretlenül beleszólok!
De a kalózverziót nyugodtan felejtsd el! Az EA baromira ért a termékei levédéséhez. Lejjeb már volt róla szó,hogy soha, senkinek sem működött. Tudom, hogy drága az eredeti, de csak két dolgot lehet tenni.
1. Szivod a fogadat és megveszed, aztán játszol vele.
2. Legyintesz egyet és lemondasz róla.
De innen hogyan töltsem le hol jó lenne ha valaki tudna segíteni amúgy a sims2 jó utat szeretném letölteni aki nem tudná! ]{redenc: Kértelek, figyelmeztettelek szóban, ezek után privátban is (!), itt is folytatod a kalózverzió beszerzése utáni kutakodást. Egy hónapos, elévülő figyelmeztetés, csak a jó szívem miatt...
Sziasztok valaki segítene hogy hagyan kell letölteni a sims2 jó utat kigészítőt vagy hogy hnnan lehet letölteni ? mert én sajnos nem tom kérlek segítsetek!
Sziasztok valaki segítene hogy hagyan kell letölteni a sims2 jó utat kigészítőt vagy hogy hnnan lehet letölteni ? mert én sajnos nem tom kérlek segítsetek!
Én most tettem fel századszor a S ims 1-et.Mindig megunom, és mivel a memóriám 128-as, kell a hely és azt törlöm le először...most a karriereket akarom megcsinálni, de mivel oda meg mindig sok barát kell, eléggé nehezen megy.Tud valaki valamilyen tippet, hogy hogyan lehetne felgyorsítani az előléptetéseket?
Egyszer építettem kísértetházat.Először beköltöztettem 20 embert,(csoportokban)aztán be a medencébe, ki a korláttal így lett egy termete temetőm.Aztán a házat is úgy rendeztem be, festettem ki9 mint ha 100 éves volna.
Valahol lejjebb bemutattam már a félig kész Pleasantville-emet. Egyelőre csak az Éjszakákig használom a kiegészitőket, mert azon túl nem tudok segiteni az unalmasabb családok gyorsitott fejlesztésében a SimPE-vel.
A gépemben meg sajna meghalt az alig fél éves alaplap. Ha minden igaz, ma meglesz a csere és holnap visszakapom a masinát.
Én most tettem fel századszor a S ims 1-et.Mindig megunom, és mivel a memóriám 128-as, kell a hely és azt törlöm le először...most a karriereket akarom megcsinálni, de mivel oda meg mindig sok barát kell, eléggé nehezen megy.Tud valaki valamilyen tippet, hogy hogyan lehetne felgyorsítani az előléptetéseket?
Valahol lejjebb bemutattam már a félig kész Pleasantville-emet. Egyelőre csak az Éjszakákig használom a kiegészitőket, mert azon túl nem tudok segiteni az unalmasabb családok gyorsitott fejlesztésében a SimPE-vel.
A gépemben meg sajna meghalt az alig fél éves alaplap. Ha minden igaz, ma meglesz a csere és holnap visszakapom a masinát.
Én azt is csípme benne,vannak vágyak félelmek, ami miatt elég emberközeli az egész. A ház építés se elhanyagolható, de a sav borsa szerintem az emberkék terelgetése és a családok összehozzása.
Én is szeretem azt, amikor berendezek, kifestek egy házat.
Én leginkább a ház építését és berendezését élvezem. A simek kicsit problémásabbak de velük is jól elvagyok...
Én azt is csípme benne,vannak vágyak félelmek, ami miatt elég emberközeli az egész. A ház építés se elhanyagolható, de a sav borsa szerintem az emberkék terelgetése és a családok összehozzása.
Imádom a The Sims játékokat, mert olyan cuki játék. Azért nem szoktam túlzásba vinni, de néha ha időm engedi, akkor picit leülök. Hallottam, hogy sok lánynak bejönnek az ilyen játékok, de messze állunk még attól, hogy mi is olyan jól játszunk, mint a férfiak
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.