A társaiddal ne legyél gonosz Padawan, náluk mindig legyen befolyásod.A vörös képhez ,meg gratula, de lesznek méd a társaid is főnyeremények egy plasztikai sebész számara, ugyhogy :nyugi
Örülők neki és majd később figyeldd meg hogy mennyire más lesz a játék a sötét oldalon.Beszélj társaiddal rengeteget és gonoszkoodj jó sokat, az erő legyen veled Padawan
már azt csinálom olyan rossz érzésem van.sokkal jobb dolog a társaimmal jóban lenni,már most kezd a karakterem képe vörösen világítani de azért ez is izgi
Örülők neki és majd később figyeldd meg hogy mennyire más lesz a játék a sötét oldalon.Beszélj társaiddal rengeteget és gonoszkoodj jó sokat, az erő legyen veled Padawan
BOCSImugy Themaster Tanácsos Sith Tanács megbecsült tagja igy ez a közénk állás a hozzánk való csatlakozásra vonatkozott, mielőtt beleéled magad Mester valami rombolgatásba Üdv Darth Laci Bá.Vagy akkor most csatlakozol?
Üsse kő csatlakozok de azért még lekileg jó maradok...de gyakorlatilag gonosz
BOCSImugy Themaster Tanácsos Sith Tanács megbecsült tagja igy ez a közénk állás a hozzánk való csatlakozásra vonatkozott, mielőtt beleéled magad Mester valami rombolgatásba Üdv Darth Laci Bá.Vagy akkor most csatlakozol?
Egyébbként, az első 20- 30 percben szinte még nem is lehet kibontakozni, a sötét oldal terén.Most nem az hogy téritgetni akarlak , de később rájönnél , ez halál komoly hogy a söttét oldal sokkal izgalmasabb ezt bárki megmondja neked.A jó oldalban annyi van hogy többet kell mászkálgatnod, de itt a sötét oldalon , olyan érzése van az embernek hogy eleve a készitők ezt a szálat támogatták volna.Ezt is megmodja bárki.Egyébbként többször végig kell játszani .Üdv Darth Laci Bá
Vader Nagyúr: jó leirni ezt a nevet Egyébbként , éerthetetlen hogy miért nem készitenek egy sima folytatást Más , jól kinapoztam magamat és bár a kép csaloka , de egetlen ( értitek :egyetlen)Rakata sincs már életben Most megyek és a másik banda kapunyitogató kántálásán tovább feszitem a hurt
themaster írta:
Állj közénk Handromed. Együtt elpusztítjuk a Köztársaságot.
Szívesen
Amúgy én is nekikezdtem végigjátszodni újra a sötét oldalon a kotor 2-t de szerintem jobb jónak lenni itt (nem a fórumon ).
Vader Nagyúr: jó leirni ezt a nevet Egyébbként , éerthetetlen hogy miért nem készitenek egy sima folytatást Más , jól kinapoztam magamat és bár a kép csaloka , de egetlen ( értitek :egyetlen)Rakata sincs már életben Most megyek és a másik banda kapunyitogató kántálásán tovább feszitem a hurt
Nem kötelező senkinek végigjátszani a sötét oldalt,Ez olyan mintha lenne két barátnőd, de csak az egyiket vinnéd fel a hegyoldalra.Üdv Darth Laci Bá.
Nekem alapból nem kell rang czibiklaszlo mester, én már alapból a nagyúr vagyok (tekints csak a nevemre).
Kár, hogy MMO lesz. Jobban örültem volna egy teljes értékű singleplayer folytatásnak.
Én is minden sw játékot elöször a jó oldalon játszom végig mert a valóságban jó vagyok de a sötét oldalt is érdemes kipróbálni ha csak egyszer is. Az Erő úgyis felettünk áll! Darth Tom.ee Króikás kiszáll.
Darth Tom.ee Tanácsos Erő kronikása, légy üdvözölve sorainkban Handromed , te pedig légy a söté oldalon Padawanom és tiéd lesz az egész Univerzum.Amugy tőlünk tuti hogy nem kapsz semmilyen cimet, se rangor, mert itt gonosznak kell lenni
Akkor sem állok át a sötét oldalra soha..inkább halok meg...de jó jedi módjára ...szóval ....Van itt még rajtam kívül a jó oldalon álló jedi?
Darth Tom.ee Tanácsos Erő kronikása, légy üdvözölve sorainkban Handromed , te pedig légy a söté oldalon Padawanom és tiéd lesz az egész Univerzum.Amugy tőlünk tuti hogy nem kapsz semmilyen cimet, se rangor, mert itt gonosznak kell lenni
Akkor ha a Mesterek beleegyeznek felveszem a Darth Tom.ee az Erő kronikása titulust . Ha bárkinek az sw világával kapcsolatos kérdése van akkor válaszolok Az Erő legyen mindnyájunkal!
Hohhóóóó a jó odlalonállók miért ne kaphatnának rangokat?....Egyébként 26-os Jedi Örző és 16-os Jedi Fegyvermester....
Akkor ha a Mesterek beleegyeznek felveszem a Darth Tom.ee az Erő kronikása titulust . Ha bárkinek az sw világával kapcsolatos kérdése van akkor válaszolok Az Erő legyen mindnyájunkal!
Vader Nagyur, egyébbként amig távol voltál Adrasp Tanácsos ( volt padawanom) javaslatára megalakitottuk a Sith Tanácsot, tehát Tomm.ee ehez kérte a rangot és megszolitást.A tnács célja a sötét tanok terjesztése a kobor jedik átállitgatása és uralni a topicot.A fent tartozkodó Tanácsos tejhatalommal rendelkezik a kétes ügyekben.A szábályzat rögziti hogy nem sértegetjük a jediket.Üdv Darth Laci Bá pénzügyminiszter
Ezt a rangot csak a sötét oldalon végzett nagyra becsült Sith Tanácstagok kérhetik és kaphatják meg.A sima jedik csak mesterek lehetnek.Egyébbként hanyas szinten vagy mester?
Czibiklaszlo mester, egyetértek, az egyszerű jedik, csak mesterek lehetnek, míg a sötétoldal sithjei sokkal nagyobb rangokat kaphatnak.
Egyébként KOTOR 3 még mindig nem készül? Bár a KOTOR I-et, és a KOTOR II-tőt, már számtalanszor végigvittem, most kezdem el úgy érezni, hogy kéne már nagyon egy új rész.
Ezt a rangot csak a sötét oldalon végzett nagyra becsült Sith Tanácstagok kérhetik és kaphatják meg.A sima jedik csak mesterek lehetnek.Egyébbként hanyas szinten vagy mester?
Én szeretem azt a részt is, de Persian_Warrior talán tud valami modot amivel átugorható az eleje.Szerintem irj neki, ha nagyon unod.Tomm.ee , kérhetsz bármit csak nelegyen tul hosszú és amikor irsz valamit akkor tedd hozzá .pl Üdv a napozáshoz Darth Laci Bá
Én is kérek szépen rangot de azthiszem,hogy én a jó oldalon maradok
Én szeretem azt a részt is, de Persian_Warrior talán tud valami modot amivel átugorható az eleje.Szerintem irj neki, ha nagyon unod.Tomm.ee , kérhetsz bármit csak nelegyen tul hosszú és amikor irsz valamit akkor tedd hozzá .pl Üdv a napozáshoz Darth Laci Bá
Mesterek elmentem a Tatooiunra kicsit napozni az 1 egy hangulat bomba ez tény!! Most kirándulok egy kicsit a dünetengerhez majd a buckalakókhoz. Tom.ee kiszáll. (tényleg én milyen rangot kaphatok ? )
Persian_Warrior Tanácsosnak maximálisan igaza van Csodálatos az első rész, és gyönyörű, de tényleg.Majd meg látod, pl a Tatooine homok-tengere teljesen olyan mintha ott lennél és éreznéd ahogy a perzsel a nap és az arcodba csapodnak a homok szemek.Esküszöm neked én órákat képes vagyok ott vadászgatni, vagy a sokkal nagyobb Dantooine lenyűgőző szépségű ligetei, vagy az a hely ami kicsit titok, de ez egy földi paradicsom.A történet meg Nobel-dijas.Szóval, mindenképpen. És -és akkor még nem is beszéltem Persian_Warriro végigjátszásáról, szóval ha kihagyodd egy életre bánni fogod.
Köszi,akkor biztos megofogom venni majd...de most újrakezdtem a kettest egy gonosz karakterrel,hihetetlenül unalmas az első része a játéknak....
Persian_Warrior Tanácsosnak maximálisan igaza van Csodálatos az első rész, és gyönyörű, de tényleg.Majd meg látod, pl a Tatooine homok-tengere teljesen olyan mintha ott lennél és éreznéd ahogy a perzsel a nap és az arcodba csapodnak a homok szemek.Esküszöm neked én órákat képes vagyok ott vadászgatni, vagy a sokkal nagyobb Dantooine lenyűgőző szépségű ligetei, vagy az a hely ami kicsit titok, de ez egy földi paradicsom.A történet meg Nobel-dijas.Szóval, mindenképpen. És -és akkor még nem is beszéltem Persian_Warriro végigjátszásáról, szóval ha kihagyodd egy életre bánni fogod.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.