Na sikeresen végigtoltam a KOTOR 1-et is. Igaz most a jó oldalon. Viszont közben rengeteg Dark Side pontot kaptam. Látszik, hogy a lelkem mélyén sith vagyok.
Boldog szülinapot a kis Padavanoknak!
A sith női karakterem nagyon durván néz ki az egyben is változik a kinézeted ha rossz vagy? Jóként nem volt semmi .
Off Köszi Amugy ikrek, de csak annyira hasonlitanak egymásra ,mint simán két testvér.A lego SW 1-2 -őt simán végigtolták és még a küzyüket is tudják hogy hol vannak Ha valaki elakad ,tőlők kérdezem meg és ugy válaszolok
A recept nekem egy régi újságban van, de ez csak vázlat .Kár hogy nem emlékszek mi inditotta be inditotta el a lejtőn.Mondjuk legközelebb legalább lesz kihivása 2. részben.Üdv Darth Laci BÁ
Köszi Andrasp Mester és Tanácsos.Ráadásul van is mihez, mert ez a jó oldal nekem egy kész gyötrelem volt Komolyan.Viszont a recept érdekelne hogy hogyan sikerült Discipleből Sith tesót faragni, mert én általában még beszélni se szoktam vele, ráadásul ha benyitottam a szobájába mindig majd szörnyethaltam, mert ugy megijedtem tőle : teljesen el is felejtettem hogy létezik Gratula egyébbként mégegyszer és tényleg igazi Mester lettél.Üdv
kösz de ha azt vesszük akkor te már nagyúr vagy egyébként még te adtad meg a receptet a köztársaságot meg a Jediket nem kell előtte szidni minden más mehet és aztán lesz befolyás és onnan már csak beszélgetni kell vele csak már nem emlékszem miről
Köszi Andrasp Mester és Tanácsos.Ráadásul van is mihez, mert ez a jó oldal nekem egy kész gyötrelem volt Komolyan.Viszont a recept érdekelne hogy hogyan sikerült Discipleből Sith tesót faragni, mert én általában még beszélni se szoktam vele, ráadásul ha benyitottam a szobájába mindig majd szörnyethaltam, mert ugy megijedtem tőle : teljesen el is felejtettem hogy létezik Gratula egyébbként mégegyszer és tényleg igazi Mester lettél.Üdv
Gratulálok én is De én azt hittem az első részben remekelsz.Mondjuk én ott indultam újra és őt választottam
kösz Persian_Warrior
én meg neked gratulálok
hát asszem én is 1et indítottam volna ha nem volna már régóta 1 csaj karakterem a Peragus-on meg szerintem a 2 változatosabb többször lehet végigjátszani a sok mellékszál miatt
Na, végre végeztem is a jó oldalon.Fejbe lőttem a végén a tesót A sötét oldal nekem sokkal jobban tetszik.Ugyhogy inditok is egy sötét cicist, azaz cicust
na hát én haladok a Dantooine-on vagyok Disciple Sith Visas velem van lézerkardom is van rengeteg mellékküldit csináltam meg szóval elégedett vagyok magammal
Na, végre végeztem is a jó oldalon.Fejbe lőttem a végén a tesót A sötét oldal nekem sokkal jobban tetszik.Ugyhogy inditok is egy sötét cicist, azaz cicust
Oké, de nem leszel magányos, mertahogy végzek jó (álcázom a gonoszságomat hogy beépüljek a jedikhez) karakteremmel ,egyből inditok egy igazán gonosz kis -cicát
Jó, de te könnyen beszélsz, mert elolvastad a saját magad készitette végigjátszást és helyzeti előnyben voltál Majd a következő végigjátszás során, esküszöm hogy lefogom Ja és finomabban fogom kérni ezekre a beszélgetesekre
asszem meghiztad a kedvemet Mester és 1 kis időre félre teszem a Warrior Within-t és idítok 1 újat
Jó, de te könnyen beszélsz, mert elolvastad a saját magad készitette végigjátszást és helyzeti előnyben voltál Majd a következő végigjátszás során, esküszöm hogy lefogom Ja és finomabban fogom kérni ezekre a beszélgetesekre
A menekült szektorban beszélj az informátorral és utána vidd Atonkát a Dokk-ban a konténeres ártatlanokhoz ( konzerv elveszett férj konzerv vágyva-vágyott futkározos karakter)ezeket nyirdd ki a társaságában,majd beszélges vele.Mentést készitsél mert több verzió is van.Üdv Darth Laci bá
Okés meglesz,köszönöm .Annyira jó gonosznak lenni a kotor 2-ben...bár néha néha megsajnálok valakit-valakiket de ez majd elmúlik,remélem.
A menekült szektorban beszélj az informátorral és utána vidd Atonkát a Dokk-ban a konténeres ártatlanokhoz ( konzerv elveszett férj konzerv vágyva-vágyott futkározos karakter)ezeket nyirdd ki a társaságában,majd beszélges vele.Mentést készitsél mert több verzió is van.Üdv Darth Laci bá
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.