Ajánlatos, tüskéket is venni, valamint az erőknél a gyógyitást felnyomatni.
A kártyával legyél óvatos, mert tudod akkor a szerelemnek annyi
Üdv Padawan
Ja: ez a Hunglish- verzió kicsit félelmetes
A mentés az javasolt lesz egyébbként.........volt olyan hogy én még meg is fulladtam azon a részen
Ha eljutok oda én is letesztelem egyébbként.
Üdv és ne sies, beszélges mindenkivel jó sokat
Üdv Darth Laci Bá
Ez a cápa -téma nekem se tiszta.
Lehet hogy a jó oldalt végig kéne megint vinnem, mert én ennél a robbantásnál az adagoló felrobbantásárá gondoltam, de közben ahogy utánanéztem kiderült hogy amikor a két tudos a vizalatt elmondja az ötleteiket , akkor lehet választani, vagy a mérgezés , vagy a robbantás között. De nem az adagoló felrobbantása cél , hanem a bázis reaktorának a felrobbantása
Eddig ezt benéztem én is .......bár én inkább a sötét oldalt erőltettem éa általában még magammal is végeznék
INNEN OLVASTAM EGYÉBBKÉNT AZ INFÓKAT...mert mondom engem eddig mindig kitiltottak..............ezért is jó ez a játék, mert egyrészt visszavesz az ember arcából, valamint sokadik végigjátszásra is vannak meglepetések.
Üdv Darth Laci Bá .: egy leendő reaktor robbantó
A "Tecső"-sből nem értettem semmit, mert nem tudok Hunglish-ül
De a második érthetőbb volt egy kicsit Remélem sikerülni fog nem kitiltatni magamat. Ha mégis akkor betöltök egy mentett állást, mert előrelátóan fogok gondolkodni...
Ez a cápa -téma nekem se tiszta.
Lehet hogy a jó oldalt végig kéne megint vinnem, mert én ennél a robbantásnál az adagoló felrobbantásárá gondoltam, de közben ahogy utánanéztem kiderült hogy amikor a két tudos a vizalatt elmondja az ötleteiket , akkor lehet választani, vagy a mérgezés , vagy a robbantás között. De nem az adagoló felrobbantása cél , hanem a bázis reaktorának a felrobbantása
Eddig ezt benéztem én is .......bár én inkább a sötét oldalt erőltettem éa általában még magammal is végeznék
INNEN OLVASTAM EGYÉBBKÉNT AZ INFÓKAT...mert mondom engem eddig mindig kitiltottak..............ezért is jó ez a játék, mert egyrészt visszavesz az ember arcából, valamint sokadik végigjátszásra is vannak meglepetések.
Onnan mindenképpen ki fognak tiltani, ha mérgezel akkor is, ha robbantasz akkor is.
Én ezért szoktam mindig ajánlani hogy előbb végezzünk a bérgyilkos küldetésekben , mert jelenteni ide kell visszajönni és csak utána menjük a térképet megkeresni.Persze a jó oldalon ez a bérgyilkós-széria tárgytalan, mert szerencsére ez sötétedéssel jár.
Üdv Darth Laci Bá
Igen-igen Tatooine 4 ever
Én most az Ősi templomba rontom még jobban a levegőt
és valami idiot cserép formát kell kirakni
Brillinas: ha túl akarod élni akkor szennyezd be
Moody írta:
Brillians: ha túl akarod élni akkor szennyezd be
Ha nem szennyezem be akkor rám támad az a valami? Mert nem szeretném, hogy kitiltsanak arról a gyönyörű városból...
Én is megérkeztem Tatooine-onra.
Végre kihaltak a kocsmák és rengeteg sötét pontot szereztem Jól megfenyegettem mindenkit és bosszút forralgatnak
Most robbantottam fel passzióból a robik fogságában levő férjet ............és jelenleg a távolból figyelem hogy mészárolcák a buckalakók a bányászokat
Imádom ezt a sivatagot.........hetekig itt szoktam lenni és vadászgatok a bölényekre.
U.i: Gratula MINDEN Padawan-nak és nagyon örülök neki hogy tetszik a játék és annak meg főleg hogy ilyen szépen haladtok............sőt ezeknél a többszöri végigjátszások emlitésénél , még valami nyilalgatást is éreztem baloldalon..........de rájöttem hogy a zsebemben felejtettem a telefonomat
Üdv Darth Laci Bá
Igen-igen Tatooine 4 ever
Én most az Ősi templomba rontom még jobban a levegőt
Én is megérkeztem Tatooine-onra.
Végre kihaltak a kocsmák és rengeteg sötét pontot szereztem Jól megfenyegettem mindenkit és bosszút forralgatnak
Most robbantottam fel passzióból a robik fogságában levő férjet ............és jelenleg a távolból figyelem hogy mészárolcák a buckalakók a bányászokat
Imádom ezt a sivatagot.........hetekig itt szoktam lenni és vadászgatok a bölényekre.
U.i: Gratula MINDEN Padawan-nak és nagyon örülök neki hogy tetszik a játék és annak meg főleg hogy ilyen szépen haladtok............sőt ezeknél a többszöri végigjátszások emlitésénél , még valami nyilalgatást is éreztem baloldalon..........de rájöttem hogy a zsebemben felejtettem a telefonomat
Üdv Darth Laci Bá
Mondom én, hogy nem lehet megunni ezt a játékot...
Reggel Taris-ról menekültem, dél körül Dantooin-on ontottam a kath-vadak életét és így estére megmaradt Tatuin ( ahol persze már mindent megcsináltam kivéve Nico szerződését és Griff sörösszetevőinek az átadását... )
És eddig csak egyszer kaptam sötét oldal pontot: Bendak Starkiller megölésénél...
------
Valószínűleg 2 - 3-szor fogom végigjátszani ezt a játékot... Kipróbálok modokat is...
Még hogy megunni? az lehetetlen
Mannaon majd vigyázzatok és Malak hajóján is inkább fejlödjetek nem éri meg elsietni a dolgokat
Mondom én, hogy nem lehet megunni ezt a játékot...
Reggel Taris-ról menekültem, dél körül Dantooin-on ontottam a kath-vadak életét és így estére megmaradt Tatuin ( ahol persze már mindent megcsináltam kivéve Nico szerződését és Griff sörösszetevőinek az átadását... )
És eddig csak egyszer kaptam sötét oldal pontot: Bendak Starkiller megölésénél...
------
Valószínűleg 2 - 3-szor fogom végigjátszani ezt a játékot... Kipróbálok modokat is...
Padawan........mi ez valami villám végigjátszás?
Tessék azonnal lassitani .
Ezt az energia áttevéses izét pedig :én bevallom soha nem csináltam meg és Talány cimen készitettem neki többször is mentést.
Szóval :köszi
Ezt a Clone valamit bemásoltam és egyenlőre a betöltöképernyő lett más...........kész Commandós lett
Jelenleg meg van a kardom és beépültem a jedi rendbe
Még a Matula családot kell kinyirnom és egészen elégedett leszek magammal is
Üdv Padawan és a barlangokban, majd vigyázzz magadra.
U.i: jegyzetedet : kijegyzetelem
Csak egy kicsit tovább akartam jutni a game-ba
és már a Rakata szigeten vagyok ..... nagyon szép hely csak azok a rankronok nem kellenek oda,bár az XP-miatt jöl jönnek
Padawan........mi ez valami villám végigjátszás?
Tessék azonnal lassitani .
Ezt az energia áttevéses izét pedig :én bevallom soha nem csináltam meg és Talány cimen készitettem neki többször is mentést.
Szóval :köszi
Ezt a Clone valamit bemásoltam és egyenlőre a betöltöképernyő lett más...........kész Commandós lett
Jelenleg meg van a kardom és beépültem a jedi rendbe
Még a Matula családot kell kinyirnom és egészen elégedett leszek magammal is
Üdv Padawan és a barlangokban, majd vigyázzz magadra.
Köszi mester a helpeket!
Éppen korribanon rontom a levegőt
Csak azt a 4 fránya energia kör nem megy
Sikerült ! Le is írom a menetet
bal oldal>>középső
bal oldal>>jobb oldal
középső>>jobb oldal
bal oldal>>középső
jobb oldal>>bal oldal
jobb oldal>>közép
bal oldal>>közép
bal oldal>>közép
bal oldal>>jobb oldal
középső>>jobb oldal
középső>>bal oldal
jobb oldal>>bal oldal
középső>>jobb oldal
bal oldal>>közép
közép>>jobb oldal
Szerintem is érdemesebb
Jó-jó : tesók meg minden , de akkor se kell őket sajnálni
Sőt, egyáltalán senkit se kell.................nyird ki a társaidat is nyugodtan
Bizunk benned Padawan
Én is alig várom hogy ott legyek..............persze egyenlőre még a fejeket kell begyűjtenem, de utána megyek a birtokra és tűzők innen a kardomért.
U.I. vagy ha sajnálod a tesókat, akkor még mindig ott a humánusabb fogolykinzás
@Moody: én felirtam ezt is
Ha minden igaz akkor :
22
18
64
2
6
7
Ha még se ez
Még akkor is van másik két megoldás.
Egyébbként ha kinyirod a cápát..majd akkor ide többet nem tusz majd visszajönni.......felesleges sietni
Ha mégis kinyirod akkor Roland-tól majd kérjél ajándékot
Üdv Darth Laci Bá
@Tomm.ee Mester: várom és köszi
@Moody Padawan: a sorsodat nem kerülheted el
Egyébbként ahogy Tomm.ee Mester irta :erővihart nekik oszt annyi. Érdemes egyébbként egyből a gyógyitást és magát az erővillámot tovább fejleszteni.
Üdv és kitartás Darth Laci Bá
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.