Erősen javasolt a gyakorolgatás szerintem is
Ifjú lovag :ezek a találkozások véletlenszerüek
Nem biztos hogy te ott fogsz a haverjával találkozni....én specc még Juhani nem mondom meg kijével is a Kashyyk -on találkoztam.
Nincs ok a pánikra...mert ezek le fognak szólitani.............bár ezt a türelmetlenséget : ha van rá mod akkor öleld magadhoz és dédelgesd
Nah találtam pár fura dolgot az 1-ső részben
1. potya utas a hajódon
2.érdemes elvinni Carth a Tatooinra mert találkozik 1-régi társával aki elmondja hogy Carth fia életben van
3.csak 1 bökkenő van, hogy a fia Korribanon van és beállt Sith-nek
4.Ha valaki nagyon szereti a sötét oldalt az küldje el a lány és utána szólítsa meg de még futás közben!!
5.a lány nem tud értelmesen beszélni
Üdv!
A Tatuin-on hol találkozik Carth a társával, mert akkor visszamegyek oda...
Jah és a potyautast el vittem Lur mittudoménkinek...
Addig is: Kipona bononaki csu. Tyó ní-ná-tó tontek. Tútinadzsukumme kumerá besz.
A twi'lek-ek (sztem) legjobb szövegeit próbáltam idézni
Moody Mester:
Carth fia erőSith-i legalább csapatunkat ..bár jelenleg tényleg az akadémián van
A potyautas-al meg :jó sokára lehet kommunikálni, valamint ha jól emlékszem én a Dantooine-onra vittem vissza és ott megoldodott a története ...viszont ha nem foglalkozol vel ...akkor simán is felszivodik .....
Nagyon helyes
Egyébbként tényleg jobb elsőre jóként végigvinni és ezért nem is biztatgattalak se téged Lovag-om, se mást hogy egyből a sötét oldalt vigye. ... pedig -pedig ....
Lényeg a lényeg lesz ez még jobb is
Üdv Darth Laci Bá.
Nah találtam pár fura dolgot az 1-ső részben
1. potya utas a hajódon
2.érdemes elvinni Carth a Tatooinra mert találkozik 1-régi társával aki elmondja hogy Carth fia életben van
3.csak 1 bökkenő van, hogy a fia Korribanon van és beállt Sith-nek
4.Ha valaki nagyon szereti a sötét oldalt az küldje el a lány és utána szólítsa meg de még futás közben!!
5.a lány nem tud értelmesen beszélni
Nagyon helyes
Egyébbként tényleg jobb elsőre jóként végigvinni és ezért nem is biztatgattalak se téged Lovag-om, se mást hogy egyből a sötét oldalt vigye. ... pedig -pedig ....
Lényeg a lényeg lesz ez még jobb is
Örülök neki hogy telhetelen vagy........próbáld is meg dédelgetni és ölelgetni magadhoz ezt az érzést..
Várom hogy végez jóként és végre megismerd a játék sötét oldalát is.
Üdv jedi lovag
Köszönöm Master az új címet ! Csábít a sötét oldal, de második újrajátszásig még megpróbálom kibírni...
Örülök neki hogy telhetelen vagy........próbáld is meg dédelgetni és ölelgetni magadhoz ezt az érzést..
Várom hogy végez jóként és végre megismerd a játék sötét oldalát is.
Üdv jedi lovag
Akkor engem ártatlanul tiltottak ki : rendszeres
Mondjuk gagyi volt az ügyvédem a tárgyaláson .....
Na majd most
Köszi Padawan
Szívesen Mester! Am. lehetnék lovag (vagy vmi más) padawan helyett: már a játék felét ígyis megcsináltam És ne mond, hogy telhetetlen vagyok, mert eleget hallottam ezt a Jedi Tanácstól is
Érdemes oda is elmenni.
Többször érdemes oda is elmenni ...majd megtudod miért
Gratula a ki nem tiltáshoz
Spoilerbe a reaktor helyét berakhatnád Padawan
Üdv és vigyázz magadra
Ott van ahol be kell tölteni a mérget De uyge elmagyarázzák, hogy mit kell csinálni így nem írom le...
Érdemes oda is elmenni.
Többször érdemes oda is elmenni ...majd megtudod miért
Gratula a ki nem tiltáshoz
Spoilerbe a reaktor helyét berakhatnád Padawan
Visas-t pihentetni kell és nem szabad vele addig foglalkozni ameddig a csaj nem jediként verdesi az oldalunkat.
Egyébbként vele nincsnehéz dolga az ember férfi karakterének, mert egy szál bugyiban kell harcolgatni vele és közben szépen ki is képezzük egymást.
Utána már lehet Visaskával is foglalkozni.
Az a lényeg hogy legyen befolyásod a társaidra.....beszélges velük rengeteget.
A többit majd később.
Ja : ha férfi vagy akkor Visas-al ne dumálj Handmaiden kiképzése előtt...Bao legyen mindig veled....majd kérdezzél inkább ha odaérsz........
Mondjuk itt az egyben én is örültem a jedi támogatásnak
Megérdemled Moody Mester
A 2 -ben, majd menj rá a jedi képzésre......készitsél majd a beszélgetések előtt mentéseket, bár nem akarlak befolyásolni
Üdv : Darth Laci Bá : most végzet pár elit buckalakóval, de főleg vadászgatok a csajokkal.
oké de meik pályán lessz majd? nehogy el siessem megint
Megérdemled Moody Mester
A 2 -ben, majd menj rá a jedi képzésre......készitsél majd a beszélgetések előtt mentéseket, bár nem akarlak befolyásolni
Üdv : Darth Laci Bá : most végzet pár elit buckalakóval, de főleg vadászgatok a csajokkal.
Gratula .............a nem kitiltáshoz is
A gyógycsomagoknál azt elfejeltettem irni :hogy ahol van lehetőség visszatérni az Ében Héjára( a térkép segitségével persze) ott használjátok is,, mert ahogy visszatérünk mind az életünk, mind pedig az erőn regenerálodik.
Ezután pedig szintén a térképnél használjuk a visszautazást és egyből visszakerülünk pontosan ugyan oda.
Moody Padawan gratula................Mester lettél
Lehet újrakezdeni
köszönöm mestert
Most viszem a 2-dik részt és amint ezzel is végeztem megint újra kezdem mind2-őt
Gratula .............a nem kitiltáshoz is
A gyógycsomagoknál azt elfejeltettem irni :hogy ahol van lehetőség visszatérni az Ében Héjára( a térkép segitségével persze) ott használjátok is,, mert ahogy visszatérünk mind az életünk, mind pedig az erőn regenerálodik.
Ezután pedig szintén a térképnél használjuk a visszautazást és egyből visszakerülünk pontosan ugyan oda.
Moody Padawan gratula................Mester lettél
Lehet újrakezdeni
Igen ha XP-t akarsz akkor vegyél tüskéket
Malak már meg is kostólta a pengém és ez által vége lett a csillag kohónak
és a sith-ek nek 1ideig
Ha majd eljutottatok a Rakata sziget ősi templomába és egy ajtó le van zárva és előtte narancs sárga kövek vannak akkor "H" betűt kell megformálni a lépteiddel
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.