Elég hülyén fogalmaztam meg az előző hozzászólásomat úg yhogy tömören enyyi a lényeg: Nem tom elhagyni az akadémiát mert a lift le van zárva Atrissal sem tok beszélni mert elvonult meditálni. Létszi valaki segítsen.
Hagyd már azt a szegény liftet. Szedd össze az embereket (és T3-t) és egyszerűen menny el a hangárba és szállj fel a hajóval...
Elég hülyén fogalmaztam meg az előző hozzászólásomat úg yhogy tömören enyyi a lényeg: Nem tom elhagyni az akadémiát mert a lift le van zárva Atrissal sem tok beszélni mert elvonult meditálni. Létszi valaki segítsen.
Ohh, Manan Hát itt lehet, hogy sok bajod lesz Egyenlőre annyit: itt elgés sok mellékküldetés lesz. Le kell majd menned egy víz alatti bázisra. A Csillagtérkép is a vízben lesz, így kell keresned egy buvárruhát. Közben jönnek majd cápák is, őket könnyedén megölheted valamilyen "hangágyúval"(hát ez elég hülyén hangzott). Meg kell ölnöd majd egy óriás cápát is, amit két módon tehetsz meg, ezt két ember el is mondja. Viszont ha rosszul döntesz börtönbe kerülsz és bíróság elé állsz, ahonnan végülis egy kis győzködés után kiszabadulsz. A víz alatti bázison rengeteg megvadult manani lesz, őket meg kell ölni, de vigyázz, te is megmérgeződhetsz. Mikor távoznál a bázisról találkozol Darth Badon-nal, Darth Malak tanítvánnyával. Vele vigyázz, nem könnyű megölni és két sötét Jedi is vele van!
szerk: a Leviathan-on nem voltál még úgye? Oda sztem ez után fogsz menni. Na az már valami lesz Megküzdhetsz magával Malakkal A többit majd ha ott leszel. Csak még annyit egy csapattársal kevesebb lesz utána...
A Leviatán Malak zászlóshajója ugye? Oda hogyan kerülnék? Elkerülöm addig, amíg csak lehet... Hű, ez nagyon nehéznek hangzik, amit leírtál. Még a Tatooine-en kaptam egy adattáblát, hogy keressek meg valakit, most nem jut eszembe a neve. Azt mondta, hogy egyedül menjek hozzá. Carth megtudta, hogy a fia a Sith akadémián van, és sürget, hogy keressük meg őt...
Hy. Már tegnap megvettem a KOTOR 2-t és már a Teloson vagyok a Jedi akadémián. Beszéltem Atrissa(asszem ez a neve) és azt kérte tőlem hogy menjek de a lift le van zárva. A társaimat már felvettem de így se tok elmenni. Megbeszéltem az egyik nővel hogy tanít néhány mozdulatot levertem és most már 5 jönnek rám. Ezeket is verjem le (2-vel is nehezen bírtam)? Vagy mit tegyek?
Előre is kössz.
Pozandr neked meg azt tanácsolom hogy a beállításoknál kapcsold be azt a funkciót hogy a kör végén állítsa meg az időt. Így jól lehet támadásokat összekombinálni.
Ohh, Manan Hát itt lehet, hogy sok bajod lesz Egyenlőre annyit: itt elgés sok mellékküldetés lesz. Le kell majd menned egy víz alatti bázisra. A Csillagtérkép is a vízben lesz, így kell keresned egy buvárruhát. Közben jönnek majd cápák is, őket könnyedén megölheted valamilyen "hangágyúval"(hát ez elég hülyén hangzott). Meg kell ölnöd majd egy óriás cápát is, amit két módon tehetsz meg, ezt két ember el is mondja. Viszont ha rosszul döntesz börtönbe kerülsz és bíróság elé állsz, ahonnan végülis egy kis győzködés után kiszabadulsz. A víz alatti bázison rengeteg megvadult manani lesz, őket meg kell ölni, de vigyázz, te is megmérgeződhetsz. Mikor távoznál a bázisról találkozol Darth Badon-nal, Darth Malak tanítvánnyával. Vele vigyázz, nem könnyű megölni és két sötét Jedi is vele van!
szerk: a Leviathan-on nem voltál még úgye? Oda sztem ez után fogsz menni. Na az már valami lesz Megküzdhetsz magával Malakkal A többit majd ha ott leszel. Csak még annyit egy csapattársal kevesebb lesz utána...
Sikerült megölnöm őket. Megvan a sárkány, Calo Nordot megint levertem, és a bandáját is (bár ki tudja, egyszer már azt hittem, hogy meghalt). Megnéztem a csillagtérképet is, bár még nem tudom, hogy milyen új információt adott (még nem néztem meg). Vissza akartam repülni a Dantooine-ra, megtámadott néhány vadász, és lelőttek. Utána a Manaan-ra repültem, és most ott vagyok! Itt már nem jöttek utánam vadászok.
Ez a játék egyik része, ami nem nagyon tetszik. A vadászok sokan vannak általában, és nem tudok olyan gyorsan forogni, ahogy ők jönnek...
Nem érdemes Frag Grenade-del szórakozni, nem sebez elég nagyot. A Concussion az jó, mert lebénítja az ellent. A Poison megmérgezi az ellenségeket, de ennek sok gyakorlati hasznát én nem láttam, ugyanis nem ad akkora előnyt. Az iongránát szinte csak droidok ellen hatásos. Van egy ilyen "ragadós" gránát, ami jó nagy területen mindenkit helyhez köt, ez nem rossz, de távolságival felszerelt ellenfelek ellen sokat nem ér. A legeslegjobb gránát viszont a Thermal Detonator. Jó nagyot sebez, és még le is dönti a lábáról a delikvenseket. Van egy Thermal Detonator a Buckalakók táborhelyétől nem messze, egy Twi'lek holttesten.
Remélem ez segít
Ja, még van egy ilyen Flame Grenade, ami szépet sebez, bár nem akkorát, mint a Thermal Detonator. Valamit kihagytam?
Jól haladok, de most megakadtam. Mivel lehet legyőzni a banthakat őrző buckalalókat a keleti-dűne sivatagban? Krayt sárkány előtt. Öten vannak és mind a három jedimet megölik (főkari, Juhani, Bastila). Megvettem egy szegény nőtől a wraid koponyát, kaptam világos pontokat, Batila közölte, hogy mennyire örül, aztán 10 perccel később elkezdett magyarázni, hogy fél, hogy hatalmába kerít a sötét oldal. Úgy vettem észre, hogy a Tatoo-inon nem volt annyi mellékküldetés...
A buckalakók erősek... De csak azt tudom tanácsolni, amit ezelőtt: pajzsok, erők, gránátok.
Azaz a buckalakók ellen érdemes beszerezni pár Melee és Ranged pajzsot a buzogányuk és a lézerfegyvereik ellen, aztán vegyél Concussion Grenade-t, ami kis időre megbénítja őket, ez pedig NAGYON jól jöhet, végül pedig nyomj a karaktereidre védekező és turbózó erőket, pl. Force Speed. Ha ezek megvannak, akkor nem lehet olyan nehéz...
pozandr: régen kértél segítséget, ezek szerint jól haladsz úgye? Most hol tartasz?
Jól haladok, de most megakadtam. Mivel lehet legyőzni a banthakat őrző buckalalókat a keleti-dűne sivatagban? Krayt sárkány előtt. Öten vannak és mind a három jedimet megölik (főkari, Juhani, Bastila). Megvettem egy szegény nőtől a wraid koponyát, kaptam világos pontokat, Batila közölte, hogy mennyire örül, aztán 10 perccel később elkezdett magyarázni, hogy fél, hogy hatalmába kerít a sötét oldal. Úgy vettem észre, hogy a Tatoo-inon nem volt annyi mellékküldetés...
Kérnék egy kis segítséget. A 2. részt nyomom az Onderonon, Merre van a Palota? És hogyan kell kiiktatni a Reelik-et a posztjárol?
A palotába csak azután juthatsz be, ha segítettél eltusolni Dhagon Gent ügyét, mivel ő be tud juttatni a palotába, csak éppen gyilkosságért ül. (amit természetesen nem ő követett el)
Az a bizonyos ember Jolie Bindo lesz, egy öreg Jedi, aki a Kashyyyk-on él. Buckalakó ruhákat kell majd szerezned(ez nem lesz nehéz) hogy bejuss a bázisukra. Itt kell használni a Hk47-est fordítóként. A buckalakó főnök beleegyezik, hogy nem lesz több támadás, ha elviszed neki a városban kapható párológtatókat és add egy térképet egy barlang felé, ahol egy Krayt(vagy milyen) sárkány van. Ott lesz egy Twilek, aki el akarja kapni. Megkér, hogy csald oda a Banthákat, hátha kijön a szagra. Kijön és meghal a csapdától. Menj be és ott lesz a Csillagtérkép
Kérnék egy kis segítséget. A 2. részt nyomom az Onderonon, Merre van a Palota? És hogyan kell kiiktatni a Reelik-et a posztjárol?
Az a bizonyos ember Jolie Bindo lesz, egy öreg Jedi, aki a Kashyyyk-on él. Buckalakó ruhákat kell majd szerezned(ez nem lesz nehéz) hogy bejuss a bázisukra. Itt kell használni a Hk47-est fordítóként. A buckalakó főnök beleegyezik, hogy nem lesz több támadás, ha elviszed neki a városban kapható párológtatókat és add egy térképet egy barlang felé, ahol egy Krayt(vagy milyen) sárkány van. Ott lesz egy Twilek, aki el akarja kapni. Megkér, hogy csald oda a Banthákat, hátha kijön a szagra. Kijön és meghal a csapdától. Menj be és ott lesz a Csillagtérkép
Pozandr írta: De nekem csak 647 kreditem van!! hogyan fogok tudni, majd 4,5ezer kreditet keresni? Az rengeteg. Kötelező őt megvenni a történet szempontjából?
Azzal a három sötét jedivel egyelőre nem bírok. Persze, lehet, hogy azért tűntek fel, mert Bastila és Juhani van velem...
Lehet, hogy továbbállok a vukik bolygójára, aztán térek vissza majd a tatooine-ra! Láttam a Yavin űrállomást a csillagtérképen. Ott mit lehet csinálni?
Igen, mert ő is a csapat tagja lesz Én aszem sötét oldai pontot kaptam, amikor elöször vittem végig, másodjára kredit cheat Tanács: add el a sok sz@rodat, hátha összejön Nem azért jöttek a jedik, hanem mert Malak Nagyúr utasította őket, hogy öljenek meg(vagy kapjnak el?) téged A Kashyyyk meg "katasztrófa" tele van mindenféle furcs szerzettel, mocskos bogarakkal, stb A Yavini űrállomáson meg csak egy emberke van(olyan, mint aki a IV. részben ki akarta nyírni Solo-t) vele összehaverkodhatsz, adhatsz-vehetsz dolgokat.
jedimaster írta:
Pozandr írta: De nekem csak 647 kreditem van!! hogyan fogok tudni, majd 4,5ezer kreditet keresni? Az rengeteg. Kötelező őt megvenni a történet szempontjából?
Azzal a három sötét jedivel egyelőre nem bírok. Persze, lehet, hogy azért tűntek fel, mert Bastila és Juhani van velem...
Lehet, hogy továbbállok a vukik bolygójára, aztán térek vissza majd a tatooine-ra! Láttam a Yavin űrállomást a csillagtérképen. Ott mit lehet csinálni?
Igen, mert ő is a csapat tagja lesz Én aszem sötét oldai pontot kaptam, amikor elöször vittem végig, másodjára kredit cheat Tanács: add el a sok sz@rodat, hátha összejön Nem azért jöttek a jedik, hanem mert Malak Nagyúr utasította őket, hogy öljenek meg(vagy kapjnak el?) téged A Kashyyyk meg "katasztrófa" tele van mindenféle furcs szerzettel, mocskos bogarakkal, stb A Yavini űrállomáson meg csak egy emberke van(olyan, mint aki a IV. részben ki akarta nyírni Solo-t) vele összehaverkodhatsz, adhatsz-vehetsz dolgokat.
Szegény Bastila! Azt hiszi, hogy el fog téríteni a sötét oldal! Nem volt 4000 kreditem hk47-ért, ezért megfenyegettem az ithriai eladót, hogy megölöm, ha nem adja oda olcsóbban... Megkaptam 2500-ért.
Viszont megmentettem egy embert a tatooine-i sivatagban a feleségétől, azért persze nem kaptam világos oldal pontokat... Nagyon tetszett az őrdroidokba betáplált szöveg: Nyáladzó baromnak meg kell hallnia. Hát nem halt meg.
Megpróbálom a világos utat követni, de néha kénytelen vagyok rosszat cselekedni, hogy a küldetés sikeres legyen. Lassan megvan minden csapattag, csak egyvalaki hiányzik. Pont ő van a csapatkocka közepén. Egy férfi lesz asszem... De nem tuom, hogy őt hol fogom megtalálni.
Merre induljak el a Tatooine-on a csillagtérkép irányába?
Ronny: the light side forever Igaz pozandr? Én is eladtam minden sz@rt, amit felvettem és nekem is összejött aszem 75000 kredit(bár nem a Tatooine-nál csak később).
Ronny: the light side forever Igaz pozandr? Én is eladtam minden sz@rt, amit felvettem és nekem is összejött aszem 75000 kredit(bár nem a Tatooine-nál csak később).
De nekem csak 647 kreditem van!! hogyan fogok tudni, majd 4,5ezer kreditet keresni? Az rengeteg. Kötelező őt megvenni a történet szempontjából?
Pozandr írta:
De nekem csak 647 kreditem van!! hogyan fogok tudni, majd 4,5ezer kreditet keresni? Az rengeteg. Kötelező őt megvenni a történet szempontjából?
A városban nézz szét mindenütt, mehetsz Swoop versenyen is(Episode I feeling )és meg kell küzdenetek 3 sötét jedi-vel is. Lesz egy droid kereskedő, oda bő pénztárcával kell menni, úgyanis meg kell venned a HK 47-est és ez ha jól tudom 5000(!) kredit, sötét oldali ponttal le tudod vinni 3000-re. A többit később ha kell segítség
A városban nézz szét mindenütt, mehetsz Swoop versenyen is(Episode I feeling )és meg kell küzdenetek 3 sötét jedi-vel is. Lesz egy droid kereskedő, oda bő pénztárcával kell menni, úgyanis meg kell venned a HK 47-est és ez ha jól tudom 5000(!) kredit, sötét oldali ponttal le tudod vinni 3000-re. A többit később ha kell segítség
Ha a Gurus végigjátszásra gondolsz, amit Grath írt, ha jól emlékszem, akkor igen, az nem teljes végigjátszás. Amit linkeltem az rpgvault-on szőrőstől-börőstől le van írva minden, hajszálpontosan.
Ez különben tényleg így van. Aki nem tanul angolt, annak egy RPGt szinte lehetetlen úgy kijátszani, hogy érti, miről szól az egész. Ezért sem kezdek a WoW-ba, mert ahhoz nincs magyarítás, és nem biztos, hogy érteném a küldetéseket.
Elrepültem a Tatooine-ra! Keresem a hiányzó csillagtérképeket!! Kénytelen voltam a Czerka társaságnak kifizetni 100 kreditet a leszállásárt...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.