Sziasztok!
Én olyan gondban vagyok a Kotor 1-el hogy folyamatosan crash parti van, hiába bűvészkedek a kompatibilitási beállítással meg van fent 1.03-as patch. A sűrű mentéssel lehet haladni, de így is bosszantó, hogy pl 4 ellenből hármat lenyomsz és a negyediknél kidob a win10-be. Vagy olyan is van, hogy egy jelenetnél a cinematic után folyamatosan kidobál.
Van erre valamilyen gyógymód?
Community patch.
Ez elméletileg sok baját kijavítja a játéknak ha továbbra is gond van még vele az egyéb fixeket megtalálod a PcGaming Wiki KOTOR szekciójában
Sziasztok!
Én olyan gondban vagyok a Kotor 1-el hogy folyamatosan crash parti van, hiába bűvészkedek a kompatibilitási beállítással meg van fent 1.03-as patch. A sűrű mentéssel lehet haladni, de így is bosszantó, hogy pl 4 ellenből hármat lenyomsz és a negyediknél kidob a win10-be. Vagy olyan is van, hogy egy jelenetnél a cinematic után folyamatosan kidobál.
Van erre valamilyen gyógymód?
Hali
Kotor 2 teljesen meghülyült nálam. (steames verzio van fent)
Konkrétan elindítom, kezdek új karaktert, minden tuti, csak aztán mikor máskor betöltöm a mentést, totál mást karaktert dob be, totál más szituban, és nem lehet semmit se csinálni. Egyszer már végigvittem pár hónapja ( azok a mentések vhogy eltűntek) , modokat is néztem, hátha valami bekavar, de semmi változás....
ötlet? csak az újratelepítés segíthet? :P
Indításnál azonnal fekete képernyő és leállás exe error kis ablak program bezárás.
Sok dolgot próbáltam már de semmi nem segített.
xp sp 2-3 kompatibilitás, hardveres egér be, videók kikapcsolása a (konfigból). ablakos mód.
Semmi nem változott menüig se jutottam el.
Valószínűleg már nem aktuális, de ha mégis: csak simán az alap játékot próbáltad, vagy modokat is telepítettél hozzá? Lehet azok kavartak be.
Rögtön indítás után, vagy elmegy a karaktergenerálás utáni töltőképernyőig és ott esik szét?
Indításnál azonnal fekete képernyő és leállás exe error kis ablak program bezárás.
Sok dolgot próbáltam már de semmi nem segített.
xp sp 2-3 kompatibilitás, hardveres egér be, videók kikapcsolása a (konfigból). ablakos mód.
Semmi nem változott menüig se jutottam el.
Látom nem halt ki ez a topik!
Nekem nem indul el az KOTOR (1) win 7 64 bit, steames
Elkéne pedig, de exe errorral leáll, és sokan másoknak is. anno próbáltam pár dolgot de semmi nem segített amit a neten találtam. Valakinek lenne ötlete?
Rögtön indítás után, vagy elmegy a karaktergenerálás utáni töltőképernyőig és ott esik szét?
Nekem nem indul el az KOTOR (1) win 7 64 bit, steames
Elkéne pedig, de exe errorral leáll, és sokan másoknak is. anno próbáltam pár dolgot de semmi nem segített amit a neten találtam. Valakinek lenne ötlete?
Próbáld ki úgy, hogy a beállításokban kikapcsolod a frame buffer effects, a grass és soft shadow funkciókat. Aztán ha tovább megy a karaktergeneráláson és mentettél egyet, akkor kipróbálhatod visszakapcsolni őket, hátha betöltésnél már nem szórakozik
Mindenesetre valami gubanc lehet a gépeden, mert a steameshez nem kéne semmi buhera, hogy működjön. Az első részt még win 8.1-en játszottam végig utoljára, a másodikat már win 10-en és nem kellett semmit csinálnom vele. Lehet nem ártana egy windows újratelepítés sem.
Próbáltam ezeket is, de valamiért nem akar működni.
Lehet bezavar az hogy előtte a dobozost próbáltam...?
Próbáld ki úgy, hogy a beállításokban kikapcsolod a frame buffer effects, a grass és soft shadow funkciókat. Aztán ha tovább megy a karaktergeneráláson és mentettél egyet, akkor kipróbálhatod visszakapcsolni őket, hátha betöltésnél már nem szórakozik
Mindenesetre valami gubanc lehet a gépeden, mert a steameshez nem kéne semmi buhera, hogy működjön. Az első részt még win 8.1-en játszottam végig utoljára, a másodikat már win 10-en és nem kellett semmit csinálnom vele. Lehet nem ártana egy windows újratelepítés sem.
http://www.toptiertactics.com/17609/how-to-make-knights-of-the-old-republic-work-on-windows-7/#axzz4TfAuynhn
Ha sehogy se magy akkor javasolom a GOG-t az ottani verzió fut új rendszereken is.
Sziasztok!
Most karácsonyra jól megleptem magamat a Steames KOTOR 1-2-vel, mivel a dobozos nem akart futni a gépen.
Pont ezt csinálja a Steames verzió is, b@..ik elindulni.
Ezzel tudok valamit kezdeni?
Most karácsonyra jól megleptem magamat a Steames KOTOR 1-2-vel, mivel a dobozos nem akart futni a gépen.
Pont ezt csinálja a Steames verzió is, b@..ik elindulni.
Ezzel tudok valamit kezdeni?
Nem hiszem el!
A második rész ugyan ezt csinálja!
Szintén dobozos...
Ezt sem lehet megfaragni?
Unokatesómnak megvan a collection nekem az se működött. Csak a steames.
Tell me would you kill to save a life? Tell me would you kill to prove you're right? Crash, crash, burn, let it all burn. This hurricane's chasing us all underground.
Valószínűleg a régi kiadású van meg neked, ami nálam például ugyanezekkel a hibákkal küszködik és semmi nem javított rajta. Csak a steam-es verzió megvétele, azzal semmi gond nem volt.
Bakker...
Nem kellett volna elajándékozni a régi gépemet... :D
Sziasztok!
Az első résznél a karakter elkészítése után a töltés kb. a felénél megáll, és működési hibát írva bezár.
próbáltam az összes komp. módot, de csak a 98/ME-ben indul.
Rendszergazdász indítás is pipa.
Felbontás 1024*768...a magasabb felbontást nem akarja, alacsonyabban hasonló tünetekkel viseltetik.
Tudnátok segíteni?
Valószínűleg a régi kiadású van meg neked, ami nálam például ugyanezekkel a hibákkal küszködik és semmi nem javított rajta. Csak a steam-es verzió megvétele, azzal semmi gond nem volt.
Tell me would you kill to save a life? Tell me would you kill to prove you're right? Crash, crash, burn, let it all burn. This hurricane's chasing us all underground.
Az első résznél a karakter elkészítése után a töltés kb. a felénél megáll, és működési hibát írva bezár.
próbáltam az összes komp. módot, de csak a 98/ME-ben indul.
Rendszergazdász indítás is pipa.
Felbontás 1024*768...a magasabb felbontást nem akarja, alacsonyabban hasonló tünetekkel viseltetik.
Tudnátok segíteni?
Ma kapott egy frissítést a The Sith Lords. Egészen 5k-ig támogatja a játék a felbontásokat, továbbá achievement és workshop támogatást is kapott. Remélem az első rész is tervben van és hasonló jóságokkal látják el azt is.
Anno megvettem a 4CD-s változatát, ami megvan, de sajnos már használhatatlan, egyszerüen nem olvassa be semmilyen gép. Gondolom az idő vasfogai...
Most olvastam csak el a szabályzatot, nem figyeltem rá, azt hittem hogy nincs gáz a tört verziókkal. való diszkurzusról.
Steames verzióknál a patcheket, frissítéseket alapból felteszi, vagy mindenki magának "kukázza" össze? Tehát gondolok itt a kivágott bolygóra, Sith akadémiára stb...
Köszönöm a választ.
Nem, a Steam-ről csak a legfrissebb változatot lehet letölteni, downgrade-re nincs lehetőség. Le lehet tiltani az automatikus frissítést és offline módban el lehet kerülni, hogy indításkor frissüljön, illetve menthetsz backupot a már meglévő változatról, amit vissza tudsz hívni, ha modjuk újra raktad a géped.
De ez most ebben az esetben nem sokat segít rajtad.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
Anno megvettem a 4CD-s változatát, ami megvan, de sajnos már használhatatlan, egyszerüen nem olvassa be semmilyen gép. Gondolom az idő vasfogai...
Most olvastam csak el a szabályzatot, nem figyeltem rá, azt hittem hogy nincs gáz a tört verziókkal. való diszkurzusról.
Steames verzióknál a patcheket, frissítéseket alapból felteszi, vagy mindenki magának "kukázza" össze? Tehát gondolok itt a kivágott bolygóra, Sith akadémiára stb...
Jó Szerencsét!
Régi fanatikusként hozzányúltam a kotor2-höz, de nem működött. Végig próbáltam az összes dolgot, amit olvastam idáig, de valamiért nem rakoncátlankodik. Sima tört verziót szedtem le, feltettem a droid pack-et és az 1.8.3.-as TSLRCM-et, crackeltem, de semmi. Win 7-en tökéletesen működött, de Win 8.1-en már nem. Valami ötlet, hogy mi lehet a probléma?
Elindítani sikerül, viszont a Obsidion "gif" után kilép, mert nem működik jól. Rendszergazda, SP2-en futtatom, feltelepítésnél is a kompatibilitást is állítva, sem jó.
Nem rég volt a KOTOR kettő egy csomagba Humble Bundle-ön, és szintén csak egy-két hete volt valami Star Wars akció Steament. 3$/€ áron össze lehetett kapkodni a kettőt együtt.
Egyébként már a kérdésed is sérti az oldal szabályzatát és a "hasznos" válasz is. Belenyúltál pont egy olyan témába, amivel kapcsolatban zéró tolerancia van.
Várd meg a Steam Summer Sale-t, a pletykák szerint két hét múlva indul. Hátha azt is leakciózzák.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.