Jobban örülnék már HL3-nak, bár nekem mindegy, csak folytassák már!
Bocsesz elírtam az episode 2-es re gondoltam.. de ha már az episode 3 szóba került hát én is várom h mikor lesz a folytatás
most jelen álláspont szerint az episode 1-t tolom .. hát eléggé pergős egy két rész benne bár fura, h a mindössze 5 részes episode 1 be az elején apszolute nincs fegyver a gravin kivül a zombine-kal való harc tetszik főleg az öngyilkos merénylős verzió egy baja van cska h rövid de enbmaj jön az episode 2 utána utána meg kitudja lehet h újból nekiesek a témának v a modoknak
basszus..gitár írta: Tudja valaki mi a Half life 2 lost coast? Egy 10 perces demó,vagy van valami lényege.
Igazából nem nevezhetjük demo-nak, hanem tech demo Bemutatja, milyen grafikai újításokat vittek végbe a Source-ban (Mármint a HL2 és az EP1 között, az EP2 már ennél is újabbakat használ)
Szóval ha nem játszottál vele, igazából nem vesztesz annyit, de megéri kipróbálni
SZERK: Adrianus, az nem teljesen elírás A Windowsnak is jó, ha van egy; két számjegyű Gigányi hely, hogy zökkenő mentesen fusson És ez a játékoknak is jót tesz
A Fake Factorys videóra meg csak annyit, hogy én ezeken már csak nevetek
1. Miért nem az eredetiket javították fel?
2. Plasztikai sebésznek készül az, aki alyxet... khm... felpumpálta?
3. Talán még Gman a legelviselhetőbb én már csak tudom, használtam a FFCM-et
Hali most épp nagyba az episode 1-et tolom .. meg hát felraktma a 2-t is és ott láttma menübe h ott van achievement-ek és a kérdésem az lenne,h csak az episode 3-ba van v lehet elérni a simába és az episode 1-be is?
Tudja valaki mi a Half life 2 lost coast? Egy 10 perces demó,vagy van valami lényege.
basszus..gitár írta:
Tudja valaki mi a Half life 2 lost coast? Egy 10 perces demó,vagy van valami lényege.
Igazából nem nevezhetjük demo-nak, hanem tech demo Bemutatja, milyen grafikai újításokat vittek végbe a Source-ban (Mármint a HL2 és az EP1 között, az EP2 már ennél is újabbakat használ)
Szóval ha nem játszottál vele, igazából nem vesztesz annyit, de megéri kipróbálni
SZERK: Adrianus, az nem teljesen elírás A Windowsnak is jó, ha van egy; két számjegyű Gigányi hely, hogy zökkenő mentesen fusson És ez a játékoknak is jót tesz
A Fake Factorys videóra meg csak annyit, hogy én ezeken már csak nevetek
1. Miért nem az eredetiket javították fel?
2. Plasztikai sebésznek készül az, aki alyxet... khm... felpumpálta?
3. Talán még Gman a legelviselhetőbb én már csak tudom, használtam a FFCM-et
szaki012 írta: (már elnézést az OFF-olásért)MOST őszintén ez nem röhejes hogy néz már ki G-man
szerintem E.T.-re hasonlít nekem a régi karakterek jobban tetszettek
Thx azért gondoltam h valamiféle elírás lehet mert az orange boxra van ráírva h 20gb az 5 game de az még okés de h a 2 pack legyen ugyanennyi az kicsit sok
egyébként sztem az eredeti karakterek jobbak legalábbis nekem furák ezek az új tupírozott verziójuak
szaki: szerezd be a magyarosítást hozzá, azt érteni fogod
Egyébként jól mondja arby hogy mit ket mondott az öreg.
A cinematic modnak van valakinek ténylegesen személyes tapasztalata?
Ha jól tom a cdgalaxisban van sima HL2 egymagában.
Szasztok nekem olyan kérdésem lenne, hogy : felrakom a gamet minden ok elinditom és mikor eljutok odáig h megkapom a stukit azt veszem észre ,h jobb oldalt ahol kijelzi , h mennyi golyó van a tárban az a kis kijelző csak félig látszódik mintha félbe lenne vágva és néha zavaró mikor lövök h most mennyi is van a tárban...de egyedül csak ez egy kijelzési cuccal van gond...
van vkinek javaslata a dologra?
Valaki próbálta már a cinematic modot?!
Fenix: a "gazdaságos"áruházban én láttam alap Half -Life 2-t,csak sajnos nem vettem meg...Talán legközelebb ha arra járok nem követem el ezt a hibát.
A Black Mesa Source mod valami ultra brutál lesz. A képek nagyon magukkal ragadóak. Alig várom hogy kész legyen és hogy új köntösbe vihessem végig a HL1-et. Remélem a gépigénye nem lesz valami durva.
Ennek a cinematik mondnak nagyon magas. Nem próbáltam még ki, de nem is nagyon csábít. Leginkább az új karakterek miatt.
Nagyon ratyin néznek ki. Mossman mint valami Emos tyúk, a pap kapott egy régi papos ruhát, de a feje mint egy sittesé.
Engemen nem igen vonz ez a fajta újítás a karakterekben. A táj viszont jól néz ki.
Én mondjuk ha modot csinálnék akkor inkább olyat csinálnék hogy kevesebb legyen a töltögetés. A mai gépek már simán kibírnák ha 2-3 pályát összevonnának a HL2-ben. De ami még jobb lenne egy olyan mod amivel az eddig megejelent gameket egybe végig lehetne vinni. Tehát az HL2-őt az ep1-t és az ep2-t össze rakná. Amikor vége lenne a HL2-nek egyből folytatódna az ep1-el.
Halihó!
Nemrég vettem meg az OB-t, és az a gondom vele, hogy elindítom az ep2-öt és csak loading... és semmi, nem csinál semmit. Csak úgy tudtam indításra birni, ha kihúztam a modemből az utp kábelt, majd vissza dugtam és enter és ekkor meg elindult. Most ezt miért, egyszerüen nem jöttem rá. A másik meg az achievement, játékon belül irja, profilban meg semmi és ugyan ez a gond a Portalnál is.
Ha vki tud segiteni azt megköszönném!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.