Egy kis segítség kéne. Processzor és alaplap csere miatt újra lett telepítve a gép. Most próbálom az eddigi játékokat újra telepíteni, rengeteg problémával. A HL2-vel az a gondom, hogy a Steam-ről símán letöltődik, de amikor indítom a játékot egy rövid betöltés után a következő hibaüzenet jelenik meg: "Engine Error Platform Error: module failed to initialize." Fogalmam sincs , hogy mi a fene ez. Mivel már nem vagyok egy mai gyerek, sajna angolul nem tudok semmit. A vicc az egészben, hogy az ugyancsak innen letöltött multija viszont elindult. Jobban örülnék, ha fordítva történt volna. Már azzal is próbálkoztam, hogy egy párszor töröltem és újra letöltöttem, de az eredmény mindig ugyanaz. Egyébként a játék eredeti. Ha valaki tud segítsen, előre is köszönöm.
Ez annyira felidegesített hogy hogy ARGGGHHH !!!!Jó a csávó oda írta hogy nem kell komolyan venni de könyrgöm hogy meri lehordani a best gamet?????????Legszivesebben kibannolnám a netről vagy valami ÁjJJJ!!!!!!!!!
Ne is mond... Agyatlan Freddyd klón, még arra sincs esze, hogy normális mondatokat hozzon össze. Gyökér
hát ez a vidi eléggé úgy néz ki mint egy béta verzió és történetesen egy kimaradt rész a gameből amit elsőre a borealishoz tudnék hasonlítani de majd az episode 3-ba ugy is viszont láthatjuk sztem ezt a részt csak átdolgozva
Nem hisze, hogy ez akkora angol tudást igényelne: ,,This is from the mod, "Half-Life 2: Missing Information". "
Ez micsoda????O_OEgyébként amikor kezdődik a vidi nézzétek a pálya nevét
hát ez a vidi eléggé úgy néz ki mint egy béta verzió és történetesen egy kimaradt rész a gameből amit elsőre a borealishoz tudnék hasonlítani de majd az episode 3-ba ugy is viszont láthatjuk sztem ezt a részt csak átdolgozva
Látom, újra éledeznek a Half-Life körüli viták. Istenem, a nosztalgia!
Szerintem G-man kiléte nem egyszerű kérdés, sőt, van egy olyan érzésem, hogy a fejlesztők nem fogják elárulni a titkát. Túl ikonikus szereplő ahhoz, hogy elintézzék egy vállrándítással. Ami pedig magát a sorozatot illeti, a 3. epizód már túlontúl régóta várat magára, úgyhogy szerintem valami nagy dologra készülnek. Mert ugye könnyű mondani, hogy az epizódok helyettesítik a Half-Life 3-at, s megint csak más szembesülni a ténnyel, hogy mind a technológia, mind a játékmenet elavul, ahogy múlik az idő. Úgy gondolom, a Valve saját maga alatt vágná a fát, ha egy Ep3-mal lezárná a történetet, szóval nem árt figyelni...
Plaxer írta:
Amúgy nincs kód hpgy a sima HP 2-be is legyen Portal Gun?
Hát biztos hogy van de ha meg van neked a Portal nevű játék akkor ugy is megoldhatod hogy belemész a Portalba elöhozod a console-t és ráilleszted a játékra a mapoka Fuh ezt még krisz baráttal probáltuk meg akkor nem sikerült..
Látom, újra éledeznek a Half-Life körüli viták. Istenem, a nosztalgia!
Szerintem G-man kiléte nem egyszerű kérdés, sőt, van egy olyan érzésem, hogy a fejlesztők nem fogják elárulni a titkát. Túl ikonikus szereplő ahhoz, hogy elintézzék egy vállrándítással. Ami pedig magát a sorozatot illeti, a 3. epizód már túlontúl régóta várat magára, úgyhogy szerintem valami nagy dologra készülnek. Mert ugye könnyű mondani, hogy az epizódok helyettesítik a Half-Life 3-at, s megint csak más szembesülni a ténnyel, hogy mind a technológia, mind a játékmenet elavul, ahogy múlik az idő. Úgy gondolom, a Valve saját maga alatt vágná a fát, ha egy Ep3-mal lezárná a történetet, szóval nem árt figyelni...
Hüüüüü, találtam mégegyet most hogy játszok, a videón nincs rajta
Szóval amikor a Dog kinyitja neked azt az ajtót hogy átmehes akkor balra van a kerités. (erre kell ugye tovább meni is...) No itt még a lépcső felmenetel elött, jobbra a lépcsővel szmbe van egy sötét zúg. Fussunk oda és nézünk be majd láthatjuk hogy a tv-be éppen G-Man-t mutatják. Villámgyorsnak kell lenni mert kb. 1 msig lehet csak látni Amúgy nincs kód hpgy a sima HP 2-be is legyen Portal Gun?
Plaxer írta:
Amúgy nincs kód hpgy a sima HP 2-be is legyen Portal Gun?
A dolog egy kicsit bonyolultabb, de megoldható. A youtube-on találsz videókat arról, hogy hogyan.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
Jólvan na. Majd úgy is kiderül minden. Abba meg ne menjünk bele, hogy ki ismer mit jobban, mert, elmérgesedhet a helyzet. Maradjunk abban, hogy senki sem tudja a biztosat. Döntetlen ?
OFF : Nézzetek el Persian Warrior blogjára, Naggyon F@sza zúzós metál megy ott YEAH !!!
Hüüüüü, találtam mégegyet most hogy játszok, a videón nincs rajta
Szóval amikor a Dog kinyitja neked azt az ajtót hogy átmehes akkor balra van a kerités. (erre kell ugye tovább meni is...) No itt még a lépcső felmenetel elött, jobbra a lépcsővel szmbe van egy sötét zúg. Fussunk oda és nézünk be majd láthatjuk hogy a tv-be éppen G-Man-t mutatják. Villámgyorsnak kell lenni mert kb. 1 msig lehet csak látni Amúgy nincs kód hpgy a sima HP 2-be is legyen Portal Gun?
arby írta: G-man meg nem kormányember, hanem az Aperture Science egyik vezetője. Mondjuk lehet az Aperture Science kormányvállalat...
Hát te meg mit szívtál ? G-man sosem volt az Aparture science főnöke. Szerintem egy titkos társaság egy ügynöke, nem hiszem, hogy olyan nagy vezető lenne, különben nem rohangálna Gordon után... ( értsd sok helyen feltűnik a HL2-ben )
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.