A GS-nek EGYIK játéka se indul el multiban, kivéve azok amiknek a tört verziója is megy multival(pl. AvP 2). Régen felnéztem a fórumukra és panaszkodtak sokan, amiért nem indulnak a játékok multiban, és minden gyanúsítást, vádolást törölnek, a panaszokra pedig nem válaszolnak. Smucig banda van ott a GS-nél, AvP 2 onnan van meg, de csak xfire-ön keresztül tudtam multizni(ergo rendes szerókon nem, csak törtön).
Az még régen a tört verzio bugja volt, de értelemszerüen itt valami más miatt jöhet elö, probáld meg hogy a Steammel rákerestetsz manuálisan nincs-e frissités a játékhoz.
a mostani Half-Life (amit a GS-hez adtak) folyton kikapcsolja az AI-t.mit csináljak?
Az még régen a tört verzio bugja volt, de értelemszerüen itt valami más miatt jöhet elö, probáld meg hogy a Steammel rákerestetsz manuálisan nincs-e frissités a játékhoz.
A HL1-hez készült anno egy mód a Counter Life. Nekem nagyon bejött, hogy Counter-es fegyverekkel lehetett aprítani a HL világában.
A HL2-höz nincs ilyen mód? Én próbáltam keresni ilyen módot de nem találtam sehol sem.
Valakinek van ötlete?
THX
Hát én nagyon várom az E3-mat de nem tudom mit halasszák ennyi ideig.Tavaly úgy volt hogy karácsonyra kijön erre kapjuk a Portal 2-őt.Idén meg?Kapjuk a CS:GO-t meg a Half-life: renegade opsot.(bár ezt is a SEGA gyártotta).
Régebben valaki linkelt egy képet amin szépen fel vannak sorolva a Valve játékai..... És egyiknek sincs harmadik része Na jó ez a poén része, bár ahhoz képest hogy 2006 ban vagy mikor az EP1 megjelent azt mondták hogy azért kell az epizodikus kialakitás mert akkor sokkal hamarabb jönnek ki a foyltatások.... hááááát nem jött be.
Erre szokták mondani hogy "A Valve nem tud 3-ig számolni!". De ez csak vicc úgyhogy nem szabad komolyan venni.
A Half-Life-nak van egy összetett története amit az Episode Two-ban egyáltalán nem fejeztek be. Szóval tuti hogy folytatni fogják majd. Elég b.uzi dolog lenne tőlük ha nem csinálnák meg az Episode Three-t. Az arcátlanság netovábbja!
Nyugi már! Tuti hogy a Valve ebből is egy Duke Nukem Forever-t akar csinálni. Csak remélem hogy ez egy jó játék lesz.
Régebben valaki linkelt egy képet amin szépen fel vannak sorolva a Valve játékai..... És egyiknek sincs harmadik része Na jó ez a poén része, bár ahhoz képest hogy 2006 ban vagy mikor az EP1 megjelent azt mondták hogy azért kell az epizodikus kialakitás mert akkor sokkal hamarabb jönnek ki a foyltatások.... hááááát nem jött be.
Jöhetne már az ep3.
Banyek már 7 éve hogy megjelent a HL2, de az ep2 is már 4 éve piacon van.
Ehhez képest az ep3-nak se híre se hamva.
Elkészül egyáltalán az még?
Nyugi már! Tuti hogy a Valve ebből is egy Duke Nukem Forever-t akar csinálni. Csak remélem hogy ez egy jó játék lesz.
Jöhetne már az ep3.
Banyek már 7 éve hogy megjelent a HL2, de az ep2 is már 4 éve piacon van.
Ehhez képest az ep3-nak se híre se hamva.
Elkészül egyáltalán az még?
Cinderella91 írta: Szijjasztok! Látom, már egy hónapja nem írt ide senki, de már csak ti vagytok nekem Megakadtam a játékban az "Elsőszámú antipolgár" című fejezetben, ahol találkozok pár emberrek akik a csapatomat alkotják később. Valamiért nem követnek, hiába nyomkodok akármit. Miért csinálja ezt velem? Jáátszani akarok, de így nem tudok tovább haladni Remélem van itt valaki, aki tud segíteni, és nem kell feladnom :/
..ezekszerint rosszul emlékeztem? sajnálom, igazából ez az : http://www.youtube.com/watch?v=-rzNna00XI0&feature=related 4:30-nál kezdi összeszedni az embereket, és ez az ami nekem nem megy :/
Szijjasztok! Látom, már egy hónapja nem írt ide senki, de már csak ti vagytok nekem Megakadtam a játékban az "Elsőszámú antipolgár" című fejezetben, ahol találkozok pár emberrek akik a csapatomat alkotják később. Valamiért nem követnek, hiába nyomkodok akármit. Miért csinálja ezt velem? Jáátszani akarok, de így nem tudok tovább haladni Remélem van itt valaki, aki tud segíteni, és nem kell feladnom :/
Cinderella91 írta:
Szijjasztok! Látom, már egy hónapja nem írt ide senki, de már csak ti vagytok nekem Megakadtam a játékban az "Elsőszámú antipolgár" című fejezetben, ahol találkozok pár emberrek akik a csapatomat alkotják később. Valamiért nem követnek, hiába nyomkodok akármit. Miért csinálja ezt velem? Jáátszani akarok, de így nem tudok tovább haladni Remélem van itt valaki, aki tud segíteni, és nem kell feladnom :/
Vannak, akik nem szeretik ezt a mod-ot, mert drasztikusan megváltoztatja a karakter modelleket, amik így alig hasonlítanak az eredetiekre. Azt viszont kevesen tudják, hogy ha nem endogénezik őket akkor a klasszikus karakter modellekkel kidolgozottabb változatával játszhatnak. Ettől eltekintve a HL2 és Epizódjai a CinematicMod 11-től rohadt jól néznek ki és ha ez nem lenne elég, akkor még a mozi stílusu zenék tovább fokozzák az élvezetet.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.