Láttam a neten egy ingame videót az Ep2-ről, mikor Gordon a bogarak fészkében mászkál illetve menekül a királynő elől. Nagyon hangulatos lesz...Főleg az, mikor Gordi bácsi azzal az egyszemű lények egyikével mászkál. (amik megállítottákG-man az Ep1 végén...mi a nevük?) Na az marha jól küzdött....
Hello!
Nekem volt egy olyan problémám, hogy amikor egy lifttel mennél fel és követni kell a vezetéket, akkor nem engedett hogy a kapcsolót átkapcsoljam.
Dobozokat meg mindent odatettem!
(Tudjátok eredeti, javításokkal, előfizető vagyok )
Vajh' mitől lehetett tudja valaki?
Köszönöm a ítséget.(Nem értem a dolgot.)
JÖJJÖN MÁR A EP2-ő!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem bírom ki!!!!
Imádom a hl-t!Már nagyon kiváncsi vagyok az ep2-re!
No meg már szeretném kenni!
így igaz. és végre jo rész lesz! (nem mintha az eddigek nem lettek volna jok ) nah de ez végre nem city 17ben jáccódikk már naygon untam azt a helyet... és itt végre lesznek normális újítások is és 5 rugó a portalért, a team fortess 2érrt, a hl2 dm-ért meg az ep 2őért kifejezetten OLCSÓÓÓÓÓ! mondjuk a dm megvan enkem már de akkor is megveszem és kész! szóval...
Nem tom.......Ez lehet, hogy egy kicsit off lesz: Látta valaki a Frei-dosszié előzetesét? Játékokról lesz benne szó,(vagyis arról, hogy milyen rossz az nekünk bla-bla-bla )
De a lényeg, hogy a bemutatóban egy rész volt bevágva az Ep2-ből, mikor Gordon egy Striderrel, meg két Hunterrel küzd.....
Nem tom.......Ez lehet, hogy egy kicsit off lesz: Látta valaki a Frei-dosszié előzetesét? Játékokról lesz benne szó,(vagyis arról, hogy milyen rossz az nekünk bla-bla-bla )
De a lényeg, hogy a bemutatóban egy rész volt bevágva az Ep2-ből, mikor Gordon egy Striderrel, meg két Hunterrel küzd.....
sztem több mint valószínű h gordon jövőbeli énje g-man ez sztem olyna 90% volt egy képem is ahol egymásra tették gordon és g-man képét és naygon hasoló vonások vannak!! tuti jövőbeli énje!
sztem több mint valószínű h gordon jövőbeli énje g-man ez sztem olyna 90% volt egy képem is ahol egymásra tették gordon és g-man képét és naygon hasoló vonások vannak!! tuti jövőbeli énje!
Nekem is van egy két tippem arra ki is az a g-men!
Az az én fejemben is megfordult hogy Gordon jövő beli énje aki vissza jött a múltba hogy segítse régi önmagát!Már az első hl-ben is segítségünkre volt!Sőt!Ő már tudott Breen aljas játékáról és már a Black mesa katasztrófát már ő maga meg akarta fékezni de ez nem sikerült!Valószínűleg ezért a régi önmagát használta föl arra hogy pusztitsa el a combineok xen-i seregeit is vezérét!A kettőben úgye vissza hívja gordon és itt néha néha felbukkan!De a ep1-ben a Votigaunt-ok megfékezik g-ment hogy gordont ismét kiszakítsa időből és térből!
Az a feltevés is lehetséges hogy g-men valami nagyobb fejes a combineoknál aki a gordont felhasználva próbálja hatalmát megerősíteni!
gé-men a játék végén mond valmit de nam értam! Akkor elárul magáról vmit. Gondolom
Vagy a G- betű a Gordonra utal, Gordon Freeman. G mint Gordon. Lehet, hogy G-man Freeman "őrangyala", minden hova kőveti(többnyire észrevétlenül), végül is a Citadella robbanásakor is ő menti meg.
Nekem is van egy két tippem arra ki is az a g-men!
Az az én fejemben is megfordult hogy Gordon jövő beli énje aki vissza jött a múltba hogy segítse régi önmagát!Már az első hl-ben is segítségünkre volt!Sőt!Ő már tudott Breen aljas játékáról és már a Black mesa katasztrófát már ő maga meg akarta fékezni de ez nem sikerült!Valószínűleg ezért a régi önmagát használta föl arra hogy pusztitsa el a combineok xen-i seregeit is vezérét!A kettőben úgye vissza hívja gordon és itt néha néha felbukkan!De a ep1-ben a Votigaunt-ok megfékezik g-ment hogy gordont ismét kiszakítsa időből és térből!
Az a feltevés is lehetséges hogy g-men valami nagyobb fejes a combineoknál aki a gordont felhasználva próbálja hatalmát megerősíteni!
Elég ismert feltevés az is, hogy a G betű a government szót vagyis a kormányt jelöli (esetleg valami jövőbeli államé), de el lehet játszani még a gondolattal, hogy G-man miért is G ? Például: Genesis, Globe, God, General, Gambler, Gun, Genetic, Gentle(-man) , Ghost, Guard, vagy esetleg Gipsy-men stb.
Vagy a G- betű a Gordonra utal, Gordon Freeman. G mint Gordon. Lehet, hogy G-man Freeman "őrangyala", minden hova kőveti(többnyire észrevétlenül), végül is a Citadella robbanásakor is ő menti meg.
Ez nagyon jó kérdés. De idővel szerintem úgy is ki fog derülni. Abban van valami, hogy G-men Freeman megöregített mása. Én nem hiszem, hogy sátán lenne. Inkább valami más dimenzióból jött valaki.
Észre vettétek, hogy G-men a játék alat többször is felbukkan, váratlan helyeken, és után a kisétál a képből. Például: Dr. Kleiner laborjában, ha váltogatjuk a biztonságikamera képet megláthatjuk egy drót kerítés mellet az aktatáskájával, majd elsétál. Vagy mikor a motorcsónakos résznél, ahol van az a piros raktár izé a parton, ott fenn áll a stégen. Vagy mikor az autós résznél, mikor megyünk a parton, vannak kisseb-nagyobb házak, az egyikben van egy távcső, ha belenézünk, és várunk kicsit, felbukkan G-men, aki valakivel beszélget egy ház emeletén, és ismételten kisétál.
Azt pontosan most nem tudom melyik pályán van az(azt hiszem Az első számú antipolgár) mikor bemegyunk egy romos, félig összedőlt házba a városban és a lifttel szemben egy "lyukban" van egy tv, az valamikor nálam ment és a G-men volt benne, majd hirtelen kikapcsolt.
Elég ismert feltevés az is, hogy a G betű a government szót vagyis a kormányt jelöli (esetleg valami jövőbeli államé), de el lehet játszani még a gondolattal, hogy G-man miért is G ? Például: Genesis, Globe, God, General, Gambler, Gun, Genetic, Gentle(-man) , Ghost, Guard, vagy esetleg Gipsy-men stb.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.