Valaki segítsen!
Valami billentyűkombinációt megnyomtam mert lefagyott egyszer és azóta csak ablakban tudok vele játszani. Nem tudom visszaállítani a beállításoknál sem mert az úgy érzékeli hogy teljes képernyőn van. Valaki help!
Gyerekek, nekem a LIVE valami miatt nem tud updatelni. tipp?
a live updatek nagyon rosszak. nehezen települnek. ha annyi, hogy elakadt, azt javaslom adj neki időt. előbb letölti, aztán még áll vagy 5 percet, és utána ki kell lépjen a játékból. de javaslom csak akkor telepítsd, ha egy új liveos játékkal, vagy vminek a multijával akarsz játszani, különben szvsz nem éri meg az időt
üdv olyan gondom van hogy nem indul el a játék, bejön a kép utána egy kis ablak piros kör fekete X-el de nincs odaírva az oka hogy miért nem megy. Lehetséges az hogy amd procik nem támogatják a játékot (nem is egy játék van ilyen)
Ez a gép
1 magos amd sepron 2.7 Ghz 1 Mb L2 cache
1 Gb ram
Radeon 4850
Csináltam egy reinstallt, de mod nélkül már azon a képernyőn kifagy amikor a jogvédelemről beszélnek. Tudtok valami megoldást? Nem szeretnék mégegy reinstallt.
ha csinálsz egy reinstallt és semmit nem csinálsz a játékkal, kifagy a töltőképernyőn?! patchelted?
Csináltam egy reinstallt, de mod nélkül már azon a képernyőn kifagy amikor a jogvédelemről beszélnek. Tudtok valami megoldást? Nem szeretnék mégegy reinstallt.
Sziasztok!
Feltelepítettem az 1.4-es TrueAI modot a játékra, működik, de a játékban nem tudok menteni(és az autosave sem működik). Tudtok erre valami megoldást? Eredeti játékom van. (Ha letörlöm a modot, akkor megint tudok menteni)
kell hozzá save fix. ahonnan leszedted linkelniük kellett. de ha nincs meg, akkor gépközelből berakom
Sziasztok!
Feltelepítettem az 1.4-es TrueAI modot a játékra, működik, de a játékban nem tudok menteni(és az autosave sem működik). Tudtok erre valami megoldást? Eredeti játékom van. (Ha letörlöm a modot, akkor megint tudok menteni)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.