freeeman írta: Gondolom te is STEAMEN töltötted le
Egyébként fogalmam sincs. Mivel játszol? Én kontrollerrel. Billel azt mondják nehéz, mert csúszik, pörög.
dobozkás verzió, nem sztím.
amúgy kontrollerrel játszom, és már megoldottam, bár így is tetvesen lassú vagyok. most tanulhatom újra az egész irányítást
Ki akar egy autós játékot PC-n kontrollerrel játszani? Szerezz be egy kormányt egészen más az élmény is.
én már nagyon kíváncsi vagyok a játékra. mint írtam már, az újítások lehet nem jók a való életben, de a játékban lehet fun lesz a DRS meg a KERS mondjuk időmérőn lehet a DRS még idegesítőbbé teszi az egész játékot, ha nehezebb fokozaton tolja az ember
A F1 2010 PC GURU tesztben a PGO-n értékeltem a játékot és írtam hozzászólást, de a hozzászólás nem jelent meg a lapon(nincs ott). Ez azért van, mert még csak 1-es szintű vagyok?
ha azt írja hogy korrupt, akkor azt már semmi nem hozza vissza... nagyon rossz a mentési rendszer, gyakorlatilag neked kell biztonsági mentést csinálni...
Ahham naccerű. Akkor ezt csúnyán benéztem, még jó, hogy már csak 2 verseny volt hátra az idényből. Faszom.
Valaki tudja, hogy az elcsesződött lokális mentéseket helyre lehet valahogy állítani?
ha azt írja hogy korrupt, akkor azt már semmi nem hozza vissza... nagyon rossz a mentési rendszer, gyakorlatilag neked kell biztonsági mentést csinálni...
kicsit utánanéztem a modnak, és mint kiderült néhány mellékelt mod sérült benne (világítás és időjárás), szóval azokat kerülni kell.
a telepítésed pedig valszeg azért rossz, mert kell vmi mod aktiváló is. itt a telepítés leírása
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.