Szerintetek velem van baj? Már hogy kb 15. próbálkozásra sem enged játékba. Ha meg véletlenül igen, akkr 5 perc után úgy lagol, haoy nem lehet játszani...leszedem a francba az egészet!!!
Most ha troll lennék, azt mondanám: "WoW-ozzál...". Én is azt tenném bánatomban, hogy képtelenség a LAG miatt Dio-zni. A múltkor is kb. 2 percre léptem be, hogy meglessem, milyen 2D-ben, de tényleg csak 2 percre, mert kivágott...
Szerintem lehet, hogy át kéne térni LAN-ra.... Ott nem szaggatott, mikor Fallen-nel játszottunk. Igaz, nem leszünk ladder-en, meg nem is látják, mekkora nagy istenek vagyunk ( ), de legalább tudunk játszani.
Mert hogy őszinte legyek: elég volt nekem a WoW-ból . Igaz, még van 4 napom, de szerintem hagyom a francba. Úgysem tudok fejlődni már az én kis Undead-emmel.... Meg hát a Diablo az igazi...
Persze a többiek mondhatnák, hogy skizofrén vagyok, mert tegnap mást mondtam . Jó, persze, de az a Bnet shit-sége miatti elkeseredés hangja volt .
Szerintetek velem van baj? Már hogy kb 15. próbálkozásra sem enged játékba. Ha meg véletlenül igen, akkr 5 perc után úgy lagol, haoy nem lehet játszani...leszedem a francba az egészet!!!
eh...grafikailag 2d-s napszak váltakozás meg körülbelül szintén csak a grafikára van hatással, semmi gyakorlati jelentősége nincs
idővel nem fejlődnek a karakterek, csak ha játszol vele ennyi erővel amúgy még a dyna is 3d-s, mert ott meg bizonyos idő elteltével robbannak a bombák >.<
Kéne cumó a WereWolfomnak!
Meg picit még runnolni mert a dmg csak 1000 az is max a Fury-nál: kb.450-1025
Meg kéne runnoltatni az újdonsült Necromancer-em ami már 16-s lvl! És Eddig Theeth-re raktam. (gs leírás: Régi Nekró leírás ~ Bone nekró ls PvM lessz nem pvp)
eh...grafikailag 2d-s napszak váltakozás meg körülbelül szintén csak a grafikára van hatással, semmi gyakorlati jelentősége nincs
idővel nem fejlődnek a karakterek, csak ha játszol vele ennyi erővel amúgy még a dyna is 3d-s, mert ott meg bizonyos idő elteltével robbannak a bombák >.<
Én a Diablot mint négy dimenziós játékot könyveltem el, igaz hogy a karakterek nem öregszenek, de az idő múlik legalábbis a napszakok változnak, a karakterek fejlődnek, erősödnek/ügyesednek/gyógyulnak az idő függvényében... szóval ha kivágjuk belőle a tér dimenzióját és betesszük helyére az időt mint dimenziót, szintén három dimenziós lesz...
a diablo 2d-s játék...hogy egy 3d szabványt használ a dolgok megjelenítésére (ami ofc tud 2d dolgokat is megjeleníteni, mivel a 3d "tartalmazza" a 2d-t), az más tészta...képtorzítás + spell effekt, ennyit kapsz 3d módban
...részemről én vissza is állítom.... Nem tetszik... Nekem valahogy az a 3D a Diablo II, emígy Sacred, azt meg letöröltem....
Amúgy eddig én úgy tudtam, hogy 2D = izometrikus, 3D pedig nem. De ezek szerint akkor izometrikus lehet 3D is. Fogalmam sincs az ilyen dolgokról, lévén BASIC-ben programoztam eddig, ott is max. koncentrikus, táncikáló köröket . De jó tudni ezt is végre.
A LAG-hoz tényleg nincs köze... Lévén, hogy mikor beléptem, kb. 20 másodperc múlva ki is dobott . Teljesítményben tényleg jobb volt (single-ben lestem), de igazából nem éri meg, SZVSZ. Nekem legalábbis 3D-ben jobban tetszik.
a diablo ELEVE izometrikus, akár 3d, akár 2d megjelenítéssel futtatod, az egész játék 2d-s, csak pár effekt lesz benne + egy geometriai transzformáció xD
a laghoz pedig köze nincs a megjelenítési módnak, a gépzabáláshoz van
Shenknél az én processzoromnak katarzisa van . Szegény úgy ciripel, mintha 2000 tücsök lenne belezárva . Mondjuk tényleg gyönyörű 3D-ben a Diablo, szerintem... Tehát érthető, hogy ennyire megdolgoztat mindent. Még akkor is, ha 2000-ben jelent meg, és ma 2006-ot írunk .
Amúgy nekem Harrogath a kedvencem. Jó, persze barbárral kinek nem? Szerintem Lut Gholein után ennek van a legjobb hangulata és zenéje. A többi inkább a fantasy-kliséket tudja felvonultatni, illetve a Pandemonium pokolos környezete is feltűnt ma már sok játékban ahhoz, hogy klisés legyen...
Tényleg: ezt a 2D-sítést hogy is kell csinálni? Run video test, mikor bejön az autorun-nal az indítóképernyő, s mikor megvan, ott a 2D-t választani, ugye?
Én is kipróbáltam akkor, ha így kell... Kicsit meglepett az egész. Izometrikus lett az egész, olyan, mintha a Sacred-del játszanék (érdekes, hogy ugyanaz a grafikai színvonal, mint ott.. . Pedig az 3D-ben olyan, és 2004-es játék . Ciki...).
Így valóban megszűnnek az idióta szaggatások? Nemcsak Bnet LAG-ra gondolok, mert gondolom abban kevés szerepe van a 3D-nek...
Shenknél az én processzoromnak katarzisa van . Szegény úgy ciripel, mintha 2000 tücsök lenne belezárva . Mondjuk tényleg gyönyörű 3D-ben a Diablo, szerintem... Tehát érthető, hogy ennyire megdolgoztat mindent. Még akkor is, ha 2000-ben jelent meg, és ma 2006-ot írunk .
Amúgy nekem Harrogath a kedvencem. Jó, persze barbárral kinek nem? Szerintem Lut Gholein után ennek van a legjobb hangulata és zenéje. A többi inkább a fantasy-kliséket tudja felvonultatni, illetve a Pandemonium pokolos környezete is feltűnt ma már sok játékban ahhoz, hogy klisés legyen...
Tényleg: ezt a 2D-sítést hogy is kell csinálni? Run video test, mikor bejön az autorun-nal az indítóképernyő, s mikor megvan, ott a 2D-t választani, ugye?
Én is kipróbáltam akkor, ha így kell... Kicsit meglepett az egész. Izometrikus lett az egész, olyan, mintha a Sacred-del játszanék (érdekes, hogy ugyanaz a grafikai színvonal, mint ott.. . Pedig az 3D-ben olyan, és 2004-es játék . Ciki...).
Így valóban megszűnnek az idióta szaggatások? Nemcsak Bnet LAG-ra gondolok, mert gondolom abban kevés szerepe van a 3D-nek...
A pokolba Shenk-kel meg az egész Moun Arreatos sereggel... Mindenhol csak Burning Dead Archerek vannak és mozdulni sem lehet tőlük. Igaz egy fokkal jobbak mint az ugri-bugri teleportos nyavalyák... -Ezek miatt rühellem az Act 5-öt.
a d3d kód kicsit rosszul lett megírva, még atomerőműveken is meg-megakad néha a játék....ami nem túl egészséges mondjuk egy duel vagy 5 milla monster között
Emberek!
Charles mondta hogy tegyem át 2D-be a Diablo 2-t át tettem, kipróbáltam, és nem INDUL UJRA a GÉP!
Ezért most Elkezdek jáccani és nemtudom mikor jövök vissza!
ui: Játszottam tesztkép 15 percet és nem indult újra. Ez még változhat de remélem nem fog!
Mert ha igen...
Na végre a nap legjobb híre! (mondhatnám, hogy az év eddigi legjobb híre)
Na de azért megemlítek még egy-két tapasztalatott: Az én szemem számára 'sokkal' szebb lett az egész játék. De lehet, hogy csak részletesebb De ez lehet, hogy amiatt van mert anno egy javítás rontotta a grafikai színvonalát és az azt javító akármi az én gépemre nem került fel..És 2d-be meg nem zavarja.
Na és onnantól valahogy gyorsabbnak éreztem a b.netet. IGen volt lagos game is de eddig minden game-be sikeresen beléptem.
fyktyvf írta: Pls help...
Megcsináltam Dio2-ben sorrendben a Den of Evil, Blood Raven, Search for Cain, Forgotten Tower küldetéseket (természetesen Act 1) 12-es szintû vok, már megjártam Tristramot, és most kaptam a kovácstól a küldetést, hogy szerezzem meg a Horadrim készítésû Hammert a valamilyen Monasterybõl, de a probléma az lenne, hogy ezt a Monasteryt nem találom sehol. Teljesen felderítettem a Blood Moor, Cold Plain, Stony Field, Underground Passage, Darkwood, Black Marsh... területeket, de ezt a kolostort nem találom. Hol lehet? Mit hagyhattam ki?
A Monastery a Tamoe Highlands-on van. Ez pedig a Black Marsh-ból nyílik. A Monastery-n belül még persze el kell jutni az Inner Cloister-be, onnan pedig a Barracks-ba. Tehát még arréb van a Black Marsh-tól.
A Kovács (Hephasto) ott van a Barracks-ban. Javaslom, először járj végig minden területet a játékban, mert elsőre nem biztos, hogy vágja az ember, hogy mi, hol van . Majd 3-4 ezredik alkalommal ösztönösen megtalálod, és akkor nem kell mindent bejárni. De így jelentősen megkönnyíted a dolgodat. Haladj mindig a "pálya szélének" mentén, a fal mellett, és akkor megtalálod a kijáratokat, átjárókat.
Jaj, de én WoW-ozok, mit keresek én itt?
Örök hála!
Három-négy napnyi intenzív anyázást küszöböltél ki!
THX
Pls help...
Megcsináltam Dio2-ben sorrendben a Den of Evil, Blood Raven, Search for Cain, Forgotten Tower küldetéseket (természetesen Act 1) 12-es szintű vok, már megjártam Tristramot, és most kaptam a kovácstól a küldetést, hogy szerezzem meg a Horadrim készítésű Hammert a valamilyen Monasteryből, de a probléma az lenne, hogy ezt a Monasteryt nem találom sehol. Teljesen felderítettem a Blood Moor, Cold Plain, Stony Field, Underground Passage, Darkwood, Black Marsh... területeket, de ezt a kolostort nem találom. Hol lehet? Mit hagyhattam ki?
fyktyvf írta:
Pls help...
Megcsináltam Dio2-ben sorrendben a Den of Evil, Blood Raven, Search for Cain, Forgotten Tower küldetéseket (természetesen Act 1) 12-es szintû vok, már megjártam Tristramot, és most kaptam a kovácstól a küldetést, hogy szerezzem meg a Horadrim készítésû Hammert a valamilyen Monasterybõl, de a probléma az lenne, hogy ezt a Monasteryt nem találom sehol. Teljesen felderítettem a Blood Moor, Cold Plain, Stony Field, Underground Passage, Darkwood, Black Marsh... területeket, de ezt a kolostort nem találom. Hol lehet? Mit hagyhattam ki?
A Monastery a Tamoe Highlands-on van. Ez pedig a Black Marsh-ból nyílik. A Monastery-n belül még persze el kell jutni az Inner Cloister-be, onnan pedig a Barracks-ba. Tehát még arréb van a Black Marsh-tól.
A Kovács (Hephasto) ott van a Barracks-ban. Javaslom, először járj végig minden területet a játékban, mert elsőre nem biztos, hogy vágja az ember, hogy mi, hol van . Majd 3-4 ezredik alkalommal ösztönösen megtalálod, és akkor nem kell mindent bejárni. De így jelentősen megkönnyíted a dolgodat. Haladj mindig a "pálya szélének" mentén, a fal mellett, és akkor megtalálod a kijáratokat, átjárókat.
Pls help...
Megcsináltam Dio2-ben sorrendben a Den of Evil, Blood Raven, Search for Cain, Forgotten Tower küldetéseket (természetesen Act 1) 12-es szintű vok, már megjártam Tristramot, és most kaptam a kovácstól a küldetést, hogy szerezzem meg a Horadrim készítésű Hammert a valamilyen Monasteryből, de a probléma az lenne, hogy ezt a Monasteryt nem találom sehol. Teljesen felderítettem a Blood Moor, Cold Plain, Stony Field, Underground Passage, Darkwood, Black Marsh... területeket, de ezt a kolostort nem találom. Hol lehet? Mit hagyhattam ki?
hm-hm...az a death kesztyű kéne
annit én mindig csak anninak láttam írva (annihilus a teljes neve)
Hú pedig én láttam még máshogy is (mannyXD)
Ma megint megölhettem volna, ha nem lett volna lag. És ha nem lett volna lag az én mesém is tovább tartott volna
Ma meg tegnap alig kellett húzni valakit Na de nem baj megvan a 2 hr (remélem thul-tól minden hr mert akkor fix, hogy megvan...De gondolom csak hr-t dob az a bénja kő)
Szóval lehet üzenni Lehet msn-n letámadlakXD (igaz, hogy a 'legfrisebb' verzió letöltés óta szépen rebootgat a pc-m...Pedig olyan szép az a hírdetés
Nem hinném hogy Über Diablo volt, úgy tudom az csak battle neten tenyészik. Ez csak egy sima közönséges volt Diabolicus Domesticus, csakhát sárga volt, és nagyon csúnya ugyanakkor pofátlanul könnyű. Egyébként Dobott egy set itemet Death's Hand, és még öt Unique baltát Tehát véletlenül sem olyan dolgokat amiket esetleg használni tudnék...
Aminek viszont tegnap nagyon örültem, az hogy egy ládában Lower Kurastban megtaláltam Tal Rasha maszkját, annak viszont már nem örültem hogy csak 66 os szinttől lehet használni, és hát addig még teljes 6 szint van hátra. És már tapasztalom hogy a szintlépés igencsak belassult.
hm-hm...az a death kesztyű kéne
annit én mindig csak anninak láttam írva (annihilus a teljes neve)
Nem hinném hogy Über Diablo volt, úgy tudom az csak battle neten tenyészik. Ez csak egy sima közönséges volt Diabolicus Domesticus, csakhát sárga volt, és nagyon csúnya ugyanakkor pofátlanul könnyű. Egyébként Dobott egy set itemet Death's Hand, és még öt Unique baltát Tehát véletlenül sem olyan dolgokat amiket esetleg használni tudnék...
Aminek viszont tegnap nagyon örültem, az hogy egy ládában Lower Kurastban megtaláltam Tal Rasha maszkját, annak viszont már nem örültem hogy csak 66 os szinttől lehet használni, és hát addig még teljes 6 szint van hátra. És már tapasztalom hogy a szintlépés igencsak belassult.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.