Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#36827 Unđying 2007. február. 11. 00:24
Unđying
Hát igen, a régi szép idők... P
#36815 -=Silent Angel=- 2007. február. 10. 22:56
-=Silent Angel=-
#36812 :: Tenebra (2007. február. 10. 22:46)
Fallen asszem 10 másodperc alatt kifektette Durielt máguscsajszival . Én láttam... Bár sajnos nem tudom, miket használt, mert sorci-idióta vagyok (vagyis inkább: antisorci - kivéve a nőies vonásiaban - abban nem vagyok anti ). De emlékszem, első Duriel-nyírásom nekem sem volt túl fényes . Főleg a szarbarbommal... De a paladinnal jobban ment, főleg, hogy volt szerencsém egy cannot be frozen övhöz... Bár akkor is sikerült valamilyen rejtélyes módnon megölnie egyszer, de kb. 1 pec volt az egész . Mondjuk én is Durielt utáltam a legjobban... Normalon legalábbis kevesebb gondot okozott nekem Diablo, mint Duriel. Eleve az szívás, hogy egy szűk, shit kriptában kell vele bohóckodni .
17-s lvl sorcival a világ legkönnyebb dolga megfektetni az óriási BUG-ot!

3-4 static a fejére madj ice blast+segít míg tud (netán túl is éli) a merc és fekszik is!

Diablo meg a többi sügér is elterül mint a kisangyal.

Diablonal az 5 pecsét fél óra volt ő maga kb 10 sec xDD

Itt regelsz és leszeded a kis saját fraps-es vidit amit csináltunk régebben és láss csodát!
#36812 Tenebra 2007. február. 10. 22:46
Tenebra
Fallen asszem 10 másodperc alatt kifektette Durielt máguscsajszival . Én láttam... Bár sajnos nem tudom, miket használt, mert sorci-idióta vagyok (vagyis inkább: antisorci - kivéve a nőies vonásiaban - abban nem vagyok anti ).

De emlékszem, első Duriel-nyírásom nekem sem volt túl fényes . Főleg a szarbarbommal...
De a paladinnal jobban ment, főleg, hogy volt szerencsém egy cannot be frozen övhöz... Bár akkor is sikerült valamilyen rejtélyes módnon megölnie egyszer, de kb. 1 pec volt az egész .

Mondjuk én is Durielt utáltam a legjobban... Normalon legalábbis kevesebb gondot okozott nekem Diablo, mint Duriel. Eleve az szívás, hogy egy szűk, shit kriptában kell vele bohóckodni .
Post tenebras lux
#36806 fyktyvf 2007. február. 10. 22:16
fyktyvf
#36803 :: Unđying (2007. február. 10. 22:14)
HÁnyas szintű vagy?
23-as. Momentán olyanra gyúrok, hogy Meteor, meg Inferno... Ja meg Silent bölcs tanácsát követve Static Field
#36803 Unđying 2007. február. 10. 22:14
Unđying
HÁnyas szintű vagy?
#36797 fyktyvf 2007. február. 10. 22:02
fyktyvf
#36795 :: Unđying (2007. február. 10. 21:51)
1. Ne "lefagyizni" próbáld mert ugye ő alapba fagyasztós... 2. Ha Players 8-al mész akkor célszerű kikapcsolni. 3. Vigyél nagyon sok piát(HP,MP) 4. Egy előny: Ha Inferno-ra specializálódtál...akkor kb. 8s alatt megölheted...(Persze Diablo majd jól odab.... ) 5. Good Luck & Have Fun!
Unh... teszek egy kört a többi sírnál, és szedek magamra némi szintelőnyt, majd aztán kötök bele Durielbe...
DE HA EGYSZER ERŐS LESZEK SZÉJJELRÚGOM A SEGGÉT, DE ÚGY, HOGY FÁJJON IS NEKI!!!
#36795 Unđying 2007. február. 10. 21:51
Unđying
1. Ne "lefagyizni" próbáld mert ugye ő alapba fagyasztós...
2. Ha Players 8-al mész akkor célszerű kikapcsolni.
3. Vigyél nagyon sok piát(HP,MP)
4. Egy előny: Ha Inferno-ra specializálódtál...akkor kb. 8s alatt megölheted...(Persze Diablo majd jól odab.... )
5. Good Luck & Have Fun!
#36791 fyktyvf 2007. február. 10. 21:43
fyktyvf
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Hogy a francba lehet egy sorcival megfektetni Durielt??? (Ő az a böszme nagy démon a Tomb of Tal Rasha-ban, miután beraktam a Horadric Staffot a foglalatba.) Egyszerűen három ütés, és kinyúvadok! Egy rohadt tűzlabdát nem tok megidézni, azonnal lecsap!!!
PLS HELP!!!
#36484 Ragnos 2007. február. 09. 15:21
Ragnos
#36483 :: fyktyvf (2007. február. 09. 15:18)
Naja, vettem észre, mikor megcsaptak az íjászok, egyszerre 5-6 nyíl, plusz a főcsontinak frozenes íja volt, úgyhogy arcomra fagyott a mosoly, és mehettem a hullámat visszaszedni
Ja, most jut eszembe, a hsz-t pedig már nem szerkeszthetem, h ezt 3 Matriarch sorci után írom. Egy lvl91, meg két 80 körüli, mind3 single-s, mert ugye régebben főleg single-ben nyomultam, jelenleg csak egy bnetes karim van, egy lvl40 körüli barbár.
#36483 fyktyvf 2007. február. 09. 15:18
fyktyvf
#36480 :: Ragnos (2007. február. 09. 15:15)
Strength-re csak annyi, h tudd hordani a cuccokat, 100 körül elég. Dex-re SEMMI. Energy-re annyi, h cuccokkal ne legyenek mana-problémák, sztem 150-175 elég, de ez a felszereléstől is fögg, kb. 600-700 mana kell. Többi pedig Vitality-re menjen, mert ugye nem szeretné az ember,ha egy kósza pofontól megfekszik a karaktere. edit: látom már válaszoltak, de dexre ne rakj egy pontot se, mert később nem fogsz íjjal lövöldözni, meg hadonászni se fogsz, csak varázsolni
Naja, vettem észre, mikor megcsaptak az íjászok, egyszerre 5-6 nyíl, plusz a főcsontinak frozenes íja volt, úgyhogy arcomra fagyott a mosoly, és mehettem a hullámat visszaszedni
#36480 Ragnos 2007. február. 09. 15:15
Ragnos
Strength-re csak annyi, h tudd hordani a cuccokat, 100 körül elég. Dex-re SEMMI. Energy-re annyi, h cuccokkal ne legyenek mana-problémák, sztem 150-175 elég, de ez a felszereléstől is fögg, kb. 600-700 mana kell. Többi pedig Vitality-re menjen, mert ugye nem szeretné az ember,ha egy kósza pofontól megfekszik a karaktere.

edit: látom már válaszoltak, de dexre ne rakj egy pontot se, mert később nem fogsz íjjal lövöldözni, meg hadonászni se fogsz, csak varázsolni
#36473 fyktyvf 2007. február. 09. 15:10
fyktyvf
#36470 :: Ragnos (2007. február. 09. 15:08)
Asszem kb. 1000 körül van a felső érték, de annyi úgyse lesz mivel max 98*5+3*5=101*5=505 stat pontot lehet összeszedni
Na, az egy derék becsületes dolog Amúgy mit csináljon az egyszeri sorci, fejlesszen néha Strength-re, vagy nyomjam folyamatosan az Energyt?
#36470 Ragnos 2007. február. 09. 15:08
Ragnos
Asszem kb. 1000 körül van a felső érték, de annyi úgyse lesz mivel max 98*5+3*5=101*5=505 stat pontot lehet összeszedni
#36460 fyktyvf 2007. február. 09. 14:54
fyktyvf
Dio 2 addikció, a köbön, igaz még csak 15-ös szinten járok, de a tűzlabdát, meg az Infernot, ja meg a Lightningot már most nagyon komálom még csak 2. szintű a tűzlaszti, de máris sebez 71-et a tulajdonságoknál mennyi a max érték? Csak mert már 90-enesre feltuningoltam az Energymet, a Strength-re ilyesmire meg alig raktam... Igaz meg is szopatott pár Bone Archer, védelem nélkül
#36458 Ragnos 2007. február. 09. 14:47
Ragnos
#36456 :: Tenebra (2007. február. 09. 14:43)
Mint írtam: rengeteg barbárom van . Így majdnem minden eshetőséget próbáltam már (kivétel a Double Throw-os Throw barbár... Valahogy nem áll rá a gyomrom ). Tehát a Frenzy-t is. Tudom, hogy ezerszer jobb. De az általam csak "szarbarb"-nak hívott legelső karim DS-t használt, és nem hagy nyugodni, hogy elcsesztem egy DS-es barbit... A Frenzy 20-as szinten vagy 2X többet sebez, mint a DS 20-as szinten . De ki kell ezt is próbálni egyszer... Ha Bnetre visszatérek valaha is, csinálni fogok egy kétkezes, Frenzy-s barbit, az biztos. Azon majd még elgondolkodok, hogy karddal-e, vagy inkább baltával... A balták sokkal többet sebeznek ugyan, de lassúak... Megfontolom még .
CheAttilaTenebra írta:

Ragnos írta:
Az én véleményem a DS-rõl: a Frenzy sokkal jobb
A Frenzy 20-as szinten vagy 2X többet sebez, mint a DS 20-as szinten . De ki kell ezt is próbálni egyszer...

Asszem a DS-nek syn-e a Bash, de nem akarok hülyeséget mondani.

Shael rune baltába,az kell. Ha meg ugye rw, akkor tök mindegy, de azok közül is elég sok ad ias-t, nem is keveset.
#36456 Tenebra 2007. február. 09. 14:43
Tenebra
#36455 :: Ragnos (2007. február. 09. 14:39)
Az én véleményem a DS-ről: a Frenzy sokkal jobb Palánál meg sztem a köv felállás jobb: Zeal 20 Sacrifice 20 (Zeal syn) Fanaticism 20 (egyértelmű...) Holy Shield 20 többi pedig ízlés szerint
Mint írtam: rengeteg barbárom van . Így majdnem minden eshetőséget próbáltam már (kivétel a Double Throw-os Throw barbár... Valahogy nem áll rá a gyomrom ). Tehát a Frenzy-t is. Tudom, hogy ezerszer jobb. De az általam csak "szarbarb"-nak hívott legelső karim DS-t használt, és nem hagy nyugodni, hogy elcsesztem egy DS-es barbit... A Frenzy 20-as szinten vagy 2X többet sebez, mint a DS 20-as szinten . De ki kell ezt is próbálni egyszer... Ha Bnetre visszatérek valaha is, csinálni fogok egy kétkezes, Frenzy-s barbit, az biztos. Azon majd még elgondolkodok, hogy karddal-e, vagy inkább baltával... A balták sokkal többet sebeznek ugyan, de lassúak... Megfontolom még .
Post tenebras lux
#36455 Ragnos 2007. február. 09. 14:39
Ragnos
#36443 :: Tenebra (2007. február. 09. 13:43)
Térítsd!!! Ez az!!! Barbár a zisten! Mondom ezt én, akinek már single-ben is csak barbárjai vannak . Tényleg letöröltem minden mást (kivév a palákat - na azokat imádom még), Battle.net-en meg simán törölték a nekromantámat, amazonomat.... Tehát mindent, ami nem barbár . Én most csinálok amolyan fan-karit... Vagy nevezze mindenki, aminek akarja . Egy barbárt, még a legelső alapján, csak most megpróbálom nem elkúrni.... Double Swing-re gyúrok, s majd várom vagy a Battle Order-st (vagy a Command-ot...), vagy a War Cry-t. Persze, messze van még, nagyon, hiszen 22-es vagyok. De sokkal jobban irt, mint a nagyon lol és n00b Sir Vavavameva (még a kieges idők előtti barbár, azért Sir )... Kíváncsi vagyok, hogy Double Swing-gel mire megy... Ja, mondjuk tudom a pro-k válaszát . De single-ben szerintem tökmindegy, mit tolok - kísérlet. Amúgy tényleg kezdem visszasírni a Bnet-et... Csak a rohadék kidobálások kedvetlenítenek el. De amúgy nagyon hiányoznak a normális cuccok. Itt valahogy szarokat dob... Hiába van 16%-os Chance a Magic Item-ekre, egyszerűen Charm-om is alig van. Pedig minden szart végighentelek... Tényleg jobb a Bnet ilyen szempontból, de single-ben be se szaggat, pedig nekem vissza lett állítva 3D-re. S azért az, hogy nem akad egyáltalán, nincs LAG, se kidobálások, nagy előny . Nekem nincsenek kötélidegeim, vagy ilyenek... 2X kidob, vagy meghalok a hülye LAG miatt, nekem felmegy a pumpám, és olyan állapotba kerülök, hogy lefejelném a monitort.... Az meg egészségtelen .
Az én véleményem a DS-ről: a Frenzy sokkal jobb
Palánál meg sztem a köv felállás jobb:
Zeal 20
Sacrifice 20 (Zeal syn)
Fanaticism 20 (egyértelmű...)
Holy Shield 20
többi pedig ízlés szerint
#36443 Tenebra 2007. február. 09. 13:43
Tenebra
#36391 :: Marka Ragnos (2007. február. 09. 07:10)
Hát apám csak megy és gyilkol és megy Most egy Combat skillt állítottam be neki, amivel viszonylag jól elvan... Csapkod, kapálódzik és minden kérésem ellenére sem hajlandó áttérni egy szerintem legalább háromszor könnyebb barbárra, nem ő, Arthurt vezeti, de hogy hova nem tudom. Paladinokhoz egyáltalán nem konyítok, úgyhogy ha tudtok mondjatok valamit amivel max normál Baalig elmehet. Annál tovább úgyse fog... Ha lehet Combat skillekre gyúratom rá, mert az aurák... hát azzal így első ránézésre én is gondban vagyok hát még az öreg... Tehát valami egyszerű hentes lovagot kéne összeállítani.
Térítsd!!! Ez az!!! Barbár a zisten! Mondom ezt én, akinek már single-ben is csak barbárjai vannak . Tényleg letöröltem minden mást (kivév a palákat - na azokat imádom még), Battle.net-en meg simán törölték a nekromantámat, amazonomat.... Tehát mindent, ami nem barbár .
Én most csinálok amolyan fan-karit... Vagy nevezze mindenki, aminek akarja . Egy barbárt, még a legelső alapján, csak most megpróbálom nem elkúrni.... Double Swing-re gyúrok, s majd várom vagy a Battle Order-st (vagy a Command-ot...), vagy a War Cry-t. Persze, messze van még, nagyon, hiszen 22-es vagyok. De sokkal jobban irt, mint a nagyon lol és n00b Sir Vavavameva (még a kieges idők előtti barbár, azért Sir )... Kíváncsi vagyok, hogy Double Swing-gel mire megy... Ja, mondjuk tudom a pro-k válaszát . De single-ben szerintem tökmindegy, mit tolok - kísérlet.

Amúgy tényleg kezdem visszasírni a Bnet-et... Csak a rohadék kidobálások kedvetlenítenek el. De amúgy nagyon hiányoznak a normális cuccok. Itt valahogy szarokat dob... Hiába van 16%-os Chance a Magic Item-ekre, egyszerűen Charm-om is alig van. Pedig minden szart végighentelek... Tényleg jobb a Bnet ilyen szempontból, de single-ben be se szaggat, pedig nekem vissza lett állítva 3D-re. S azért az, hogy nem akad egyáltalán, nincs LAG, se kidobálások, nagy előny . Nekem nincsenek kötélidegeim, vagy ilyenek... 2X kidob, vagy meghalok a hülye LAG miatt, nekem felmegy a pumpám, és olyan állapotba kerülök, hogy lefejelném a monitort.... Az meg egészségtelen .
Post tenebras lux
#36438 Charles 2007. február. 09. 13:35
Charles
#36391 :: Marka Ragnos (2007. február. 09. 07:10)
Hát apám csak megy és gyilkol és megy Most egy Combat skillt állítottam be neki, amivel viszonylag jól elvan... Csapkod, kapálódzik és minden kérésem ellenére sem hajlandó áttérni egy szerintem legalább háromszor könnyebb barbárra, nem ő, Arthurt vezeti, de hogy hova nem tudom. Paladinokhoz egyáltalán nem konyítok, úgyhogy ha tudtok mondjatok valamit amivel max normál Baalig elmehet. Annál tovább úgyse fog... Ha lehet Combat skillekre gyúratom rá, mert az aurák... hát azzal így első ránézésre én is gondban vagyok hát még az öreg... Tehát valami egyszerű hentes lovagot kéne összeállítani.
A legegyszerübb hentes a zeal+holy shock aura (maxon norm baalnal ütni se kell ha maxon van) De ha mégis tovább menne zeal helyett az elementális csapását ajánlom És akkor egy elég kezdő palát kap (jó cuccal...még jobb) Na de örök tanács hammerdin
#36391 Marka Ragnos 2007. február. 09. 07:10
Marka Ragnos
Hát apám csak megy és gyilkol és megy Most egy Combat skillt állítottam be neki, amivel viszonylag jól elvan... Csapkod, kapálódzik és minden kérésem ellenére sem hajlandó áttérni egy szerintem legalább háromszor könnyebb barbárra, nem ő, Arthurt vezeti, de hogy hova nem tudom.

Paladinokhoz egyáltalán nem konyítok, úgyhogy ha tudtok mondjatok valamit amivel max normál Baalig elmehet. Annál tovább úgyse fog... Ha lehet Combat skillekre gyúratom rá, mert az aurák... hát azzal így első ránézésre én is gondban vagyok hát még az öreg...

Tehát valami egyszerű hentes lovagot kéne összeállítani.
#36352 Charles 2007. február. 08. 19:15
Charles
#36290 :: Marka Ragnos (2007. február. 08. 15:54)
Paladinnal mit kell fejleszteni? Tudom kibeszéltétek már ezeregyszer és még kétszer, de apám rákattant és minden igyekezetem ellenére paladinnal akarja tolni, amiről fogalmam sincs. Megnéztem a Gs oldalát is de a karakterfejlesztéseket nem tudom elérni...
Szívesen válaszolok, mint "Feka király" (Bár bírom a sorcot és az amát is meg majdnem mindent)

1Milyen pala akar lenni?
Mert:Rengeteg fajta van (Jó rengeteg funpala van)
2Vagy, hogy akar harcolni, milyen célre készül?
#36290 Marka Ragnos 2007. február. 08. 15:54
Marka Ragnos
Paladinnal mit kell fejleszteni? Tudom kibeszéltétek már ezeregyszer és még kétszer, de apám rákattant és minden igyekezetem ellenére paladinnal akarja tolni, amiről fogalmam sincs. Megnéztem a Gs oldalát is de a karakterfejlesztéseket nem tudom elérni...