Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#37781 Charles 2007. február. 15. 08:51
Charles
#37666 :: Tenebra (2007. február. 14. 17:20)
Szerintem a 3-as, mint kiemeltem . Bár nem tudom, miért írtad ezt (tippem van...). Szerintem gyere, és LAN-ozzunk . Vagyis csak ál-LAN. Hiányozni fog a Bnet rengeteg cucca, de lag legalább nincs... És emiatt nyugodtan nézzen le engem bárki, ha akar, de én iciri-piciri mértékben sem bírom a lagot, és nem tudom megszokni... Legalábbis a Bnet mértékűt nem. Én elhiszem, hogy vannak, akiknek simán megy - nem tudom, miért, én sem ócska nettel tolom. De az tény, hogy valahányszor be akarok lépni, vagy nem enged be, vagy 2-3 perc után kivág, vagy csak szimplán akkor a LAG, hogy 1-2 perces késéssel viszi be az ütésemet. Köszönöm, ebből én nem kérek... Úgyhogy aki akar, az jöjjön velem LAN-ozni . (És még Turára sem kell jönnie...). Bár az is kérdés, hogy akar-e egyáltalán valaki... Sőt, az is kérdés, hogy WoW-os korszakomban akarok-e Diablozni? (Mondjuk ja...).
Hú tegnap már remekül kigondoltam mit fogok ma tenni, de egy kicsit modosítok
Az 5. választ választomXD Tegnap el se akartam mondani mi miatt írtam ezt de elmondom: Hagytam hogy egy drop heackkel lenyulják az enigmám és a hotom Az a vicces, hogy ha nem vagyok kiváncsi és elöbb megnyomom a reboot gombot akkor enigma megmaradt volna, és nem töröltem volna a 89-s 'Logista'-t. De nem baj, utolag rájöttem, hogy legalább nem fogok begyöpösödni egy karakter mellett Sőt, ha még tegnap óta nem tiltott le msn-n az az emberke ki is békülök vele De komolyan.

Aztán mindent, ami Logistánál volt elcseréltem egyDruress-re Fallennal (elönyős üzletXD)

Amúgy az enigma meg a hoto elvolt nevezve rólam Talán később azért mondta, hogy a shaomért vissza kapom őket DE lehet, hogy dupeolni tud (vagy nem) meg a bosszú vágy is...

Itt jön a képbe megint Fallen mert még tegnap kérdezte mennyit ér a 2soxos (nem unique) shakoja. Na írom neki jöjjön hazza 1 elösször normara kellett kreálni 2 egyszer-kétszer közbe ledobta b.netXD 3 vagy 5-szor nézte meg mindegyik karakterénél mir megtalálta...

Jah és az 5. válasz: Maradok b.eten de megyek lanon is

Che visíts!
#37666 Tenebra 2007. február. 14. 17:20
Tenebra
#37647 :: Charles (2007. február. 14. 14:49)
Válasszatok: 1Káromkodjam halálra magam itt a pgo-n 2Hadjam abba a Diablot 3Diablozzak csak lanon
Szerintem a 3-as, mint kiemeltem . Bár nem tudom, miért írtad ezt (tippem van...). Szerintem gyere, és LAN-ozzunk . Vagyis csak ál-LAN. Hiányozni fog a Bnet rengeteg cucca, de lag legalább nincs... És emiatt nyugodtan nézzen le engem bárki, ha akar, de én iciri-piciri mértékben sem bírom a lagot, és nem tudom megszokni... Legalábbis a Bnet mértékűt nem.
Én elhiszem, hogy vannak, akiknek simán megy - nem tudom, miért, én sem ócska nettel tolom. De az tény, hogy valahányszor be akarok lépni, vagy nem enged be, vagy 2-3 perc után kivág, vagy csak szimplán akkor a LAG, hogy 1-2 perces késéssel viszi be az ütésemet. Köszönöm, ebből én nem kérek...

Úgyhogy aki akar, az jöjjön velem LAN-ozni . (És még Turára sem kell jönnie...). Bár az is kérdés, hogy akar-e egyáltalán valaki... Sőt, az is kérdés, hogy WoW-os korszakomban akarok-e Diablozni? (Mondjuk ja...).
Post tenebras lux
#37649 -=Silent Angel=- 2007. február. 14. 15:00
-=Silent Angel=-
#37597 :: Mr. Cal (2007. február. 13. 22:33)
fire soso nem gyenge...hogy te elölelted, az más tészta xD
Tudom. Elcsesztem. De midenki a saját kárából tanul^^

Mellesleg az új klánoldalatokon nem jön be az újjabbik soso leírás

Gondolom szólok...

Vagy még nincs is új?

Mert 2 vonal van ott
#37647 Charles 2007. február. 14. 14:49
Charles
Válasszatok:

1Káromkodjam halálra magam itt a pgo-n

2Hadjam abba a Diablot

3Diablozzak csak lanon

#37630 Charles 2007. február. 14. 12:44
Charles
#37597 :: Mr. Cal (2007. február. 13. 22:33)

Tényleg, most jut eszembe, hogy az a soso, akit überezni hoztál az firesosovolt

Hú tegnap 54-s smiteremmel (még csak 65-s a cb-je) Majdnem megvert egy bowamát Maximum 8mm lehetett az élete, még egy ütés
#37597 Mr. Cal 2007. február. 13. 22:33
Mr. Cal
#37495 -=Silent Angel=- 2007. február. 13. 17:33
-=Silent Angel=-
#37412 :: Mr. Cal (2007. február. 13. 10:31)
nah...átlagos ölési idő pl8, hell java + smiter mindent visz susulyka gyorsan (<1 perc), fire soso, light soso, light trapper még egész gyors a kedvelt bossok ellen (andy mefi pindle dia baal) andy ellen egyértelműen fire soso -50 base fire res pwnz normon-nighton meg rák tudja, rég öltem weak karival
A Fire mf soso-m leszerelt mert gyönge volt szegény!

De a cuccait eltettem..

Inkább a Smiterem-et fejlesztem meg majd ha lessz kedvem egy Cold v Lighting mf soso-t kiépítek.
#37412 Mr. Cal 2007. február. 13. 10:31
Mr. Cal
nah...átlagos ölési idő pl8, hell

java + smiter mindent visz susulyka gyorsan (<1 perc), fire soso, light soso, light trapper még egész gyors a kedvelt bossok ellen (andy mefi pindle dia baal)

andy ellen egyértelműen fire soso -50 base fire res pwnz

normon-nighton meg rák tudja, rég öltem weak karival
#37395 fyktyvf 2007. február. 13. 08:29
fyktyvf
#37387 :: Charles (2007. február. 13. 07:11)
"Pro lettél, és ezt nem tudod? " 1 nem lettem pro 2 azt az átvivős izét én is hallottam már, meg a sok cheates karakterről is egy-két dolgot de, hogy pontosan, hogy kell csinálni azt nem tudom... Andy:Nagyon könnyü nem lehet több 2-3 hammernál Durielax az aurája tarthat vissza azzal, hogy lelassít. Mefi: Jó hellen kell a res (de ott mindenhol), de hozzá röktön mehetsz mf cuccokban (persze ha tartasz külön) Dia:Könnyü ellenfél, jól sebződik.(A pecsétekhez jutni nehezebb) Baal:Nehezen sebződik, ezért max 1 perc megölni (Jó Cal javája 8 sec alatt) Főleg mana lopással szívat (meg nem szeretek utána telézni) Jó tanács, ha csinál 'ikret' várjátok meg amíg támad az egyik:Ha nincs hatása ő a másolat
Sorcinál Baal ellen mondjuk nem jó taktika megvárni míg üt egyet, mert alacsony HP esetén kinyúvadsz egy pillanat alatt (Bár tegyük hozzá, hogy én még bőven nem jutottam el Baalig, de ha mondjuk csak olyan erős, mint Duriel, akkor igazam van )

A legjobb taktika meg egy alacsony manával működő területre ható spellel megállni egy sokszörnyes terem ajtajában, megvárni míg elindulnak feléd, hátramenni 10m-t és megsorozni az ajtónyílást... Garantáltan nem sebződsz Viszont az a szar, ha például Undeadeknél van egy Unraveler, aki élesztget... Azokat valahogy nem csípem
#37387 Charles 2007. február. 13. 07:11
Charles
"Pro lettél, és ezt nem tudod? "

1 nem lettem pro

2 azt az átvivős izét én is hallottam már, meg a sok cheates karakterről is egy-két dolgot de, hogy pontosan, hogy kell csinálni azt nem tudom...

Andy:Nagyon könnyü nem lehet több 2-3 hammernál
Durielax az aurája tarthat vissza azzal, hogy lelassít.
Mefi: Jó hellen kell a res (de ott mindenhol), de hozzá röktön mehetsz mf cuccokban (persze ha tartasz külön)
Dia:Könnyü ellenfél, jól sebződik.(A pecsétekhez jutni nehezebb)
Baal:Nehezen sebződik, ezért max 1 perc megölni (Jó Cal javája 8 sec alatt)
Főleg mana lopással szívat (meg nem szeretek utána telézni)
Jó tanács, ha csinál 'ikret' várjátok meg amíg támad az egyik:Ha nincs hatása ő a másolat
#37371 Mr. Cal 2007. február. 13. 00:02
Mr. Cal
2k? az elég low...

8k fb dam sk nélkül max ressel hellen egy fire sosonak

fireblast??? xD az mi?

mellesleg térhatása tudod minek van, a jó magyar pálinkának
#37345 -=Silent Angel=- 2007. február. 12. 22:03
-=Silent Angel=-
#37314 :: fyktyvf (2007. február. 12. 21:02)
Angol tudás nélkül belekezdeni egy ilyen játékba kb. olyan mint fog nélkül enni a marhasültet... (nem, nem tudom honnan jutott eszembe ez a hasonlat... ) Ja igen, megköszönném ha nyomnál/nyomnátok egy olyan oldalt, ahol Cube receptek vannak... Ja hát Duriellel megszenvedtem... Harmadik alkalomra mikor odaböfögte, hogy "Are you looking for Baal?" akkor olyat válaszoltam, hogy azért rögtönzött Kazinczy díjat lehetne adni
Che: 1 perc?

Nekem legutóbb 3 mp-volt

A 2 k fire dmg-vel^^ megtosztam vagy 6 fireball-al (mf soso nem harcra van de azé 2 k dmg szépen sebez) oszt kész.

Council members 1 fireblast oszt fekszik mind. Főleg fireblast-nek van térhatása így 3asával elhultak ha tolakottak a mészárgömb elé

Baal az egy vicc Diablo még nagyobb XDD. Sorci powah!

Most készül egy Übersmiterem eszerint és már most normalon 36-s lvl-en szétcseszek mindenkit szinte de lifepotival nincs akadály. Csak kéne némi mana steal mert low mana

Még..
#37314 fyktyvf 2007. február. 12. 21:02
fyktyvf
#37305 :: Tenebra (2007. február. 12. 20:47)
Szerintem messze Duriel a legnehezebb . Normalon mindenképp... Legalábbis amiatt, hogy egy szűk, shit tomb-ban kell vele marháskodni. Mert Diablo elöl el tudsz menekülni, Andariel elöl is, Mefi elöl is, sőt, még Baal-nál is van hely (főleg, hogy ő nem az a mozgékony fajta ). SZVSZ Baal: meg tud szivatni, ha elkap a csápjaival. De ugye a játékos mozgásban van.... Tehát nem kaphat el.... De több szakmai dolgot nem tudok róla mondani... Az Arreat Summit-on le van írva, hogy milyen sebzéseket oszt (igazából megérted a lényeget, nem kell hozzá angol tudás, ha esetleg ez probléma lenne . A lényeg érthető...)Érdemes ezek szerint felkészülni cuccokkal. De ez mindegyik boss-ra igaz. Pl.: én Diablonál próbálok Fire Resist-re és Lightning-ra cuccokat kiválogatni... Így talán kicsi az esélye, hogy ha elkap, azonnal meghalsz . Bár én hangsúlyozom: ütöm őket, mint az állat... Nem figyelem, milyen damage-t nyomnak. Ha kell, gyógyítok ezerrel. Érdemes felszerelkezni Full Rejuvenation Potion-ökkel (ezeket a Cube-bal tudsz csinálni, 3 kis rejuvenation segítségével).
Angol tudás nélkül belekezdeni egy ilyen játékba kb. olyan mint fog nélkül enni a marhasültet... (nem, nem tudom honnan jutott eszembe ez a hasonlat... )
Ja igen, megköszönném ha nyomnál/nyomnátok egy olyan oldalt, ahol Cube receptek vannak...
Ja hát Duriellel megszenvedtem... Harmadik alkalomra mikor odaböfögte, hogy "Are you looking for Baal?" akkor olyat válaszoltam, hogy azért rögtönzött Kazinczy díjat lehetne adni
#37305 Tenebra 2007. február. 12. 20:47
Tenebra
#37287 :: fyktyvf (2007. február. 12. 20:36)
És milyen nehéz Baal a LoD végén? Csak összehasonlítás szerint, az alábbi főcsontik egymáshoz képest milyen erősek? Andariel, Duriel, Mephisto, Diablo, Baal
Szerintem messze Duriel a legnehezebb . Normalon mindenképp... Legalábbis amiatt, hogy egy szűk, shit tomb-ban kell vele marháskodni. Mert Diablo elöl el tudsz menekülni, Andariel elöl is, Mefi elöl is, sőt, még Baal-nál is van hely (főleg, hogy ő nem az a mozgékony fajta ).

SZVSZ Baal: meg tud szivatni, ha elkap a csápjaival. De ugye a játékos mozgásban van.... Tehát nem kaphat el.... De több szakmai dolgot nem tudok róla mondani... Az Arreat Summit-on le van írva, hogy milyen sebzéseket oszt (igazából megérted a lényeget, nem kell hozzá angol tudás, ha esetleg ez probléma lenne . A lényeg érthető...)Érdemes ezek szerint felkészülni cuccokkal.

De ez mindegyik boss-ra igaz. Pl.: én Diablonál próbálok Fire Resist-re és Lightning-ra cuccokat kiválogatni... Így talán kicsi az esélye, hogy ha elkap, azonnal meghalsz .

Bár én hangsúlyozom: ütöm őket, mint az állat... Nem figyelem, milyen damage-t nyomnak. Ha kell, gyógyítok ezerrel. Érdemes felszerelkezni Full Rejuvenation Potion-ökkel (ezeket a Cube-bal tudsz csinálni, 3 kis rejuvenation segítségével).
Post tenebras lux
#37287 fyktyvf 2007. február. 12. 20:36
fyktyvf
#37282 :: Tenebra (2007. február. 12. 20:30)
CHARLES: Na, ne már! Pro lettél, és ezt nem tudod? Én indítottam, többet is... Vagyis: nem kell indítani, mert a single karektereidet (is) átviheted open-re. Legalábbis eddig én így csináltam (már, ha az a 30 perc, amit eddig openen töltöttem, "csináltam"-nak számít ). Legalábbis a tapasztalataim azt mutatják, hogy singleopen. Bár nekem megengedte, hogy openen belül csináljak is újat... De már nem emlékszem . Az a biztos, hogy a single karaktereket át lehet vinni openre... Amúgy, bár már írtam, Mephisto-tól az ellenfelek egyre gyengülnek . Mephisto-t legutóbb 1 perc volt kifektetni kb. (az is azért, mert akkor még nem volt überkalapácsom ). Elég LOL-ellenfél, ha jó karakterrel megy az ember ellene. De még a szarbarbommal is simán kifektettem... A Council members... Hát igen . Azokra nem szabad rárontani. Én egyenként kicsalom őket, és úgy csapom széjjel az agyukat. Diablonak csak a hatalmas "lángcsóvája" (ami nem tűz sebzés, ugye ) szivat meg, de amúgy elég "gyenge" ellenfél . Normalon legalábbis... Baal meg... Pfff... Egyszer tudott megszopatni, azt is egy új karakterrel (tehát nem barbárral voltam...). Remélem, ha valaha eljutok nightmare Mefihez, akkor megtudom, milyen a kemény Mefi . Muhaha...
És milyen nehéz Baal a LoD végén? Csak összehasonlítás szerint, az alábbi főcsontik egymáshoz képest milyen erősek? Andariel, Duriel, Mephisto, Diablo, Baal
#37282 Tenebra 2007. február. 12. 20:30
Tenebra
#37228 :: Charles (2007. február. 12. 19:32)
Egyébként, hogy lehet open karit indítani?
CHARLES: Na, ne már! Pro lettél, és ezt nem tudod? Én indítottam, többet is... Vagyis: nem kell indítani, mert a single karektereidet (is) átviheted open-re. Legalábbis eddig én így csináltam (már, ha az a 30 perc, amit eddig openen töltöttem, "csináltam"-nak számít ). Legalábbis a tapasztalataim azt mutatják, hogy singleopen. Bár nekem megengedte, hogy openen belül csináljak is újat... De már nem emlékszem . Az a biztos, hogy a single karaktereket át lehet vinni openre...

Amúgy, bár már írtam, Mephisto-tól az ellenfelek egyre gyengülnek . Mephisto-t legutóbb 1 perc volt kifektetni kb. (az is azért, mert akkor még nem volt überkalapácsom ). Elég LOL-ellenfél, ha jó karakterrel megy az ember ellene. De még a szarbarbommal is simán kifektettem...
A Council members... Hát igen . Azokra nem szabad rárontani. Én egyenként kicsalom őket, és úgy csapom széjjel az agyukat.
Diablonak csak a hatalmas "lángcsóvája" (ami nem tűz sebzés, ugye ) szivat meg, de amúgy elég "gyenge" ellenfél . Normalon legalábbis...
Baal meg... Pfff... Egyszer tudott megszopatni, azt is egy új karakterrel (tehát nem barbárral voltam...).
Remélem, ha valaha eljutok nightmare Mefihez, akkor megtudom, milyen a kemény Mefi . Muhaha...
Post tenebras lux
#37268 fyktyvf 2007. február. 12. 20:18
fyktyvf
#37263 :: Marka Ragnos (2007. február. 12. 20:15)
Mephisto nem annyira gázos, ellenben a tanácstagok, az már igen. Egyik pillanatban még fullon van az életed, másikban meghaltál... A durance of Hate level 3 bejáratában várakozó kettő, na azok a leg... leg... átkozattabbak... brrr...
Hát igen, nekem még a legtöbb fejtörést ez a kettő, Andariel, meg Duriel okozta, de még az Unravelerek állandó élesztgetése idegesített...
#37263 Marka Ragnos 2007. február. 12. 20:15
Marka Ragnos
Mephisto nem annyira gázos, ellenben a tanácstagok, az már igen. Egyik pillanatban még fullon van az életed, másikban meghaltál... A durance of Hate level 3 bejáratában várakozó kettő, na azok a leg... leg... átkozattabbak... brrr...
#37243 fyktyvf 2007. február. 12. 19:54
fyktyvf
#36838 :: Charles (2007. február. 11. 08:28)
Nem, nem a synergije (ha jól emlékszem persze) fyktyvf: Na remélem csak 1-t raktál statoc fieldre Ha többet is akkor enyhén pocsékoltál Minden sorcnak jól jöhet a static field de csak 1 pont kell rá Ha b.neten nyomulcs elektrososo a legjobb Köztudottan a palákat szeretem a legjobban (eltekintve a kalandozásaimtól) szóval én azt ajánlom. Főleg azt a nemrég említett zealert, igaz hellen nem nagyon láttam csak foh, smiter és hammerpalát (Jó duelen volt egyszer egy charger) Na emberek már nekem is van shakom! cenzúrázzunk nagyon jó a védelme mert etheral volt a kicsike ( 1 um-ért vettem ) Aztán egy kedves magyar emebrtől vettem egy zodot (talán kicsit drágán) Gul;Hel;Cham-ért. Szóval összesen 9 istem ment rá XD (csupán átváltva) Warnen: most juit eszembe a stone of jordan=soj; ami egy jól odacenzúrázós gyűrű pl: 1 to all skill Még megemlítem, hogy Fallen nem tanult a saját káromon és firesoso-t csinál (majd jól felcuccolom ) Soso nyugodtan rakhat dexre főleg ha van egy 3to all/fire skilles kardja (Hú megnézném most visszacuccolva firesosom
Köszi mindenkinek (Charles, Fallen... khm Silent , Arby, stb. ), nagy bejelentésem van : DURIEL HALOTT!!!
A Stasis Fieldre csak egyet raktam, és nagyon jól bevált (nem is értem, hogy, mivel a Lightning meg se karcolta...), így is 3-szor kellett nekifutni, Mercset béreltem, de Act III-ban a főszörny (ha jól tudom Mephisto) ellen felkészülök Meteorral, Infernoval, meg valami süti pecsenyesütő villámmal
#37228 Charles 2007. február. 12. 19:32
Charles
#37179 :: Ragnos (2007. február. 12. 18:10)
A válasz igen rövid: NEM. Végülis a single-s karikat lehet használni open-en, de ott rengeteg cheater van, kb. 10/8-9 ember cheater. Closed-ra az igen rövid és egyértelmű válaszom vonatkozik.
Egyébként, hogy lehet open karit indítani?

#37085 Warnen 2007. február. 12. 10:23
Warnen
" Játékba lépés nem sikerült..."

A B.NET MONNYON LE!!!
#36893 Mr. Cal 2007. február. 11. 10:43
Mr. Cal
#36480 :: Ragnos (2007. február. 09. 15:15)
Strength-re csak annyi, h tudd hordani a cuccokat, 100 körül elég. Dex-re SEMMI. Energy-re annyi, h cuccokkal ne legyenek mana-problémák, sztem 150-175 elég, de ez a felszereléstől is fögg, kb. 600-700 mana kell. Többi pedig Vitality-re menjen, mert ugye nem szeretné az ember,ha egy kósza pofontól megfekszik a karaktere. edit: látom már válaszoltak, de dexre ne rakj egy pontot se, mert később nem fogsz íjjal lövöldözni, meg hadonászni se fogsz, csak varázsolni
hm-hm...rég voltam itt, volt pár dolgom

sorcinál 2 ág van: es és pure life soso (minden* energyre, avagy minden* vitára)

blokk, mint minden kari esetében, a sorcinak is egészséges, ha max, szal annyi dex kell, hogy legyen maxblock (whitstannal lvl 90-en 63 dex kell)

str ofc a cuccokhoz elég legyen

*minden maradék pont
#36838 Charles 2007. február. 11. 08:28
Charles
#36836 :: Ragnos (2007. február. 11. 07:55)
Inferno-ra sztem ne rakj egy pontot se. Lehet, h syn-je a Meteor-nak(asszem avg fire dmg), de rakj inkább Fire Ball-ra és Fire Boltra(na meg Meteor-ra), Fire Mastery kötelező 20p, Fire Boltot nem fogod majd tudni kimaxolni, mert kell néhány pont Frozen Orb-ra is, mert máshogy nem tudod majd kinyírni a Fire Immune szörnyeket.
Nem, nem a synergije (ha jól emlékszem persze)

fyktyvf: Na remélem csak 1-t raktál statoc fieldre Ha többet is akkor enyhén pocsékoltál
Minden sorcnak jól jöhet a static field de csak 1 pont kell rá Ha b.neten nyomulcs elektrososo a legjobb

Köztudottan a palákat szeretem a legjobban (eltekintve a kalandozásaimtól) szóval én azt ajánlom. Főleg azt a nemrég említett zealert, igaz hellen nem nagyon láttam csak foh, smiter és hammerpalát (Jó duelen volt egyszer egy charger)

Na emberek már nekem is van shakom! cenzúrázzunk nagyon jó a védelme mert etheral volt a kicsike ( 1 um-ért vettem ) Aztán egy kedves magyar emebrtől vettem egy zodot (talán kicsit drágán) Gul;Hel;Cham-ért. Szóval összesen 9 istem ment rá XD (csupán átváltva)

Warnen: most juit eszembe a stone of jordan=soj; ami egy jól odacenzúrázós gyűrű pl: 1 to all skill

Még megemlítem, hogy Fallen nem tanult a saját káromon és firesoso-t csinál (majd jól felcuccolom )

Soso nyugodtan rakhat dexre főleg ha van egy 3to all/fire skilles kardja (Hú megnézném most visszacuccolva firesosom
#36836 Ragnos 2007. február. 11. 07:55
Ragnos
#36806 :: fyktyvf (2007. február. 10. 22:16)
23-as. Momentán olyanra gyúrok, hogy Meteor, meg Inferno... Ja meg Silent bölcs tanácsát követve Static Field
Inferno-ra sztem ne rakj egy pontot se. Lehet, h syn-je a Meteor-nak(asszem avg fire dmg), de rakj inkább Fire Ball-ra és Fire Boltra(na meg Meteor-ra), Fire Mastery kötelező 20p, Fire Boltot nem fogod majd tudni kimaxolni, mert kell néhány pont Frozen Orb-ra is, mert máshogy nem tudod majd kinyírni a Fire Immune szörnyeket.