Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#44391 Mr. Cal 2007. március. 13. 10:22
Mr. Cal
#44384 :: Warnen (2007. március. 13. 09:04)
Édes istenem! Hát mi van ezzel a karakterlappal Calypsol? Semmi?
hm? hogyhogy mi van vele?
#44384 Warnen 2007. március. 13. 09:04
Warnen
Édes istenem! Hát mi van ezzel a karakterlappal Calypsol? Semmi?
#44366 Mr. Cal 2007. március. 12. 23:32
Mr. Cal
megnéztem milyen damja lenne a kis babámnak fana + might + conc aurákkal széép :-) (lw által adott might, smiter által adott fana, hammer által adott conc, demon limb ench, többi az én vok )
ja, és atm nincs a kariban anni...
katt ;>
#43588 Charles 2007. március. 09. 17:40
Charles
#43584 :: Mr. Cal (2007. március. 09. 17:34)
szted áll még? dupefix óta eszem ágában sincs hr-t adni koszos 30 pg-ért úgy kell, csak néha nem reagál a bot XD
Persze, hísz te egy jótét lélek vagy Annyira, hogyha megtudom, hogy ittál egy kicsit akkor talán megmerem kérdezni, hogy pontosan, hogy is müködik a d2jsp De csak akkor xDD
Néha, de ha meg elkezdek floodolni a végén még "fabian.c.u kicked, because he spammer" vagy valami ilyesmi szöveggel küldött el valakit

De fránya b.net elöbb kidobott, megnézzük most beenged-e (Épp Fallennek keresem a kishako-t xDDD)

edit: Nah ideje volt
#43584 Mr. Cal 2007. március. 09. 17:34
Mr. Cal
szted áll még? dupefix óta eszem ágában sincs hr-t adni koszos 30 pg-ért

úgy kell, csak néha nem reagál a bot XD
#43550 Charles 2007. március. 09. 15:41
Charles
#43523 :: Warnen (2007. március. 09. 13:48)
Én vevő vagyok rá. Mikor? És mi az a free level service? (noob vok)
lvl service-t Fallen remekül elmondta Vagy legalább is elég jól

Hogy mikor, holnap kb 11-kor elkezdhetjük, ha jó nektek.

"Gyöjtöm a pg-ket (perfekt gem) abból veszek ist-et istbol cuccot és..." Gondolom 20-ért veszel istet. Ha így van gyüjtögess 30-t szólj Cal-nak és vegyél hr-t (Persze, ha Cal még mindig veszi 30 pg-nként a pg-ket) Aztán hr>2ist (Jó, ha ügyes vagy 3-4 is lehet belöle)

Jah még valami Szerintem nyugodtan runnoltasd azt a palát...

Btw amám ma lett 89 (ezzel a szint megvan hammerommal). A héten remélem 90 meglesz aztán talán többet törödök blizz sosommal.

És még egy kérdés :Ti op nncbaals -ra vagy másik fajtájára, hogy regeltetek? Mert én úgy csináltam, ahogy anno Dou írta, de nem sikerült

Edit: Pedig pár száz run volt azokon az op csatikon
#43537 -=Silent Angel=- 2007. március. 09. 14:59
-=Silent Angel=-
#43523 :: Warnen (2007. március. 09. 13:48)
Az az amikor runnoltatunk titeket engem már nem hinném hogy kell mert a zealer-em új fényében ragyog immár 61 lvl-en

(Már csak a cuccokat kell beszerezni) Gyöjtöm a pg-ket (perfekt gem) abból veszek ist-et istbol cuccot és >1>2>3 és meg is lesznek a cumók lassacskán
#43523 Warnen 2007. március. 09. 13:48
Warnen
#43511 :: Charles (2007. március. 09. 12:54)
Ha 2 vagy 3-n össze jöttök (lehettek többen is) akkor free lvl service (hogy bíztos ne unatkozzak De sajnos nem lesz Cal+Bon szintű, de azért igyekszem, ha jöttök) hétvégén.
#43511 Charles 2007. március. 09. 12:54
Charles
Ha 2 vagy 3-n össze jöttök (lehettek többen is) akkor free lvl service (hogy bíztos ne unatkozzak De sajnos nem lesz Cal+Bon szintű, de azért igyekszem, ha jöttök) hétvégén.
#43100 -=Silent Angel=- 2007. március. 07. 17:21
-=Silent Angel=-
#43049 :: Charles (2007. március. 07. 14:17)
1 Tisztázzuk már most, hogy senki nem tudja feltörni az accodat.. Inkább nem magyarázok, nézd meg ezt 2 kérdésre kérdés: Kajnista keyloggere még megvan? 3 Úgye accont nevednek köze sincs a pass-hóz? 4 Részvétem 5 Változtass pass-t! (Ne kérdezd, hogy kell Pedig Cal szerint nem vagyok már n00b szinten...:/)
Túltettem magam a veszteségen...

És új accountom van. Felvettem már mindenkit aki a régin rajta volt!

Majd néha kukkantsatok fel: Che,Warnen...

És most én megyek is Diablo-zni visszakell szereznem az erőmet...
#43049 Charles 2007. március. 07. 14:17
Charles
#42994 :: -=Silent Angel=- (2007. március. 06. 22:46)
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY! : Egy magyar jómunkás ember (nemtudni miért) feltörte a Diablo II accountom. Azt veszem észre lépek be 76-s Amazon-omon nincs cucc. Azthittem (én kis najív) hogy meghaltam legutóbb és azért... Belépek se nála se tatyóba sincs cucc... Aztán közölte hogy connection lost to bnet please reconnect. reconnect irom passwordot... invalid password try again... ezt eljátszottuk 4xer és akor már a legrosszabra gondoltam... ÉS tényleg. Feltörték az accountom Viszlát Shako,Highlord,Enigma,Grief...Sanctuary,Stormshield... És hogy miért velem történik ilyen? A jó isten se tudja megmondani... Azért írtam ezt le hogy legyetek körültekintőek és a passwordotok legyen maximális méretű csupa szám és betű amit ti tudtok...
1 Tisztázzuk már most, hogy senki nem tudja feltörni az accodat.. Inkább nem magyarázok, nézd meg ezt
2 kérdésre kérdés: Kajnista keyloggere még megvan?
3 Úgye accont nevednek köze sincs a pass-hóz?
4 Részvétem
5 Változtass pass-t! (Ne kérdezd, hogy kell Pedig Cal szerint nem vagyok már n00b szinten...:/)
#43022 maarkoo 2007. március. 07. 08:46
maarkoo
Ez az account törés hogy történhetett meg?
Sztem nem az a baj h szám v betű van a passwordben... Magyarul mind1 mert akkor is fel tudják törni.
De ez még haggyán, wownál lassan a profibbak ctrl+c - ctrl+v módszerrel logolnak be a gamebe, mert annyi mocsok keylogger van (ami egy kis trójai köcsög, ami elküldi a begépelt passot az illetékeseknek), h senkinek sincs biztonságban az accja. Aztán ha ugrik akkor az nem olyan h csinálsz új accot, hanem veszed újra az egészet (10+k huf)....
#43010 Warnen 2007. március. 07. 06:31
Warnen
Feltörik az accountokat? Jaj a harlequim sityakom! Hóvan?
#42998 Meksz 2007. március. 06. 22:54
Meksz
Én azért nem török fel Accountot(régen akartam, de aztán nem tettem meg), mert én nem tudnék más nevével játszani, mert az nem jó érzés, mert tudom, hogy nem magamnak szerzem a pontot hanem másnak.Az meg szemétség, hogy feltöröd és kitörlöd vagy nagyon "visszaejted" azt az Accot. Akik ezt csinálják nem tudom mit élveznek rajta, de ha nekik ez öröm...

Megjegyzés: Régen a BF2-es klánomban feltörtük egymásét és én törtem fel az egyik srácét, de nem csináltam vele semmit...megmondtam neki, hogy feltörtem és tudom a jelszavát és, hogy legközelebb nehezebb Pass-t válasszon ha lehet. Aztán megpróbálták feltörni az enyémet is, de nem sikerült...HaHa!
#42997 ExE 2007. március. 06. 22:51
ExE
#42994 :: -=Silent Angel=- (2007. március. 06. 22:46)
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY! : Egy magyar jómunkás ember (nemtudni miért) feltörte a Diablo II accountom. Azt veszem észre lépek be 76-s Amazon-omon nincs cucc. Azthittem (én kis najív) hogy meghaltam legutóbb és azért... Belépek se nála se tatyóba sincs cucc... Aztán közölte hogy connection lost to bnet please reconnect. reconnect irom passwordot... invalid password try again... ezt eljátszottuk 4xer és akor már a legrosszabra gondoltam... ÉS tényleg. Feltörték az accountom Viszlát Shako,Highlord,Enigma,Grief...Sanctuary,Stormshield... És hogy miért velem történik ilyen? A jó isten se tudja megmondani... Azért írtam ezt le hogy legyetek körültekintőek és a passwordotok legyen maximális méretű csupa szám és betű amit ti tudtok...
Hát sajnos arról ne is álmodj,hogy visszakapod .
Kezdheted újra .Mondjuk még mindig jobban jártál,mint én...Nekem 1 hónapja valami kretén elbúrta a WARCRAFT 3 TFT CD KULCSOMAT...úgyhogy vehetem meg újra...még szerencse,hogy csak 2590 FT.
Amúgy meg egy kis kockulás(persze nem tanulás helyett),és jobb cuccokat is össze tudsz halászni,hidd el .
#42994 -=Silent Angel=- 2007. március. 06. 22:46
-=Silent Angel=-
#42768 :: Charles (2007. március. 06. 14:08)
Végre itt az ideje Ironmanre legalább te jösz, ha elég nagy a népszerűség? Csinálj egy "gyertya"-t, nagyon jó Hétvégén feltaláltunk Bonnal egy új lagot Bon lagnak neveztük el Cow lvl-n sikerült lefagyasztanunk az időt (sztem 100-son se lenne meg a bonewall több órán át, délutántól reggelig) Meg volt ott akadási centrum meg sok szép lag dolog Igazából lag volt a legkevesebb
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY! : Egy magyar jómunkás ember (nemtudni miért) feltörte a Diablo II accountom. Azt veszem észre lépek be 76-s Amazon-omon nincs cucc. Azthittem (én kis najív) hogy meghaltam legutóbb és azért... Belépek se nála se tatyóba sincs cucc...

Aztán közölte hogy connection lost to bnet please reconnect. reconnect irom passwordot... invalid password try again... ezt eljátszottuk 4xer és akor már a legrosszabra gondoltam... ÉS tényleg. Feltörték az accountom

Viszlát Shako,Highlord,Enigma,Grief...Sanctuary,Stormshield...

És hogy miért velem történik ilyen? A jó isten se tudja megmondani...

Azért írtam ezt le hogy legyetek körültekintőek és a passwordotok legyen maximális méretű csupa szám és betű amit ti tudtok...
#42768 Charles 2007. március. 06. 14:08
Charles
#42679 :: Tenebra (2007. március. 05. 21:17)
Jó, hogy szólsz, vazz!!! Nekem is az 50-es barbárom erősen el lett hanyagolva (bár még csak 1 hónapja), úgyhogy ideje lesz felnézni Bnetre, mert törlik a gonosz Blizzard-os bácsik. S az nem lenne jó... Főleg a többi karaktert, akiknél rengeteg értékes cucc van (thx GS Clan ), amiket nem szabadna veszni hagyni... Meg kéne nekem is egy jó paladint is csinálni végre, mert nem hagyhatom, hogy a második kedvenc class-om csak úgy lógjon a levegőben... Úgyhogy tényleg felnézek már én is lassan, hátha tényleg nincs LAG, vagy kidobás...
Végre itt az ideje Ironmanre legalább te jösz, ha elég nagy a népszerűség?

Csinálj egy "gyertya"-t, nagyon jó

Hétvégén feltaláltunk Bonnal egy új lagot Bon lagnak neveztük el Cow lvl-n sikerült lefagyasztanunk az időt (sztem 100-son se lenne meg a bonewall több órán át, délutántól reggelig) Meg volt ott akadási centrum meg sok szép lag dolog Igazából lag volt a legkevesebb
#42681 ExE 2007. március. 05. 21:23
ExE
#42679 :: Tenebra (2007. március. 05. 21:17)
Jó, hogy szólsz, vazz!!! Nekem is az 50-es barbárom erősen el lett hanyagolva (bár még csak 1 hónapja), úgyhogy ideje lesz felnézni Bnetre, mert törlik a gonosz Blizzard-os bácsik. S az nem lenne jó... Főleg a többi karaktert, akiknél rengeteg értékes cucc van (thx GS Clan ), amiket nem szabadna veszni hagyni... Meg kéne nekem is egy jó paladint is csinálni végre, mert nem hagyhatom, hogy a második kedvenc class-om csak úgy lógjon a levegőben... Úgyhogy tényleg felnézek már én is lassan, hátha tényleg nincs LAG, vagy kidobás...
Np. Már ezért megérte ideírnom.
Amúgy én 2 éve kezdtem el,pár hónap alatt kölöntősen feltápoltam egy palát(volt legendary cucc is),lesoloztam az egész játékot kb. .
Csakhát akkor jött ugye a WoW,meg akkor lettem 11-edikes,amely eredmény beleszámít az érettségi bizibe,szóval sajna eléggé elhanyagoltam...pont annyira,hogy törlődött .
#42679 Tenebra 2007. március. 05. 21:17
Tenebra
#42676 :: ExE (2007. március. 05. 21:05)
De jó kis közösség épült itt ki,ha jól látom. Bakker,talán mégsem kellett volna veszni hagyni azt a 66-os tápos palát,akkor küldhetném én is... .Pedig anno rengeteget játszottam vele.
Jó, hogy szólsz, vazz!!! Nekem is az 50-es barbárom erősen el lett hanyagolva (bár még csak 1 hónapja), úgyhogy ideje lesz felnézni Bnetre, mert törlik a gonosz Blizzard-os bácsik. S az nem lenne jó... Főleg a többi karaktert, akiknél rengeteg értékes cucc van (thx GS Clan ), amiket nem szabadna veszni hagyni...
Meg kéne nekem is egy jó paladint is csinálni végre, mert nem hagyhatom, hogy a második kedvenc class-om csak úgy lógjon a levegőben...
Úgyhogy tényleg felnézek már én is lassan, hátha tényleg nincs LAG, vagy kidobás...
Post tenebras lux
#42676 ExE 2007. március. 05. 21:05
ExE
De jó kis közösség épült itt ki,ha jól látom.
Bakker,talán mégsem kellett volna veszni hagyni azt a 66-os tápos palát,akkor küldhetném én is... .Pedig anno rengeteget játszottam vele.
#42540 Charles 2007. március. 05. 14:59
Charles
#42511 :: Mr. Cal (2007. március. 05. 10:55)
Ironman a GS Clan szervezésében! csekkoljátok! ;>
Nyehehehe éljen hfp része, végülis Szerintem regeljetek bátran, már maga a gs klán hangulata elvarázsol duel közben Ami persze a tagoknak köszönhető
#42511 Mr. Cal 2007. március. 05. 10:55
Mr. Cal
Ironman a GS Clan szervezésében!

csekkoljátok! ;>
#42179 Charles 2007. március. 03. 17:27
Charles
#41518 :: Warnen (2007. március. 01. 08:51)
Az előbb Diablóztam...jó volt...
Hm, nem emlékszem akkor mit csináltam... Singlibe?
#42042 Unđying 2007. március. 03. 00:10
Unđying
Ip alapján: ahoz már a legjobb a Hamachi....
Minden játékot felismer.(Network/LAN-ba látni fogjátok egymást)
#41830 whiteunicorn 2007. március. 02. 15:15
whiteunicorn
Hali!
Silent Angel:Nem az volt a probléma hanem havernak valami router-tűzfal + szűrés + ilyenek nem nagyon vágom.Diablo.hu oldalon nézegettem ilyen jellegű problémákat de végülis megoldottuk. Hamachi forever Mostmár jöhet minden game és aki sokoldalú(ergo mindenevő játékok terén) az nyugodtan írjon az e-mailemre mert úgy néz ki h mindenféle game lessz virtuális lanban. By