CheAttila: én is szégyelhetem magam, pedig múltkor Fallen úgy feltápolta a Nekrómat, hogy öröm vele játszani. Talán túl nagy a felhozatal, SH4, Stalker, sőt, végre leértékelődött a Toca3 is, úgyhogy kevés az a napi 3 óra, amit játékra szánhatok.
Én is tudok tradelni! Eladtam az enigmámat egy jobb defesért 1 cold sk-ért és egy gore rider-ért, jah meg egy ko-t is kaptam Igaz csak funból csináltam a gamet hátha lesz egy jó offer.. Igaz, ha ezt elakarom adni az nehezebb lesz mert cirka 20 str-rel több kell a hordásáhóz Az viszont kicsit szomorú, hogy szinte alig írtok ide:/ De mostantól rettegjetek, Charles is tud tradelni!
Hála Fallennek, a summon Nekróm megállíthatatlan lett.
Ma tavaszi nagytakarítom a gépem, és új Win is kell, úgyhogy majd csak du leszek.
Warnen írta:
Ma tavaszi nagytakarítom a gépem, és új Win is kell, úgyhogy majd csak du leszek.
Warnen cserébe azt kérem hogy (ez picit off) hogy a mailemre v msn-en küld el az oldal címét ahonna ezekl a jópofa smile-ok vannak! Ide küld: excessum1989@citromail.hu
És hogy ne legyek teljesen off felteszek egy kérdést... 15'16 pala torch megér egy eth infy collosus voulge-be? mert nem tudom és ha igen elcserélem a torchomra mert sosomnak kell
Én is csak du, meg egy kicsit délelöt (Remélem a végén nem az lesz, hogy csak késő du leszek :/)
Tényleg mit adott még Fallen, trang-uol páncélt láttam, de gondolom a 3 to summoning skilles amu is nálad van már Most jut eszembe, hogy adott torchot is, waze feledékeny vagyok
Nem tudja v.ki, hogy CheAttilának mi az accountja? Felvenném barátnak, főleg ha emlékeznék még, hogy kell...
Ő, Warnen én úgy emlékszem, hogy anno mondtad, hogy felvetted Che-t.
Fallen:Ezt nem bocsátom meg, én azt hittem valami b.net insztrancináció költötte el a skill pontjaidat Jah adtál egy mal-t megvan bocsátvaXD A jó cuccokat adjátok Fallennek (***** jól tradel) Kivéve, ha d2jsp-n tradeltek (ami valamiért nem fogadja el a regemet)
Nem tudja v.ki, hogy CheAttilának mi az accountja? Felvenném barátnak, főleg ha emlékeznék még, hogy kell...
/f a CheAttila . Bár én már felvettelek, legalábbis azt írja a játék... Neked Warnen az acc-od, nem? Mert, ha nem, akkor nem is láthatsz . Én úgy vettelek fel, legalábbis.
De azért még szétnézek a GSClan oldalán, meg az Arreat-on is, hogy ez a friend-dolog hogy megy . Felvenni biztosan a "/f a <accname>" paranccsal kell... Az én acc-om pedig CheAttila, mi más?
megnéztem milyen damja lenne a kis babámnak fana + might + conc aurákkal széép :-) (lw által adott might, smiter által adott fana, hammer által adott conc, demon limb ench, többi az én vok )
ja, és atm nincs a kariban anni...
katt ;>
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.