- írta: Az is jó de KERESD!quoted
Oké,de addig is,BD!!!!!!!!!!!!!!!!!!(mindjárt 15-ös leszek......amúgy most diablozok is az elsőrészével,tényleg az a varázsló vagy mi a legjobb.
Kettővel együtt jó géped meg reflexeid lehetnek ha stereoban is megy!
Kredenc ha felvexel msn.-re nyomulhatunk b.net-en de nekm most csak egy 26-s lvl sorcim van!
Amúgy demonic a diablo 1-et csak futólag ismerem de nekem az nem teccet annyira mint a 2+LoD sztem az jobb! (a+1 akt miatt több cucc és a runák miatt) De mindekinek más az izlése!
lvl95 palám a legnagyobb bneten...ja és isten vagyok...meg kurva szerény
Én eddig 6-szor nyomtam végig a játékot (single-ben), már volt mindenféle cuccom (BotD is), a játék pedig már nem jelentett kihívást, szal meguntam, de ahogy ez nálam lenni szokott, 1-2 vagy ey kicsit több hónap pihenő után újra elkezdek Dio-zni, végigviszem még néhányszor, megint megunom, és így megy ez éveken keresztül. Mondjuk most már van normális netem, szal lehet, hogy fogok Bnetezni, ahol megint a nulláról kezdem az egészet.
No, én is toltam picit magamban most hétvégén. Nekiálltam egy assassinnak, kedvet kaptam rá az Assassin Creed miatt . Dual claw assy, tiszta martial art, tehát nincs trap egy szál se, a vége Phoenix Strike lesz, azért az se gyenge kis skill
Kredenc ha felvexel msn.-re nyomulhatunk b.net-en de nekm most csak egy 26-s lvl sorcim van!
Amúgy demonic a diablo 1-et csak futólag ismerem de nekem az nem teccet annyira mint a 2+LoD sztem az jobb! (a+1 akt miatt több cucc és a runák miatt) De mindekinek más az izlése!
Dihep:jó áron vetted tényleh mert én 3990-ért vettem meg.,de csak egyetlen egyszer toltam végig mióta megvan.elment a hangulatom tőle.Nem tudom miért.Egyszerűen nem tudok neki állni játszani vele,lehet,hogy a sok kombó meg minden elvette a kedvem,de ki tudja majd egyszer lehet kipróbálom bnet-en.
No, én is toltam picit magamban most hétvégén. Nekiálltam egy assassinnak, kedvet kaptam rá az Assassin Creed miatt . Dual claw assy, tiszta martial art, tehát nincs trap egy szál se, a vége Phoenix Strike lesz, azért az se gyenge kis skill
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.
Játékadatlap
Diablo 2
PC 2000. július 01.
A Ku Klux Klan anno eltiltotta a tagjait a Barney és barátaitól
Arthur, a túlélő – Egy videós halál nélkül tett pontot a Red Dead Redemption 2 végére
Játékok, melyek kiállták az idő próbáját – Egy sötét megváltó sétálgat Liberty Cityben
Danny DeVito tényleg nyers halat evett a Batman visszatér ikonikus jelenetében
Farkasember – Az 1980-as évek kult-horrorjai inspirálták a filmet
Berendelték az utóbbi évek legjobb misztikus sorozatának 4. évadát
Para-Péntek RETRO – Nyomtalanul (1988)
Nagyon komoly BATMAN 2 utalást szúrtak ki a Pingvin sorozatban!
Többeknél teljesen játszhatatlanná vált az Avatar: Frontiers of Pandora
Közel a vég – Befejeződött az utolsó Démonok között forgatása
Digitális PC Guru 27
Farming Simulator 4
Must buy 1 495
Mivel tolod most? 1 844
Dinosaur hunting: The carnivore king 5
Dragon Age: The Veilguard teszt – Az istenek a fejükre estek 1x
Call of Duty: Black Ops 6 sztori-kampány teszt – Ki a tégla? 0x
Call of Duty: Black Ops 6 mutliplayer teszt – Beugrottam 0x
Life is Strange: Double Exposure teszt – Duplikáció 0x
Chicken Police: Into the HIVE! teszt – Kotkodazűr 0x
Horizon Zero Dawn Remastered teszt – Aloy szép, Aloy tökéletes 0x
LEGO Horizon Adventures teszt – A Törzsvásárló 0x
TERINGETTÉT! Jövőre börtönbe kerülhet az, aki csúnyát kommentel 4
The Game Awards – Már a DLC-k is elvihetik az Év játéka díjat 3
A PC lett a Red Dead Redemption valódi otthona 2
Újfent megerősítést nyert, hogy el fogjuk dobni az agyunkat a GTA 6-tól 2
Az Így neveld a sárkányodat rendezője megvédte az Astridot megformáló Nico Parkert 2
Levélben búcsúzott el a rajongóktól a Concord beszántott fejlesztőcsapata 2
A PC-sek szemszögéből nézve a Dragon Age: The Veilguard lett a világ 8. csodája 2
Olyan pénzbüntetést szabott ki Oroszország a Google-re, hogy még Dr. Genya is elismerően csettintene 2
A Dragon Age: The Veilguard már most behúzott egy meglehetősen fontos rekordot 2
Hoppá! Új Alien-filmen dolgozik a legendás Ridley Scott 2
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.
HirdetésIndiana Jones and the Great Circle 2024. december 09.
Starship Troopers: Extermination 2024
Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots törölve
Gang Beasts ismeretlen
Catlateral Damage ismeretlen
Arena of Fate ismeretlen
HUNT: Horrors of the Gilded Age ismeretlen
Godus ismeretlen
Mooncrest ismeretlen
The Pioneers: Surviving Desolation ismeretlen
Kossuth Rádió - 25 éves a PC Guru 229x
Kossuth Rádió - E3 2017 interjú 30x
Kossuth Rádió - Gamer megjelenítők interjú 24x
Kossuth Rádió - Hangoskönyvek interjú 21x
Kossuth Rádió - CES 2017 interjú 35x
Kossuth Rádió - Karácsonyi játékok interjú 41x
Előfizetőink számára bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk.
További részletek: