Duelek? Kár hogy későn jöttem fel
Nah majd legközelebb Bár esélyetek sincs bowazonom ellen
Amúgy Che még jóval lejjebb kérdeztél az amazonokról. Nos én nagyon komálom az amazonokat, leginkább a nyilas fajtát. És azt tudom mondani, h ha 1 árva pontot is tettél energyre az pocsékolás volt...Normal act 5ben már lehet steales gyűrűt, amulettet találni amivel tökéletesen elég lesz az alap manád
A dexteritytől kapod a sebzésed, szóval csak pakolj rá minden pontot, létszükség!!! Még fontosabb mint az élet, mert bár 1 ütéstől be fogsz halni, de senki nem fog a közeledbe érni olyan bbrutális sebzésed lesz (hát még ha burid is lesz ). Duelben pedig szaladgálsz, eleresztesz pár gat, és szépen katonásan eldől az ellenfeled anélkül, hogy valamit is csinálhatott volna
Charles vagy Fallen legközelebb szólnátok msnen ha mentek duelezni? Esetleg kipróbálnám a 23as lighting sorcimat
Hát ha sikerül, akkor Warnen és én is szerzetesnek vonulunk, eladjuk a cuccainkat, töröljük a karijainkat és kettétörjük a Diablo CD-t... S mindemellett hamut szórnánka a hajunkra... .
Egyébként ne reménykedj... -1 % az esély... Warnen múltkor valami 3-4K sebzésről beszélt nekem... Ha az azt jelenti, amire gondolok, ő a kiválasztott... Ja, és Paladin ő is, ha nem mondtam még.
Ha a Sorcival állna ki ellenetek, talán van némi esély, de úgy tudom azt is nyomta rendesen.
Tudom, nincs esély,de ha mégis... És eltörítek akkor én is eltöröm
De ha még is sikerülne az lenne az évszázad csodája és vinnének minket
Nem folytatom mert kapnék egy figyelmeztetést
...és kapnánk ingyen csokit
Hát ha sikerül, akkor Warnen és én is szerzetesnek vonulunk, eladjuk a cuccainkat, töröljük a karijainkat és kettétörjük a Diablo CD-t... S mindemellett hamut szórnánka a hajunkra... .
Egyébként ne reménykedj... -1 % az esély... Warnen múltkor valami 3-4K sebzésről beszélt nekem... Ha az azt jelenti, amire gondolok, ő a kiválasztott... Ja, és Paladin ő is, ha nem mondtam még.
Ha a Sorcival állna ki ellenetek, talán van némi esély, de úgy tudom azt is nyomta rendesen.
Azért vigyázzatok... Nem tudjátok, kit hívtok ki.... Egy 53-59-es paladin ellen szerintem hármunknak sem sok esélye lenne cuccokkal... Meg anélkül sem. Warnen-nek olyan kemény fire resist-jei és cold resistjei vannak, hogy nincs az a sorci, aki megfektetné. Meg Warnen erősen pro... 6 éve tolja... Nem hiszem, hogymeg tudnátok sérteni.... De a próba szerencse. Elvégre én is kiálltam ellenetek.
De ha még is sikerülne az lenne az évszázad csodája és vinnének minket
Gyer csak Warnen várlak!
Amúgy az oldalamon(Charles,Csybe+én) leszdheted a dules vidit de ez az amikor Charles fire sorciával lekapott mint az istenyila! Persze az nincs felvéve amikor Charles(pala)+Che(Barbár) 2-en jöttek mégis meghaltak!
Szal oldalam az aláírásomban és külső link mert ... meglátod ha rákatolsz regelni kell hoyg elérd a letöltéseket de megéri!
Azért vigyázzatok... Nem tudjátok, kit hívtok ki.... Egy 53-59-es paladin ellen szerintem hármunknak sem sok esélye lenne cuccokkal... Meg anélkül sem. Warnen-nek olyan kemény fire resist-jei és cold resistjei vannak, hogy nincs az a sorci, aki megfektetné. Meg Warnen erősen pro... 6 éve tolja... Nem hiszem, hogymeg tudnátok sérteni.... De a próba szerencse. Elvégre én is kiálltam ellenetek.
Gyer csak Warnen várlak!
Amúgy az oldalamon(Charles,Csybe+én) leszdheted a dules vidit de ez az amikor Charles fire sorciával lekapott mint az istenyila! Persze az nincs felvéve amikor Charles(pala)+Che(Barbár) 2-en jöttek mégis meghaltak!
Szal oldalam az aláírásomban és külső link mert ... meglátod ha rákatolsz regelni kell hoyg elérd a letöltéseket de megéri!
Nem tudtam menni duelezni mert kölcsönadtam a játékot másnak és elfelejtettem hogy nem megy CD nélkül. De azért remélem jól szórakoztatok... Ha máson nem is, legalább rajtam fogtok.
CSYBE: Ha nem tudnám, hogy miért nem jöttél, akkor azt mondanám, amit ti mondtatok volna rám, ha nem mentem volna. Szóval érted....
Egyébként semmi baj... Hallottam, hogy leverted Fallen-t is... Nem kívántam volna egy 3. vereséget is... Persze ne örüljön a fejetek... Egy kisebb szintűt legyőzni nem nagy kunszt! (Jó, a halott barbárom nem ér, annak eladtam mindenét... Pedig ha... Na, mindegy .)
Szóval ha akarod, majd jövő héten veled is... Addigra talán megnő egy kicsit a barbim....
Nem tudtam menni duelezni mert kölcsönadtam a játékot másnak és elfelejtettem hogy nem megy CD nélkül. De azért remélem jól szórakoztatok... Ha máson nem is, legalább rajtam fogtok.
Szép párbaj volt... Bár arra nem számítottam, hogy egy zsoldost is le kell verni. Mindegy, Barbárom 25-ös szinten állta a sarat, amíg tudta. De meg kell hajolnom FallenAngyal zavarodott mágusa előtt... Persze ha közel bírtam volna mászni, akkor neki vége. Ezt is mutatja, hogy megsímogattam őt a kalapáccsal.... Mindegy, majd 40-es szint felett lesz egy újabb párbaj. Ez egyfajta revans volt, amiért még n00b korukban levertem őket.... Üdv a legyőzötteknek!
Ja, és Charles "szar" paladinja is ütött.... Bár nem is olyan szar, ha le tudott verni.... A tűzmágusa meg... Mindegy, egy a véleményem: a mágusok überek, de az igazi erő a barbárokban és a lovagokban van .
Élménybeszámoló:
1 Szegény Che mindig meghalt
2 Szegény Fallen mindenkit megölt, kivéve firesorcimat, aki két fireball-al elintézte (kivéve, amikor már futkározott )
3 A palám kiütötte Che embereít, de Fallen gyalázta. A firesorcim pedig aratott
Fallen bíztos látta, hála nekem. Rólam megfeledkeztél !!! Bár nekem van a legbénább karakterem, de ott leszek!
Csak mert pénteken már szoktál lenni msn-en
Jaj, bocsánat! Charles is jöhet! Meg aki még akar... Aki úgy érzi, hogy szét akarja verni a fejem Diabloban. Bár előrebocsátom: nem lesz olyan könnyű.... Vagy ki tudja? Szóval: én még tolom egy kicsit a karaktert (nem árulom el, melyikkel megyek, legyen meglepetés ), aztán megcsinálom a szervert a mondott időpontban, és hajrá.
JA ÉS SZABÁLYOK MÁSODSZOR:
-NINCS POTION!!! (SEMMI! MANA SEM... Nekem is van mana"varázslatom", de én is kibírom mana nélkül...)
-NINCS LOPÁS!
-CSAK A FÜLÉT RAKJUK EL AZ ELLENFÉLNEK!
-NINCS TÉT SEM, TEHÁT EZ CSAK FUN!
-ÉS A LEGFONTOSABB: A HELYSZÍNT TILOS ELHAGYNI! AKI MEGFUTAMODIK, AZ....
Nos, FallenAngel, Csybe várlak titeket ma délután 16:00-kor a heroes // pcguru szerveren, Battle.net-en. Remélem, olvassátok ezt, és jöttök. Most kiderül, kinek a legjobb az új karija . Amennyiben 30 percen belül nem jöttök, én leléptem, és úgy veszem, hogy elálltatok a párbaj elöl... Az pedig tudjátok, mit jelent? .
A helyszínt még nem tudom... Ha eljutok a IV. act-ig, akkor valószínűleg szép kis pokoli környezetben fogunk küzdeni. Ha nem sikerül, akkor úgy gondolom, a Mágusok kanyona ideális hely lesz... Tehát én kb. 15:55-kor megcsinálom a szervert, és elrendezem a helyszínt. Gyertek.
Nos Che én készen állok..
Akkor 15:58-kor loginolok a heroes/pcguru-ra és kiderül Csybe-ről még nincs hír
Remélem tudd jönni!
CheAttilaTenebra írta: Tudjátok mit! Pénteken, 16:00-kor mindenki legyen MSN... Akkor én is ott leszek, és megbeszéljük, hol. Én arra is kapható vagyok, hogy egyszerre kettõtökkel küzdjek meg . Nem azért, mert olyan biztos vagyok a dolgomban, hanem azért, mert nem izgat a vereség, és hatalmas fun Duelezni. Na, de szerintem elõször külön-külön, majd egyszerre velem, s utána a gyõztest próbáljuk meg leünti....
Csak arra kérlek, döntsetek! 20-as Barbár, vagy 16-os Amazon?
Dönts te! De ez az ÉN véleményem de mind1 meiket választod csak fejleszd addig vmicskét!
Legalább 26-28 lvl-ig de ha bátor vagy.Nem muszály!
Nos, FallenAngel, Csybe várlak titeket ma délután 16:00-kor a heroes // pcguru szerveren, Battle.net-en. Remélem, olvassátok ezt, és jöttök. Most kiderül, kinek a legjobb az új karija . Amennyiben 30 percen belül nem jöttök, én leléptem, és úgy veszem, hogy elálltatok a párbaj elöl... Az pedig tudjátok, mit jelent? .
A helyszínt még nem tudom... Ha eljutok a IV. act-ig, akkor valószínűleg szép kis pokoli környezetben fogunk küzdeni. Ha nem sikerül, akkor úgy gondolom, a Mágusok kanyona ideális hely lesz... Tehát én kb. 15:55-kor megcsinálom a szervert, és elrendezem a helyszínt. Gyertek.
Tudjátok mit! Pénteken, 16:00-kor mindenki legyen MSN... Akkor én is ott leszek, és megbeszéljük, hol. Én arra is kapható vagyok, hogy egyszerre kettőtökkel küzdjek meg . Nem azért, mert olyan biztos vagyok a dolgomban, hanem azért, mert nem izgat a vereség, és hatalmas fun Duelezni. Na, de szerintem először külön-külön, majd egyszerre velem, s utána a győztest próbáljuk meg leünti....
CheAttilaTenebra írta:
Tudjátok mit! Pénteken, 16:00-kor mindenki legyen MSN... Akkor én is ott leszek, és megbeszéljük, hol. Én arra is kapható vagyok, hogy egyszerre kettõtökkel küzdjek meg . Nem azért, mert olyan biztos vagyok a dolgomban, hanem azért, mert nem izgat a vereség, és hatalmas fun Duelezni. Na, de szerintem elõször külön-külön, majd egyszerre velem, s utána a gyõztest próbáljuk meg leünti....
Dönts te! De ez az ÉN véleményem de mind1 meiket választod csak fejleszd addig vmicskét!
Legalább 26-28 lvl-ig de ha bátor vagy.Nem muszály!
Tudjátok mit! Pénteken, 16:00-kor mindenki legyen MSN... Akkor én is ott leszek, és megbeszéljük, hol. Én arra is kapható vagyok, hogy egyszerre kettőtökkel küzdjek meg . Nem azért, mert olyan biztos vagyok a dolgomban, hanem azért, mert nem izgat a vereség, és hatalmas fun Duelezni. Na, de szerintem először külön-külön, majd egyszerre velem, s utána a győztest próbáljuk meg leünti....
Most toltam amazonommal... 13 nyilat lő ki egyszerre... Hmm... 16 vs. Baal-nal tartó frenzy barbi? Holnap esetleg? Vagy pénteken (inkább)? Végül is kicsi karival nem szégyen a vereség, s ha nyer, akkor még nagyobb a dicsőség. Így nem veszthetek semmit....
Egyébként a mágusnéni Fallennél a Bnet szerint zavarodott.... Most ezzel nem a saját fölényem(ünk)et akarom bizergálni, csak szólok, hogy a kombó-mágus sokszor válhat zavarodottá... Az meg elvileg csak 60-as szint felett elfogadott (az a Battlemage-ek szintje... Igazából azért fejlesztenék egy sorcit én is).
Tehát CSYBÉT mindenképp kihívtam egy párbajra Amazonommal... Just for fun. Ha FallenAngel méltónak érez magához, akkor ővele is kiállhat a szőkenőm . Nos?
CheAttilaTenebra írta:
Most toltam amazonommal... 13 nyilat lõ ki egyszerre... Hmm... 16 vs. Baal-nal tartó frenzy barbi? Holnap esetleg? Vagy pénteken (inkább)? Végül is kicsi karival nem szégyen a vereség, s ha nyer, akkor még nagyobb a dicsõség. Így nem veszthetek semmit....
Egyébként a mágusnéni Fallennél a Bnet szerint zavarodott.... Most ezzel nem a saját fölényem(ünk)et akarom bizergálni, csak szólok, hogy a kombó-mágus sokszor válhat zavarodottá... Az meg elvileg csak 60-as szint felett elfogadott (az a Battlemage-ek szintje... Igazából azért fejlesztenék egy sorcit én is).
Tehát CSYBÉT mindenképp kihívtam egy párbajra Amazonommal... Just for fun. Ha FallenAngel méltónak érez magához, akkor õvele is kiállhat a szõkenõm . Nos?
Elfogadom ugy is nyerek! Vagy nem De ez majd kiderül! Nekem a MA megfelel szólj msn.-en ha elfoglalt lennék hangot küldj vagy ide ird be!
Oké benne vagyok, akkor pénteken, az időt majd akkor megbeszéljük, mert így előre nem tudom mikor leszek gépnél... Amúgy egyedül játszottam (Fallen megint át>&ĄĄ° ) és így is elértem 1/3 részt a 33-as szint felé
Che: Dehogynemminden (deszépígyegyben ) a gyorsaság! Fallennel dueleztem, jött a kis tábortüzével meg a jégkrémkatonáival, de háromszor is begyűjtöttem a fülét! Totál megfagyasztott, de mindig utolértem, és megcsapkodtam a rarebunkómmal. Amúgy ha kell unique axe akkor szólj! (Bár te most úgyis kalapácsos vagy...)
Most toltam amazonommal... 13 nyilat lő ki egyszerre... Hmm... 16 vs. Baal-nal tartó frenzy barbi? Holnap esetleg? Vagy pénteken (inkább)? Végül is kicsi karival nem szégyen a vereség, s ha nyer, akkor még nagyobb a dicsőség. Így nem veszthetek semmit....
Tehát CSYBÉT mindenképp kihívtam egy párbajra Amazonommal... Just for fun. Ha FallenAngel méltónak érez magához, akkor ővele is kiállhat a szőkenőm . Nos?
Che: Dehogynemminden (deszépígyegyben ) a gyorsaság! Fallennel dueleztem, jött a kis tábortüzével meg a jégkrémkatonáival, de háromszor is begyűjtöttem a fülét! Totál megfagyasztott, de mindig utolértem, és megcsapkodtam a rarebunkómmal. Amúgy ha kell unique axe akkor szólj! (Bár te most úgyis kalapácsos vagy...)
Attila meg meg szorongatva. Amég te ütsz egyet kalapáccsal addig én megkerülöm a földet (mit Földet? a holdat is) a Frenzymmel és begyűjtöm a füledet.
Darths bácsi betehetné azt a bizonyos smileyt végre.
Oh... A tegnapi csere óta oly mindegy, hogy very slow az überkalapácsom... Oly mindegy, hogy a Frenzy gyors, vagy a DS manaigénytelen... Juj, ha tudnád, mennyire nem a legjobb a gyorsaság! . 350 minimum damage 19-es szinten... Az annyit jelent, hogy Duriel két csapás... S bár a barbár testvéreket szeretem, de ha lázadnak, vígan eszem őket vacsorára meg. Jól.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.