Warnen volt ma?
Mért szimpatikus? Csak. Na jó talán csak azért mert palája van...
Melyik a legjóbb pajzs?
szerk: Che nem gondolod, hogy beteg vagy csak ennyit írni xD
szerk2:kéne egy Kajnista topic nem
OFF: Ohó! Egy kérdés: ki is az a Kajnista valójából? Mert rákerestem Google-ben is, és itt is írtak róla... Eddig ennyi tiszta: hacker, cheater, szemétláda, Fallen-nek telecseszte vírussal a gépét, sátánista, Charles-tól lopott, Diablo II-zik... De mégis ki ez?
Egyébként ezek alapján egy végtelenül unszimpatikus, mondhatnám: szar alak... Az ilyenek miatt megy el a kedve az embernek a multizástól .
ON:
Akció!. Főleg kezdő karik számára eladó assassinom és druidám full mindene. Bár lehet, hogy nem egy wasistdas cuccokkal rendelkeznek, de a lényeg, hogy pénzzé lehet őket tenni. Akit érdekel, írjon, és lebonyolíthatjuk az üzletet. Már, ha van olyan, hogy üzlet...
Öööö óra perc majd, ha lesz Warnen megmondom
Fallen ki fog nyírni, de szerintem Kajnista tök szimpatikus a sátánizmusát leszámítva
Sok h+ly+ kedves magyar xD jöttek a 80-as karaktereikkel és nem tudtam fejlödni
Öööö óra perc majd, ha lesz Warnen megmondom
Fallen ki fog nyírni, de szerintem Kajnista tök szimpatikus a sátánizmusát leszámítva
Sok h+ly+ kedves magyar xD jöttek a 80-as karaktereikkel és nem tudtam fejlödni
Charles írta: Azt elfelejtettem mondani, hogy egy 75lvl magyar is velem volt
Kajnista ma legalább egy hétre tönkre vágta valami Kocsonya gépét. Fura fickó az bíztos.
De nem tudom, hogy gyülöljem vagy dicsõítsem xD pedig ennek elvileg egyértelmûnek kéne lennie (fõleg, mogy a pénzem is ellopta...de tényleg profinak tûnik)
Ugye nem Fallen beszélt rá? Szerintem el se meny...
úgy már mindjárt más szal nem te ölted le
ffs...hááát majd meglátjuk...yup, Fallen mondta, btw lehet adok neki egy esélyt, úgyse tud kárt tenni a gépemben, a goldommal meg legyen boldog xD
Na elmentél? Fallen bekapott egy erős virust nem is tudja honnan
tudja. De legalábba gépe épp (igaz ezt perpill nem tudom megmondani...
A halálos döfés/vágás az enyém volt Pontosabban zeal xD
Ha van is mire felvágnod, az nem azt jelenti hogy fel is kell....
Mellesleg fajezd be a személyeskedést és hagyjuk egymást békén mert az ilyen típusú emberkéket nem nagyon kedvelem, és még olyat találnék írni ami miatt bannolnának.
Szal plz ha más miatt nem is csak szívességből
De hogy mást is írjak mi a kedvenc kariosztályod/mf helyed/skilled? Esetleg adhatnál pár tippet hogy magatalálósan melyik karit érdemes indítani (gondolok itt arra h, melyik tud teljes mértékben a skilljeire támaszkodni)?
Végül annyit hogy hagyjuk a duelt mert csak a "ki a jobb" kérdéskörön vitáznánk, ahelyett hogy játszanánk Szóval inkább co-op módban közelítsünk a témához. Majd alkalomadtán. Benne vagy?
maarkoo írta:
Mellesleg fajezd be a személyeskedést és hagyjuk egymást békén mert az ilyen típusú emberkéket nem nagyon kedvelem, és még olyat találnék írni ami miatt bannolnának.
Szal plz ha más miatt nem is csak szívességbõl
De hogy mást is írjak mi a kedvenc kariosztályod/mf helyed/skilled? Esetleg adhatnál pár tippet hogy magatalálósan melyik karit érdemes indítani (gondolok itt arra h, melyik tud teljes mértékben a skilljeire támaszkodni)?
Végül annyit hogy hagyjuk a duelt mert csak a "ki a jobb" kérdéskörön vitáznánk, ahelyett hogy játszanánk Szóval inkább co-op módban közelítsünk a témához. Majd alkalomadtán. Benne vagy?
hm-hm....ha nem kedvelsz, az a te bajod nem is ismersz
kedvenc karakter? talán ama
mf hely? amit runolni szoktam andy-tower-sumi-travi-mefi-cs-eldritch-shenk-nihla-baal
skill? FoH
első mf karira sorcit ajánlok mindenképp, később lehet hammer is (enivel)
bocs, de partyzni a barátaimmal / klántársaimmal szoktam és csak ladderon (nl max duel), duelpárti vagyok, azért mf-elek, h duel karit építsek ezért is van az, h szinte csak duel karim van + 1-2 fun, pl. futós assa
Szal plz ha más miatt nem is csak szívességből
Azt elfelejtettem mondani, hogy egy 75lvl magyar is velem volt
Kajnista ma legalább egy hétre tönkre vágta valami Kocsonya gépét. Fura fickó az bíztos.
De nem tudom, hogy gyülöljem vagy dicsőítsem xD pedig ennek elvileg egyértelműnek kéne lennie (főleg, mogy a pénzem is ellopta...de tényleg profinak tűnik)
Charles írta:
De nem tudom, hogy gyülöljem vagy dicsõítsem xD pedig ennek elvileg egyértelmûnek kéne lennie (fõleg, mogy a pénzem is ellopta...de tényleg profinak tûnik)
úgy már mindjárt más szal nem te ölted le
ffs...hááát majd meglátjuk...yup, Fallen mondta, btw lehet adok neki egy esélyt, úgyse tud kárt tenni a gépemben, a goldommal meg legyen boldog xD
Kajni haxor? ma este elvileg duelezek vele...nem csípem a hacker/cheater faszokat, full legit play rulz
1.11-ben ölted meg baalt? azt megnézném
pénteki duel sajna nem kóser, összegyetemi gólyabál, ráadásul fel is lépek... de addig/aztán simán mehet
De nem tudom, hogy gyülöljem vagy dicsőítsem xD pedig ennek elvileg egyértelműnek kéne lennie (főleg, mogy a pénzem is ellopta...de tényleg profinak tűnik)
Fallen nem írt róla majd én... Ismerítek Kajnistát? Mindenesetre őt nem szabad felhúzni (kérdezzétek pl Kocsonyát) Ő egy hecker.... 600 védelmű pajzs nekem is kell
Hmm duel? Elvileg pénteken bíztos lesz egy, amin én és Warnen ott leszünk
Az "én kicsi palám" 26lvl és megölte Bál bácsit
Nem áll a duel mivel mint ahogy azt már írtam nekem nincs ladder karim omg nem olvasod el amit írok figyelmesen...
Mellesleg meg én örülnék az említett cuccoknak, tudod nem mindenki olyan király és szerencsés és isten és profi mint "szerény" személyed....
maarkoo írta:
Nem áll a duel mivel mint ahogy azt már írtam nekem nincs ladder karim omg nem olvasod el amit írok figyelmesen...
Mellesleg meg én örülnék az említett cuccoknak, tudod nem mindenki olyan király és szerencsés és isten és profi mint "szerény" személyed....
take a look plz...
maarkoo írta:
Ha gondolod duelezhetünk majd...csak aztán nehogy máshogy süljön el a dolog mint ahogy azt tervezted
duelezhetünk, amint reset lesz, benne vagyok...ha meg tudsz karcolni, akkor kapsz egy istet, oks? amúgy amit "figyelmesen írsz" (xDDD szórend, barátom...), azt elolvastam, csak rákérdeztem megerősítésként (+nem csak neked szólt ez a dueles dolog, csak te reagáltál rá ilyen nagy hévvel xD)
amúgy nl-ben 2 pgemért sztem kapsz, ladderon kb 5-ért olyan cuccokat xD reset után én is örülnék neki, ofc, de így, a ladder második évében már kevésbé...eshetne mondjuk egy JMoD vagy 30/3 diadem, akkor megszűnnének pár évre a D2-es anyagi gondjaim ^^
mellesleg nem ma kezdtem a D2-t és sztem van mire "fölvágnom"
MOSt kimondtad a nagy igazságot!!
A dio KIRA ÉS INGYÉ VAN
Tehát világ játékosai egyesüljetek, és mindenki menjen és ölje le hell baal bácsit hátha jó kedvében lesz és kidobja a M'avina's castert v burit Igen ama-fan vok
Az igazság az, hogy haverokkal szoktunk játszani és nekünk nem értéktelenek a cuccok, mivel egymás között frankón elosztjuk (vagy szép kis twink-karikat csinálunk, amivel aztán mindenkit lealázunk duelben ).
A másik része pedig az, hogy nem vagyok annyira droid, h annyit játsszak a dio2-vel, hogy ladder kariként megálljam a helyem. Magyarul mi (én) az élményért játszunk, nem azért h überkirályok legyünk Nem tudom érted-e mire célzok?
Mellesleg most éppen lejárt a wow gc-m, ugyhogy ezért vettem elő a diablot, de amint veszek gct azt hiszem 1 héten csak pár óra jut majd a diablonak
A ladder reset miatt...
norm bnet karival szépen lehet gyűjtögetni a cuccokat, és nem látom értelmét annak, hogy pusztán a ranglétra miatt kitegyem a karakteremet a "törlésnek"
Szívesen mennék duelezni de ladder karijaim nincsenek CSak normal bnet...
Ha nektek/neked Mr Cal nem csak ladder karijaitok vannak akkor szívesen duelezek
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.