Az addig ok, h eladó, de mit tudnék én neked adni cserébe?
Másrészt nem-ladder karimnak nem tudod odaadni sajna
De ezt félretéve perfect wf a csúcs nyilas amának?
BTW perfect wf melyik? mekkora %enc. damage?
Eltünt a fejemről a nekro átok vagyis nem tüntek el a skillpontjai. Ebből az következik, hogy Fallen egy angyal, aki csodát művel
Még 10 szint és senki se tudja megállítani csak a palám
Tényleg a palámmal is szépen haladok igaz kell még fejlödnie, hogy könnyebben haladjon tovább.
És mindenki imátkozzon, hogy ez most ne egy teszt nekro legyen
160as burim van jelenleg + might bérenc + ga = 600-2700 körüli damage
MIvel tudnám növelni a sebzésem? Ugy értem mit kellene használnom?
Szerezzek be 200% burit, vagy mavina's caster? Esetleg perfect wf? Ennél mindenképp nagyobb damage kellene...
Várom az építő jellegű javaslatokat
amplify-t maxolni...röhej +skillekkel is képernyőnyi területre tolja, és mindig ua. a hatásfoka, szal nc...
amúgy meg melee necen én is filóztam (amúgy melee nec != pure str nec ala Che) meg volt még előző ladderben egy enchant sorcim (na jó, csak elkezdtem meg próbálgattam), jó kis karik azok...pd necit meg valszeg csinálok is majd vmikor, fun lesz majd a rabies dudu ellen xD
Conversion-pala...
Talán annyira nem mazo, anno 1.09ben elég sokan nevelgettek ilyen fajta paladint, 1.11-ben semmi értelme sincs
Ravenes druida biztos jó, csak kell pár plussz skill hogy eleget sebezzenek a hollók (mondjuk úgy +20 skill )
Utána néztem és 20 pontot adva ravenre 5 hollónk 31 ütés erejéig 21-23 körüli sebzéseket fog osztogatni...no comment
Persze azért hajrá
idézős ama ami csak a valkyra épít meg elkerülő skillekre meg egyebek . Kicsit mazo lenne
vagy blaze sorc, csak az már nem ennyire mazo , a melee sorc lenne az ideális, static és enchant nélkül meg természetesen FO, FW, FB stb. is illegális eszközök
drura nem tok semmi alternatívát de még gondolkozom , meg assara se, mondjuk a healer pala jó 5let csak az már annyira mazo, hogy még normal ius nagy falat lenne neki
idézős ama ami csak a valkyra épít meg elkerülő skillekre meg egyebek . Kicsit mazo lenne
vagy blaze sorc, csak az már nem ennyire mazo , a melee sorc lenne az ideális, static és enchant nélkül meg természetesen FO, FW, FB stb. is illegális eszközök
drura nem tok semmi alternatívát de még gondolkozom , meg assara se, mondjuk a healer pala jó 5let csak az már annyira mazo, hogy még normal ius nagy falat lenne neki
Healer palát kéne kipróbálni
Holy boltal gyógyít v sebzi az undeadeket, prayerrel life replenish, synergik, stb...
Kár, hogy egyedül nem lenne képes még andarielt sem leölni
Mr. Cal írta: ga + pierce nem megy sztem
csontis nekró:
raise skeleton 20
skeletal mastery 20
skeletal mage / revive 20 (másik 1)
bone armor 1
amplify damage 1
iron maiden 1
life tap 1
golem mastery 1*
summon resist 1*
*ezekre mehet ízlés szerint több is
(Elfen Liedes avi rulz ^^)
THX! Ezt ha elis felejtem akkor itt visszabirokm keresni!
hmm ez így nem feltétlen OK, pl én egy ZK féle buildel jobban kiegyezek (mivel én is ilyet használtam):
- SM max
- RS max
- Amp max
- minden summonon 1-1 pont kivéve revive+RSM
- lehet még maxolni CG-t
- Bone arm, CE alap meg wall, prison is (BS syn)
- Maardékot lehet CE-ra rakni ennyi
Ha meg igazi jo summon nec buildet akarsz akkor keress rá J0ey buildjére... ;>
Micsoda ötletek! Gondoltam már sorcira, de előbb egy normálisat... Meg ott már úgyis van olyan cikis class, hogy "zavarodott" (ugye, Fallen? vicc volt, nem kell megsértődni . A tied kombó, tudjuk ). Már csak druidára meg assara kéne egy alternatíva... Ja, meg az amat ki ne felejtsük... Töröm az agyam .
Bár előbb mindenképp a nekrot akarom eljuttatni valameddig.
Én nevelgetek egy nyilazós palát, az se semmi...nincs hova elszórni a skillpontokat
manabarb, melee nec? sztem csinálj egy melee sorcot meg sacrafice palát is defiance aurával csak defensere építve
Micsoda ötletek! Gondoltam már sorcira, de előbb egy normálisat... Meg ott már úgyis van olyan cikis class, hogy "zavarodott" (ugye, Fallen? vicc volt, nem kell megsértődni . A tied kombó, tudjuk ). Már csak druidára meg assara kéne egy alternatíva... Ja, meg az amat ki ne felejtsük... Töröm az agyam .
Bár előbb mindenképp a nekrot akarom eljuttatni valameddig.
hát...végülis...arra baszod el az időd, amire akarod xD sztem én vagy kirakok egy BotD hydrát az amámnak, és megnézem azzal is a damját xD vagy csinálok lvl50 amát...jabber vagy cs, mind2 kúl
Baromi nagy ma a lag GRR...
Warnen palája (gondolom, hogy a palája) már nightmaret is kivégezte
Hogy honnan tudom azon csak nevetek
Mindenesetre olyan jó látni, ahogy a karakterem nightmarebe 80-asok nélkül megy és írtja a népet és a szintlépés így az igazán felejthetetlen
Végezném, ha lene 1 percem jáccani, de nincs, úgyhogy láma vagyok, üssetek.
Baromi nagy ma a lag GRR...
Warnen palája (gondolom, hogy a palája) már nightmaret is kivégezte
Hogy honnan tudom azon csak nevetek
Mindenesetre olyan jó látni, ahogy a karakterem nightmarebe 80-asok nélkül megy és írtja a népet és a szintlépés így az igazán felejthetetlen
azért én adtam pierce-re egy pontot, jól jön pvm-ben is + pvp-ben, ha sok summonja van az enemynek ^^
dc-t ölésben egyszer vettem részt, tavaly karácsonykor az egyik #diablo2.hu-s arc free pwe-t csinált, Major_S-nak meg sikerült rákreálni gyorsan legyaktuk, nem erős
Valóban nem... Az már túl durva lenne
Hell baal kb 10mp lenne ugy
Amugy dc-t leöltet/leöltétek már?
Várok,várok de sosem jött még el az alkalom...Medig az a charm kellene nagyon
ga + pierce nem megy sztem
csontis nekró:
raise skeleton 20
skeletal mastery 20
bone armor 1
amplify damage 1
iron maiden 1
life tap 1
golem mastery 1*
summon resist 1*
Mr. Cal írta:
ga + pierce nem megy sztem
csontis nekró:
raise skeleton 20
skeletal mastery 20
bone armor 1
amplify damage 1
iron maiden 1
life tap 1
golem mastery 1*
summon resist 1*
THX! Ezt ha elis felejtem akkor itt visszabirokm keresni!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.