Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#21673 Mr. Cal 2006. december. 11. 22:27
Mr. Cal
#21610 :: AdyBaby (2006. december. 11. 19:39)
Hát nem gyenge Mr. Nagy Caliber! Ki hitte volna, hogy értelmesen is hozzá tudsz szólni egy-egy provokáló züzire. Én biztos nem, olvasva 1-2 HSZ-odat. Ennek örülök. Ezek ellenére még mindig nem vagytok szimpik a korábbiak miatt. Nem tudom miért kell gizdázni, ha vmiről kicsit többet tudtok, mint mások és a segítségetek helyett lekezelő, fikázó üzeneteket írkáltok. A jómodort szerintem továbbra is az IQ-val adják. Erre is gyúrhatnátok, mondhatni szintet kéne lépnetek benne. Annyit azért elértetek, hogy megvettem a DIABLO 2 PACK-ot. hehe. Vagyis majd holnap. Kivi lettem rá Miattatok. Sose volt a stílusom az agyatlan öldöklés, mint Nektek. De ha játszok vele bizta megkedvelem. Sok milla nem tévedhet. Annak hogy jó haverok vagytok úgyszint örülök. Kicsit kétkedve persze... Elárulom, hogy amúgy nagyon ügyes vagyok amúgy, és nemsokára Ti fogtok könyörögni nekem, hogy ugyan legyek már a vezetőtök! LOL
AdyBaby írta:

Hát nem gyenge Mr. Nagy Caliber!

Ki hitte volna, hogy értelmesen is hozzá tudsz szólni egy-egy provokáló züzire. Én biztos nem, olvasva 1-2 HSZ-odat. Ennek örülök. Ezek ellenére még mindig nem vagytok szimpik a korábbiak miatt. Nem tudom miért kell gizdázni, ha vmirõl kicsit többet tudtok, mint mások és a segítségetek helyett lekezelõ, fikázó üzeneteket írkáltok. A jómodort szerintem továbbra is az IQ-val adják. Erre is gyúrhatnátok, mondhatni szintet kéne lépnetek benne.

Annyit azért elértetek, hogy megvettem a DIABLO 2 PACK-ot. hehe. Vagyis majd holnap. Kivi lettem rá Miattatok. Sose volt a stílusom az agyatlan öldöklés, mint Nektek. De ha játszok vele bizta megkedvelem. Sok milla nem tévedhet. Annak hogy jó haverok vagytok úgyszint örülök. Kicsit kétkedve persze...

Elárulom, hogy amúgy nagyon ügyes vagyok amúgy, és nemsokára Ti fogtok könyörögni nekem, hogy ugyan legyek már a vezetõtök! LOL

kötve hiszem...köpök a hozzáállásodra...lekezelő, fikázó? nos, inkább objektív..(+nemtom ki osztogat free cuccokat már napok óta...megtehetném azt is, h föl se veszem...)

iq ezen jót röhögtem...én nem minősítettem az iq-dat (ami lehet nagy, attól függetlenül, hogy óvodás módjára akarsz klánt csinálni), kérlek te se tedd az enyémet, főleg HOGY MÉG MINDIG NEM ISMERSZ

megvetted a D2-t? örülök...ha lesz 30-40 körüli karid, boldogan leverlek a 9-es assámmal...

könyörgésről szó se lehet...addig legalábbis biztos nem, amíg Major_S puszipajtásom, és nem kap össze vele vmin a klán halálosan (erre >0.000000000000001% az esély), ill. amíg én vagyok a D2 section leader ^^
#21668 Mr. Cal 2006. december. 11. 22:19
Mr. Cal
#21580 :: Warnen (2006. december. 11. 18:36)
Hallgassátok láma Warnent: Teszek-veszek Diablózok, mondom kéne mán a Nekrómnak egy eth rúna, sebaj, vanám a palámnak, nosza átadom. Meg is keráltam a gamét ízibe, és jópár cuccot, gemeket, rúnákat, unique itemeket a fődre helyeztem, hogy majd jön a nekróm, oszt felszedi. Semmi gáz, kiléptem, majd lépnék be a nekróval, és akkor.... A hülye júzer nem elfelejtette a game nevet? Brühühühühü oda lettek a hónapokon át gyűjtögetett cuccaim KijelenthetjüK, Warnen a legnagyobb noob-láma Diabloban...
Warnen ne búsulj...gyűjtsd össze milyen low cucc kell, seperc alatt összeszedjük
#21643 AdyBaby 2006. december. 11. 21:15
AdyBaby
Fenébe....Ráuntam erre az egészre. A két klántag jól bemutatkozott. Plata: buta és egyszerű, Mr.Cal: bunkó élharcos...Jéééé!Megértettem! Tiszta Diabló az egész...höhö. Kár hogy másból sem álltok, csak dió,dió,dió...nem is lehet veletek egy jó konstruktívat vitatkozni, pedig úgy éleztem a körmeimet. Egyszerűen nem látjátok a sorok között a lényeget. Befejeztem. Örülhettek.

Hejesírni megtanulhhatnáttok!
#21629 AdyBaby 2006. december. 11. 20:35
AdyBaby
#21619 :: Tenebra (2006. december. 11. 20:17)
Agyatlan öldöklés.... Brrrrrrrrr.... Erre harapunk. Na, de komolyra fordítva: szerintem egyáltalán nem agyatlan, ha JÁTSZOL vele. Ha csak mész előre, oszt katt-katt, nincs is sok értelme (meg eleve nem azt kell nézni, hogy csak kattintgatsz). Mélységeit felfedezve egy kiváló, összetett akció-RPG áll előtted, amibe belefelesselni nemcsak élvezetes, hanem veszélyes is, mert olyan addikt. Mindezek után egy nagy hangulatos látványvilág, és egy igencsak sötét háttér tárul eléd. Kihagyhatatlan? Az. Szeretem a Diablot, de még jobban a tiszteletet! :bow:
Meg is hoztad a kedvemet. Ha lesz időm nyomom majd. Az agyatlan öldöléssel csak Mr. EGO Cal.-t szerettem volna újfent minősíteni, meg vmelyik nagyokos klántársát. Marhára nem szimpik. Bár egy értelmeset csak hozzászóltak már, a gizdáskodásukra magyarázat viszont továbbra sincs. Én is sok mindenhez értek, mégsem gizdázok vele, inkább más számára is kamatoztatom. Többek között ez az, ami iszonyúan ki tud hozni a sodromból. Ok nélkül fikázni...Gyökérhuszárok!
#21619 Tenebra 2006. december. 11. 20:17
Tenebra
#21610 :: AdyBaby (2006. december. 11. 19:39)
Hát nem gyenge Mr. Nagy Caliber! Ki hitte volna, hogy értelmesen is hozzá tudsz szólni egy-egy provokáló züzire. Én biztos nem, olvasva 1-2 HSZ-odat. Ennek örülök. Ezek ellenére még mindig nem vagytok szimpik a korábbiak miatt. Nem tudom miért kell gizdázni, ha vmiről kicsit többet tudtok, mint mások és a segítségetek helyett lekezelő, fikázó üzeneteket írkáltok. A jómodort szerintem továbbra is az IQ-val adják. Erre is gyúrhatnátok, mondhatni szintet kéne lépnetek benne. Annyit azért elértetek, hogy megvettem a DIABLO 2 PACK-ot. hehe. Vagyis majd holnap. Kivi lettem rá Miattatok. Sose volt a stílusom az agyatlan öldöklés, mint Nektek. De ha játszok vele bizta megkedvelem. Sok milla nem tévedhet. Annak hogy jó haverok vagytok úgyszint örülök. Kicsit kétkedve persze... Elárulom, hogy amúgy nagyon ügyes vagyok amúgy, és nemsokára Ti fogtok könyörögni nekem, hogy ugyan legyek már a vezetőtök! LOL
Agyatlan öldöklés.... Brrrrrrrrr.... Erre harapunk.

Na, de komolyra fordítva: szerintem egyáltalán nem agyatlan, ha JÁTSZOL vele. Ha csak mész előre, oszt katt-katt, nincs is sok értelme (meg eleve nem azt kell nézni, hogy csak kattintgatsz). Mélységeit felfedezve egy kiváló, összetett akció-RPG áll előtted, amibe belefelesselni nemcsak élvezetes, hanem veszélyes is, mert olyan addikt.

Mindezek után egy nagy hangulatos látványvilág, és egy igencsak sötét háttér tárul eléd. Kihagyhatatlan? Az.

Szeretem a Diablot, de még jobban a tiszteletet! :bow:
Post tenebras lux
#21610 AdyBaby 2006. december. 11. 19:39
AdyBaby
#21536 :: Mr. Cal (2006. december. 11. 14:30)
AdyBaby írta: Én is szeretnék GSClan-tag lenni. Olyan izgi lehet klántagnak lenni, én úgy gondolom. Anyukám monnyuk nem örül neki, hogy ilyen véres játékot játszok, de jól lenyilaztam, szóval mostmár akkor ugye lehetek GSClan-tag? Csak azért, mert Ti szerintem nekem olyan nagyon szimpik vagytok. Jajj úgy örülnék neki, tényleg! Légyszike! (Ciki egy bagázs)
erre csak azt tudom mondani: LOL xD főleg az offos segítségkérésedet olvasva (játszál csak a nagy barátocskáiddal együtt tovább, alapítsatok klánt és szerezzetek hírnevet...ha megy nn GSC flame-elése) jelentkezésed rövid úton a kukában landolt, kb olyan komolyan foglalkoztunk vele, mint amilyen komolyan godoltad te is... amúgy ha hiszed, ha nem, rengeteg ilyen jelentkező akad, akik "szimpik vagytok, hadd legyek mán tag" módon állnak a dolgokhoz mellesleg mi büszkék vagyunk arra, hogy ilyen összetartó baráti társasággá kovácsolódott a klánunk (nem csak egy "szokványos" klán), de ezt neked hiába magyarázom...kb olyan, mint mikor a vak emberrel akarod megértetni, hogy mi az a fehér: olyan, mint a tej, vagy a hattyú nyaka... szerk.: Fallen, Che, Warnen, Charles meg a többiek keressetek egy időpontot, ami mindannyiótoknak megfelel, majd áthúzlak bennetek gyors, aztán baalrunolhattok ^^ meg van megen free item pár
Hát nem gyenge Mr. Nagy Caliber!

Ki hitte volna, hogy értelmesen is hozzá tudsz szólni egy-egy provokáló züzire. Én biztos nem, olvasva 1-2 HSZ-odat. Ennek örülök. Ezek ellenére még mindig nem vagytok szimpik a korábbiak miatt. Nem tudom miért kell gizdázni, ha vmiről kicsit többet tudtok, mint mások és a segítségetek helyett lekezelő, fikázó üzeneteket írkáltok. A jómodort szerintem továbbra is az IQ-val adják. Erre is gyúrhatnátok, mondhatni szintet kéne lépnetek benne.

Annyit azért elértetek, hogy megvettem a DIABLO 2 PACK-ot. hehe. Vagyis majd holnap. Kivi lettem rá Miattatok. Sose volt a stílusom az agyatlan öldöklés, mint Nektek. De ha játszok vele bizta megkedvelem. Sok milla nem tévedhet. Annak hogy jó haverok vagytok úgyszint örülök. Kicsit kétkedve persze...

Elárulom, hogy amúgy nagyon ügyes vagyok amúgy, és nemsokára Ti fogtok könyörögni nekem, hogy ugyan legyek már a vezetőtök! LOL
#21606 Tenebra 2006. december. 11. 19:10
Tenebra
#21603 :: Charles (2006. december. 11. 19:04)
Az enyém 12-s és minden egyes skillpontja foglalt már most
Nekem ezek vannak:

43-as sword barbár - halott
37-es Mace barb - a legjobb karim eddig.
25-ös paladin villámpaladin
18-as avenger - GS Clan fejlesztési tanácsai alapján
16-os azon.

De mindegyik full tele. Újat meg nem akarok egyelőre bóvlira. Törölnék, az meg nem lenne jó.
Post tenebras lux
#21604 -=Silent Angel=- 2006. december. 11. 19:07
-=Silent Angel=-
#21603 :: Charles (2006. december. 11. 19:04)
Az enyém 12-s és minden egyes skillpontja foglalt már most
OFF: Plata mikro ma beléptem msn.-re kiirta h felvetél szal elfogattam már ott is dumálhatunk!

ON: Én eddig minden skill pontot (Mr.Cal tanácsára) a critical-ra tettem!
#21587 Charles 2006. december. 11. 18:49
Charles
#21586 :: Warnen (2006. december. 11. 18:47)
Tévedés! Vissza lehet lépni másik karival a kreált gaméba, jópárszor meccsináltam már!
Én is de az elmúlt egy hétben sokkal hamarabb törölték a szervert, mint edig.
(Aki nevetni akar 2 bénazsákon menjen Che oldalára...)
Olyan tamplomos lett az én palám, de ha már 30 lvl lenne milyen jó lenne...
#21582 -=Silent Angel=- 2006. december. 11. 18:40
-=Silent Angel=-
#21578 :: Charles (2006. december. 11. 18:33)
Jaj AdyBabyt alapból perverznek találom és egy nagy .... Na mind1 legalább ide is írt (jól hunterkodsz Ady!) Össznépi találkozót én a hétvégére tenném addigra talán meggyogyulok és könnyen leverem norm Diablot Warnen nekrojával és a druidommal... talán. Egy láda nevű karaktert én is akarok egyébként már egy ideje
Na erről ennyit! De engem lehetne huzni! Ráfér a BowAzonom-ra!

Csak szóljatok mikor hol! De legfőkébb mikor!
#21580 Warnen 2006. december. 11. 18:36
Warnen
Hallgassátok láma Warnent:
Teszek-veszek Diablózok, mondom kéne mán a Nekrómnak egy eth rúna, sebaj, vanám a palámnak, nosza átadom. Meg is keráltam a gamét ízibe, és jópár cuccot, gemeket, rúnákat, unique itemeket a fődre helyeztem, hogy majd jön a nekróm, oszt felszedi. Semmi gáz, kiléptem, majd lépnék be a nekróval, és akkor....

A hülye júzer nem elfelejtette a game nevet? Brühühühühü oda lettek a hónapokon át gyűjtögetett cuccaim

KijelenthetjüK, Warnen a legnagyobb noob-láma Diabloban...
#21578 Charles 2006. december. 11. 18:33
Charles
#21507 :: AdyBaby (2006. december. 11. 03:17)
Én is szeretnék GSClan-tag lenni. Olyan izgi lehet klántagnak lenni, én úgy gondolom. Anyukám monnyuk nem örül neki, hogy ilyen véres játékot játszok, de jól lenyilaztam, szóval mostmár akkor ugye lehetek GSClan-tag? Csak azért, mert Ti szerintem nekem olyan nagyon szimpik vagytok. Jajj úgy örülnék neki, tényleg! Légyszike! (Ciki egy bagázs)
Jaj AdyBabyt alapból perverznek találom és egy nagy .... Na mind1 legalább ide is írt (jól hunterkodsz Ady!) Össznépi találkozót én a hétvégére tenném addigra talán meggyogyulok és könnyen leverem norm Diablot Warnen nekrojával és a druidommal... talán. Egy láda nevű karaktert én is akarok egyébként már egy ideje
#21576 Tenebra 2006. december. 11. 18:26
Tenebra
Nekem jelenleg minden karim full.... Úgyhogy sajnos nem vehetek több cuccot . Így is szűkösen vagyok. Kéne egy szamár, mint a DS2-be . Vagy nem is tudom... De már egy fikarcnyi hely sincs. A legnagyobb baj az, hogy már szinte csak a ti unique cuccaitok vannak mindenhol, így nem szeretnék eldobálni semmit. Tehát most nem, és egy ideig biztos nem, mert még azokat is kiélvezem, amiket adtatok. De azért kösz!
Post tenebras lux
#21554 -=Silent Angel=- 2006. december. 11. 17:00
-=Silent Angel=-
#21553 :: Mr. Cal (2006. december. 11. 16:53)
nekem mind1 ki viszi, mert ezeket csak azért veszem / vesszük föl, hogy nektek adjuk...ha nem jöttök érte, és kell a hely, charsi food lesz belőlük igen, ez össznépi lenne ha van rá igény...
Ezesetben tartok rá igyényt.

Max majd csinálok 1-2 karit amivel csak tárolom a cuccokat!

Mellesleg as Nagel gyürük kúlak thx értük! Sok hasznát veszem eddigis nagycsomó fasza cucc esett a normalos MEFI+DIABLO+BHAAL-ból!

Szerk: De MSN.-en bővebben sztem mert megest "becsuknak"

#21553 Mr. Cal 2006. december. 11. 16:53
Mr. Cal
nekem mind1 ki viszi, mert ezeket csak azért veszem / vesszük föl, hogy nektek adjuk...ha nem jöttök érte, és kell a hely, charsi food lesz belőlük

igen, ez össznépi lenne ha van rá igény...
#21539 -=Silent Angel=- 2006. december. 11. 15:04
-=Silent Angel=-
Én most a free itemeket kihagyom mert a multkor is én kaptam minden finomságot!

Az időpont össz főre szól? Tehát egyszerre mi vagy egyenként is lehet?

Mert nekem a ma délután vagy késő délután megfelel szólj MSN.-en vagy itt!
#21536 Mr. Cal 2006. december. 11. 14:30
Mr. Cal
#21507 :: AdyBaby (2006. december. 11. 03:17)
Én is szeretnék GSClan-tag lenni. Olyan izgi lehet klántagnak lenni, én úgy gondolom. Anyukám monnyuk nem örül neki, hogy ilyen véres játékot játszok, de jól lenyilaztam, szóval mostmár akkor ugye lehetek GSClan-tag? Csak azért, mert Ti szerintem nekem olyan nagyon szimpik vagytok. Jajj úgy örülnék neki, tényleg! Légyszike! (Ciki egy bagázs)
AdyBaby írta:

Én is szeretnék GSClan-tag lenni. Olyan izgi lehet klántagnak lenni, én úgy gondolom. Anyukám monnyuk nem örül neki, hogy ilyen véres játékot játszok, de jól lenyilaztam, szóval mostmár akkor ugye lehetek GSClan-tag? Csak azért, mert Ti szerintem nekem olyan nagyon szimpik vagytok.

Jajj úgy örülnék neki, tényleg! Légyszike!

(Ciki egy bagázs)

erre csak azt tudom mondani: LOL xD főleg az offos segítségkérésedet olvasva (játszál csak a nagy barátocskáiddal együtt tovább, alapítsatok klánt és szerezzetek hírnevet...ha megy nn GSC flame-elése)

jelentkezésed rövid úton a kukában landolt, kb olyan komolyan foglalkoztunk vele, mint amilyen komolyan godoltad te is...

amúgy ha hiszed, ha nem, rengeteg ilyen jelentkező akad, akik "szimpik vagytok, hadd legyek mán tag" módon állnak a dolgokhoz

mellesleg mi büszkék vagyunk arra, hogy ilyen összetartó baráti társasággá kovácsolódott a klánunk (nem csak egy "szokványos" klán), de ezt neked hiába magyarázom...kb olyan, mint mikor a vak emberrel akarod megértetni, hogy mi az a fehér: olyan, mint a tej, vagy a hattyú nyaka...

szerk.: Fallen, Che, Warnen, Charles meg a többiek keressetek egy időpontot, ami mindannyiótoknak megfelel, majd áthúzlak bennetek gyors, aztán baalrunolhattok ^^ meg van megen free item pár
#21512 Warnen 2006. december. 11. 07:33
Warnen
Rí - zokog a summon Nekróm hogy nem jöhet ide jáccani, dehát még csak normalon vergődik szegényke, csontijai társaságában...
#21507 AdyBaby 2006. december. 11. 03:17
AdyBaby
Én is szeretnék GSClan-tag lenni. Olyan izgi lehet klántagnak lenni, én úgy gondolom. Anyukám monnyuk nem örül neki, hogy ilyen véres játékot játszok, de jól lenyilaztam, szóval mostmár akkor ugye lehetek GSClan-tag? Csak azért, mert Ti szerintem nekem olyan nagyon szimpik vagytok.

Jajj úgy örülnék neki, tényleg! Légyszike!

(Ciki egy bagázs)
#21505 Mr. Cal 2006. december. 11. 02:17
Mr. Cal
nah, elrendezgettük a goldot, összeszámláltuk, 32 milla el is adtunk gyorsan 10-et 10fg-ért, meg most megy egy másik trade, 5milla vs 5fg ^^