voice of reason csak démonok és undeadek ellen ad damot, ha megnézed, sztem nem túl jó választás...fegyvert akarsz mindenképp? és kardot? mert akko nézek palának valót
De jó! Mr Cal karácsony! Már ki is néztem magamnak egy Sur-Lo-Sol combót!
Naaaa léccccciiiii...
Vá! Kösz! Ez tök állat! szal egy 3 socket-es itembe szavakat lehet formálni belöle? mint a Tir Nef Eld meg ezek és akkor nagyobb boni és nem csak az eredeti változást hozzák?
Ez qrva jó! Még egy kérdés; honnan tudja meg az ember hogy milyen szó lesz a következő három rúnából ha a kockába rakod és összegyurmázod?
Nos vannak oldalak, ahol le van írva egy pár szó meg, hogy mit ad vagy (ha olvasod) a Pcguru dvd mellékletén a DiabloII rovatban is van egy pár szépen csoportosítva.
(Lehet, hogy elég hülyén fogalmaztam meg a runaszót, szóval ha valaki máshogy mondja ne kövezd meg )pl: van olyan, amit csak ladder karakter csinálhat vagy a verziószámtól is függhet...
Ha tudsz jóbbat akkor legyen az mindenestre nézegettem a runa szavakat én is és ez volt nekem a legjóbban tetsző. (most egy világ dölt össze bennem, eddig azt hittem jól látok )
De azért kár, hogy nem minden magyar rendes és normális b.neten pl: ma annyit csináltam, hogy álltam a szerveren amíg ő cuccolt . aztán adott nekem egy jó kis fegyvert, meg egy páncélt.
Máskor véletlenül meghal valaki eltűnik a pénze kérdezem mennyi volt, hátha én vettem fel (nem én voltam ) aztán a 3. magyar beszól: I must go, sorry. Good bye!
De már nagyon unom a "Faild to join the game" szöveget
Ja és végül mind1 milyen fegyverbe teszed a runákat csak 1 tuna szó legyen belöle XD 2 1 kezes legyen
A runa szavak egy socketes tárgyvan lévő runák összessége, amik jó sorrendben lettek bele illesztve. És ezáltal nagyobb bonuszt kapsz, mintha rossz sorrendben raktad volna a tárgyba őket.->Tehát ezek runa tárgyak (vagy legyen runaszavas tárgyak )
Igen akkor valamivel nagyobb az esély.
Vá! Kösz! Ez tök állat! szal egy 3 socket-es itembe szavakat lehet formálni belöle? mint a Tir Nef Eld meg ezek és akkor nagyobb boni és nem csak az eredeti változást hozzák?
Ez qrva jó! Még egy kérdés; honnan tudja meg az ember hogy milyen szó lesz a következő három rúnából ha a kockába rakod és összegyurmázod?
Ha tudsz jóbbat akkor legyen az mindenestre nézegettem a runa szavakat én is és ez volt nekem a legjóbban tetsző. (most egy világ dölt össze bennem, eddig azt hittem jól látok )
De azért kár, hogy nem minden magyar rendes és normális b.neten pl: ma annyit csináltam, hogy álltam a szerveren amíg ő cuccolt . aztán adott nekem egy jó kis fegyvert, meg egy páncélt.
Máskor véletlenül meghal valaki eltűnik a pénze kérdezem mennyi volt, hátha én vettem fel (nem én voltam ) aztán a 3. magyar beszól: I must go, sorry. Good bye!
De már nagyon unom a "Faild to join the game" szöveget
Ja és végül mind1 milyen fegyverbe teszed a runákat csak 1 tuna szó legyen belöle XD 2 1 kezes legyen
A runa szavak egy socketes tárgyvan lévő runák összessége, amik jó sorrendben lettek bele illesztve. És ezáltal nagyobb bonuszt kapsz, mintha rossz sorrendben raktad volna a tárgyba őket.->Tehát ezek runa tárgyak (vagy legyen runaszavas tárgyak )
Igen akkor valamivel nagyobb az esély.
voice of reason csak démonok és undeadek ellen ad damot, ha megnézed, sztem nem túl jó választás...fegyvert akarsz mindenképp? és kardot? mert akko nézek palának valót
mik azok a runa szavak? vagy mit kell ezekkel csinálni? ja és ha x % better finding magic items-es dolgaim vannak akkor gyorsabban találok mondjuk set-es cuccokat?
bocs a hülye kérdéseket még n00b vagyok
Mr.Cal mivel runa szavak terén még elég n00b vagyok sőt egész Diablot véve is csak egy gyenge kezdő... Én erre gondoltam: Voice of Reason
És az egyik palámnak gondoltam, hmm talán a kissipkásé lesz
De ha te tudsz jóbbat ajánlani akkor csak tessék.
Most megyek és pihenek aztán megnevelem az egyik kis templomost.
hehehe...most meg baalrun alatt esett egy 3 socket troll nest xDD és bakker 2 egymást követő game-ben ebbe sanctuaryt rakok majd ki, csak 1 ko rúna híja van, hogy nem most
esett diarunban 3 sox 5ed troll nest, úgy megörültem neki (2 ilyenért kajtatok már vagy 3 napja xD), hogy gyorsan vettem egy jahot és kiraktam bele egy dreamet ^^ mi tagadás, szép darab lett, majdnem perf!!
10% Chance To Cast Level 15 Confuse When Struck
Level 15 Holy Shock Aura When Equipped
+20-30% Faster Hit Recovery (varies)
+30% Enhanced Defense
+150-220 Defense (varies)
+10 To Vitality
Increase Maximum Life 5% (Helms Only)
+50 To Life (Shields Only)
+0.625-61.875 To Mana (Based On Character Level)
All Resistances +5-20 (varies)
12-25% Better Chance of Getting Magic Items (varies)
AdyBaby írta: Hát nem gyenge Mr. Nagy Caliber!
Ki hitte volna, hogy értelmesen is hozzá tudsz szólni egy-egy provokáló züzire. Én biztos nem, olvasva 1-2 HSZ-odat. Ennek örülök. Ezek ellenére még mindig nem vagytok szimpik a korábbiak miatt. Nem tudom miért kell gizdázni, ha vmirõl kicsit többet tudtok, mint mások és a segítségetek helyett lekezelõ, fikázó üzeneteket írkáltok. A jómodort szerintem továbbra is az IQ-val adják. Erre is gyúrhatnátok, mondhatni szintet kéne lépnetek benne.
Annyit azért elértetek, hogy megvettem a DIABLO 2 PACK-ot. hehe. Vagyis majd holnap. Kivi lettem rá Miattatok. Sose volt a stílusom az agyatlan öldöklés, mint Nektek. De ha játszok vele bizta megkedvelem. Sok milla nem tévedhet. Annak hogy jó haverok vagytok úgyszint örülök. Kicsit kétkedve persze...
Elárulom, hogy amúgy nagyon ügyes vagyok amúgy, és nemsokára Ti fogtok könyörögni nekem, hogy ugyan legyek már a vezetõtök! LOL
kötve hiszem...köpök a hozzáállásodra...lekezelő, fikázó? nos, inkább objektív..(+nemtom ki osztogat free cuccokat már napok óta...megtehetném azt is, h föl se veszem...)
iq ezen jót röhögtem...én nem minősítettem az iq-dat (ami lehet nagy, attól függetlenül, hogy óvodás módjára akarsz klánt csinálni), kérlek te se tedd az enyémet, főleg HOGY MÉG MINDIG NEM ISMERSZ
megvetted a D2-t? örülök...ha lesz 30-40 körüli karid, boldogan leverlek a 9-es assámmal...
könyörgésről szó se lehet...addig legalábbis biztos nem, amíg Major_S puszipajtásom, és nem kap össze vele vmin a klán halálosan (erre >0.000000000000001% az esély), ill. amíg én vagyok a D2 section leader ^^
Mr. Cal írta:
megvetted a D2-t? örülök...ha lesz 30-40 körüli karid, boldogan leverlek a 9-es assámmal...
Kicsit visszaolvastam már higgadt fejjel...LOL. Én meg megmondalak!
Az "akaszd fel magad" beszólás fellett a modinknak akkor se tudok szemet hunyni. Jajj. Lerágott csont tudom. Akkor is durva volt a srác részéről. Na lépjünk hát...
AdyBaby írta: Basszuskulcs! Csak nem tudom befejezni... Off leszek kicst, de ezt itt kell lezárni.
Akkor...
1. Cal: Nálam a helyesírás a mondat elején kezdõdik nagy betûvel. Nálad nem. Biztosra veszem tudsz írni helyesen. Akkor miért nem teszel úgy itt is? Már írtad az Offban miért, de nem igazán értem.
2. Che közbevetésére: az objektivitást keresd vissza az Off-topicban a dec. 10-i, délelõtti HSZ-oknál. Egyszerû láma kérdést tettem fel. Meg is kaptam a magamét, amiért nem értek az olyasmihez. Szerintem nem volt objektív.
3. Cal: Igazad van, nem ismerlek. Kicsit lehet túlpörögtem néha. Azóta szintet léptél, úgy látom, én meg lenyugodtam. Kezdelek megismerni. Itt lép be az általad félig paradoxonnak tartott kifejezés. Nézzél utána!
4. Már hogyne tisztelnék bárkit is azért amit elért?! Csak az idegesít, hogy ezt nagyon magas lóról adja más tudtára. Valóban egy faszányos kis klán lehet ez, de igen szarul kezdõdött majd folytatódott a kapcsolatunk. (2-es pont)
És akkor méltó befejezésként írom a következõket, mely remélem egy új kezdethez elég lesz.
Szívesen venném Mr. Cal, ha adnál pár gyakorlati tanácsot arra vonatkozóan, hogy hogyan kell/érdemes egy valamire való klánocskát összeverbuválni úgy, hogy az egyetlen összetartó erõ eddig a kölcsönös szimpátia és ugyanazon játék szeretete. A számodra eddig félig paradoxonnak tartott fogalom alapján egyike lennél azoknak, akik érdemben is tudnának ebben segíteni.
Na ennyi.
Minden jót!
1, mert ez fórum, a magam kis 10k++ postja alatt így szoktam meg viszont a szavakat helyesen írom le
2, lehet én is túlreagálok dolgokat...
3, tudom mit jelent, ismerem, mint fogalom, attól még félparadoxon marad
4, öhm...jah...te is topiklakó vagy, általad is várom az áhított karácsonyi rúnaszót, amit szeretnél kapni kapcsolatjavítás rulz (itt jegyezném meg, hogy aki nem is tudja igazán, mit válasszon, az mondjon kasztot + karitípust, szívesen segítek a megfelelő cucc kiválasztásában)
kláncucchoz: ennyi bőven elég sztem a többi, a varázs majd kialakul...csak fogd össze a csapatot, szervezz olyan dolgokat a game-ben, amik minden tagot megmozgatnak, stb
No jól van...Ezt nevezem én konstruktív vitatkozásnak! Spongyát a múltra...Mellesleg a kláncucchoz visszatérve én is hasonlóakat gondoltam, csak a megerősítés kellett. Nehéz volt mi? 3 sor bakker! Ezen az ügyön ketten is rajta leszünk Dick kollegával...Lehet 2 fős klán lesz...hehe. Én annak is örülnék.
Amúgy fogalmam sincs miről beszéltek. Majd ha lesz időm játszani a dióval (pff..) lehet zaklatlak hányatott múltunkra való tekintettel. Nincs szebb és jobb, mint békülni...Hogy charles kollega hitét alátámasszam: a szex is jobb utána...Na magadra ne vedd Mr. Cal...
A konstruktív vitára visszatérve: nagyban ennek eredményeképpen vettem rá magam a game beszerzésére. Majd ha nagyon tetszik szólok a rúnák ügyében. A necroval kezdek majd, asszem.
AdyBaby írta: Basszuskulcs! Csak nem tudom befejezni... Off leszek kicst, de ezt itt kell lezárni.
Akkor...
1. Cal: Nálam a helyesírás a mondat elején kezdõdik nagy betûvel. Nálad nem. Biztosra veszem tudsz írni helyesen. Akkor miért nem teszel úgy itt is? Már írtad az Offban miért, de nem igazán értem.
2. Che közbevetésére: az objektivitást keresd vissza az Off-topicban a dec. 10-i, délelõtti HSZ-oknál. Egyszerû láma kérdést tettem fel. Meg is kaptam a magamét, amiért nem értek az olyasmihez. Szerintem nem volt objektív.
3. Cal: Igazad van, nem ismerlek. Kicsit lehet túlpörögtem néha. Azóta szintet léptél, úgy látom, én meg lenyugodtam. Kezdelek megismerni. Itt lép be az általad félig paradoxonnak tartott kifejezés. Nézzél utána!
4. Már hogyne tisztelnék bárkit is azért amit elért?! Csak az idegesít, hogy ezt nagyon magas lóról adja más tudtára. Valóban egy faszányos kis klán lehet ez, de igen szarul kezdõdött majd folytatódott a kapcsolatunk. (2-es pont)
És akkor méltó befejezésként írom a következõket, mely remélem egy új kezdethez elég lesz.
Szívesen venném Mr. Cal, ha adnál pár gyakorlati tanácsot arra vonatkozóan, hogy hogyan kell/érdemes egy valamire való klánocskát összeverbuválni úgy, hogy az egyetlen összetartó erõ eddig a kölcsönös szimpátia és ugyanazon játék szeretete. A számodra eddig félig paradoxonnak tartott fogalom alapján egyike lennél azoknak, akik érdemben is tudnának ebben segíteni.
Na ennyi.
Minden jót!
1, mert ez fórum, a magam kis 10k++ postja alatt így szoktam meg viszont a szavakat helyesen írom le
4, öhm...jah...te is topiklakó vagy, általad is várom az áhított karácsonyi rúnaszót, amit szeretnél kapni kapcsolatjavítás rulz (itt jegyezném meg, hogy aki nem is tudja igazán, mit válasszon, az mondjon kasztot + karitípust, szívesen segítek a megfelelő cucc kiválasztásában)
kláncucchoz: ennyi bőven elég sztem a többi, a varázs majd kialakul...csak fogd össze a csapatot, szervezz olyan dolgokat a game-ben, amik minden tagot megmozgatnak, stb
Nem tudok runaszót de az amazonom meg a nekróm lebeg a szemem előtt!
Mr.Cal kérem a beigért(és megjegyzem eddigis hathatós) segítséget/5letet! Előre is kösz!
Basszuskulcs! Csak nem tudom befejezni... Off leszek kicst, de ezt itt kell lezárni.
Akkor...
1. Cal: Nálam a helyesírás a mondat elején kezdődik nagy betűvel. Nálad nem. Biztosra veszem tudsz írni helyesen. Akkor miért nem teszel úgy itt is? Már írtad az Offban miért, de nem igazán értem.
2. Che közbevetésére: az objektivitást keresd vissza az Off-topicban a dec. 10-i, délelőtti HSZ-oknál. Egyszerű láma kérdést tettem fel. Meg is kaptam a magamét, amiért nem értek az olyasmihez. Szerintem nem volt objektív.
4. Már hogyne tisztelnék bárkit is azért amit elért?! Csak az idegesít, hogy ezt nagyon magas lóról adja más tudtára. Valóban egy faszányos kis klán lehet ez, de igen szarul kezdődött majd folytatódott a kapcsolatunk. (2-es pont)
És akkor méltó befejezésként írom a következőket, mely remélem egy új kezdethez elég lesz.
Szívesen venném Mr. Cal, ha adnál pár gyakorlati tanácsot arra vonatkozóan, hogy hogyan kell/érdemes egy valamire való klánocskát összeverbuválni úgy, hogy az egyetlen összetartó erő eddig a kölcsönös szimpátia és ugyanazon játék szeretete. A számodra eddig félig paradoxonnak tartott fogalom alapján egyike lennél azoknak, akik érdemben is tudnának ebben segíteni.
Na ennyi.
Minden jót!
AdyBaby írta:
Basszuskulcs! Csak nem tudom befejezni... Off leszek kicst, de ezt itt kell lezárni.
Akkor...
Na ennyi.
Minden jót!
Akkor...
1. Cal: Nálam a helyesírás a mondat elején kezdődik nagy betűvel. Nálad nem. Biztosra veszem tudsz írni helyesen. Akkor miért nem teszel úgy itt is? Már írtad az Offban miért, de nem igazán értem.
2. Che közbevetésére: az objektivitást keresd vissza az Off-topicban a dec. 10-i, délelőtti HSZ-oknál. Egyszerű láma kérdést tettem fel. Meg is kaptam a magamét, amiért nem értek az olyasmihez. Szerintem nem volt objektív.
4. Már hogyne tisztelnék bárkit is azért amit elért?! Csak az idegesít, hogy ezt nagyon magas lóról adja más tudtára. Valóban egy faszányos kis klán lehet ez, de igen szarul kezdődött majd folytatódott a kapcsolatunk. (2-es pont)
És akkor méltó befejezésként írom a következőket, mely remélem egy új kezdethez elég lesz.
Szívesen venném Mr. Cal, ha adnál pár gyakorlati tanácsot arra vonatkozóan, hogy hogyan kell/érdemes egy valamire való klánocskát összeverbuválni úgy, hogy az egyetlen összetartó erő eddig a kölcsönös szimpátia és ugyanazon játék szeretete. A számodra eddig félig paradoxonnak tartott fogalom alapján egyike lennél azoknak, akik érdemben is tudnának ebben segíteni.
Fenébe....Ráuntam erre az egészre. A két klántag jól bemutatkozott. Plata: buta és egyszerű, Mr.Cal: bunkó élharcos...Jéééé!Megértettem! Tiszta Diabló az egész...höhö. Kár hogy másból sem álltok, csak dió,dió,dió...nem is lehet veletek egy jó konstruktívat vitatkozni, pedig úgy éleztem a körmeimet. Egyszerűen nem látjátok a sorok között a lényeget. Befejeztem. Örülhettek.
Hejesírni megtanulhhatnáttok!
AdyBaby írta:
Fenébe....Ráuntam erre az egészre. A két klántag jól bemutatkozott. Plata: buta és egyszerû, Mr.Cal: bunkó élharcos...Jéééé!Megértettem! Tiszta Diabló az egész...höhö. Kár hogy másból sem álltok, csak dió,dió,dió...nem is lehet veletek egy jó konstruktívat vitatkozni, pedig úgy éleztem a körmeimet. Egyszerûen nem látjátok a sorok között a lényeget. Befejeztem. Örülhettek.
Hejesírni megtanulhhatnáttok!
persze azért most válaszolok csak, mert most sem táncpróbán voltam, amelyet olyan noob szinten művelünk, hogy évente többször megyünk Franciaországba fellépni...NC
konstruktív vitatkozás? fasza félparadoxon xD
helyesírásomat meg akkor fikázd plz, ha van rá alapod ^^ egyik gyengém a helyesírás, erre mindig figyelek (ill. nem kell figyelni, hál' Istennek, velemszületett a helyesen írás adottsága...)
...................................................................
szal...GS Clan feat Pc guru forum Karácsony: minden itt fórumozó egyén választhat BÁRMILYEN runeword-öt...megkapja tőlem Karácsonyra...kéretik még 20-a előtt jelezni, hogy legyen időm beszerezni ^^
1/2OFF: Lehet, hogy nem jöttök ki, AdyBaby és Cal, de annyi biztos, hogy tisztelni még lehetne a másikat. Mert a tisztelet fontos dolog! És ebbe a n00bozás (s így a másik sértegetése) is beletartozik. Akinek nem inge, ne vegye magára! Gondolkodjatok ezen!
A beképzeltség meg... Sajnos sokakkal megesik, akik a csúcson érzik magukat... De ez a dicsőség velejárója. Kiábrándító, de ez van! OFF
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.