Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#22294 Mr. Cal 2006. december. 14. 20:57
Mr. Cal
pontosabban a Ruined Temple nevűben van Lam Esen könyve
#22257 Charles 2006. december. 14. 19:56
Charles
#22234 :: -=Silent Angel=- (2006. december. 14. 19:20)
kuroneko: a könyv a 7 templom egyikében van csak keresni kell! Charles ha fenn lennél msn.-en már most is duelezhetnénk. TE! Mr.Nagyszályú~alias~Charles
Khhm én köszöntem is neked. Kérdeztem is.Még azt is látom, hogy NightBagoly mit hallgat...Vagy lefagyott XD
Palám nincs messze a patriachságtól Vagy mitől XD
#22236 kuroneko 2006. december. 14. 19:23
kuroneko
#22234 :: -=Silent Angel=- (2006. december. 14. 19:20)
kuroneko: a könyv a 7 templom egyikében van csak keresni kell! Charles ha fenn lennél msn.-en már most is duelezhetnénk. TE! Mr.Nagyszályú~alias~Charles
kösz vazze, utána lesek!
#22234 -=Silent Angel=- 2006. december. 14. 19:20
-=Silent Angel=-
#22224 :: kuroneko (2006. december. 14. 19:02)
kérdés, mért van az hogy az ACT 3-ba nem tudom megcsinálni a 4. questet valami könyvel függ össze, nem gondoltam arra hogy végig kell menni minden emberen ha megvan egy quest, és most utólag már nem tudom megcsinálni miért nem? ja elmegyek kurast bazaar-ba akkor talán azér még megtalálhatom a könyvet? plata kösz a tippet, Csonti-k előnyt élveztek és arattak, mephisto megdöglött , ha érdekel végre kidobta a harmadik Arctic Gear darabot.
kuroneko: a könyv a 7 templom egyikében van csak keresni kell!

Charles ha fenn lennél msn.-en már most is duelezhetnénk. TE! Mr.Nagyszályú~alias~Charles
#22224 kuroneko 2006. december. 14. 19:02
kuroneko
#22151 :: Mr. Cal (2006. december. 14. 15:15)
normal-flawless-perfect gemek kellenek elsősorban
kérdés, mért van az hogy az ACT 3-ba nem tudom megcsinálni a 4. questet valami könyvel függ össze, nem gondoltam arra hogy végig kell menni minden emberen ha megvan egy quest, és most utólag már nem tudom megcsinálni miért nem? ja elmegyek kurast bazaar-ba akkor talán azér még megtalálhatom a könyvet? plata kösz a tippet, Csonti-k előnyt élveztek és arattak, mephisto megdöglött , ha érdekel végre kidobta a harmadik Arctic Gear darabot.
#22151 Mr. Cal 2006. december. 14. 15:15
Mr. Cal
normal-flawless-perfect gemek kellenek elsősorban
#22148 Charles 2006. december. 14. 15:11
Charles
#22143 :: -=Silent Angel=- (2006. december. 14. 14:58)
Most beleszólok! Charles nem hinném hogy 11-kor fenn lenne mert már ő rég elvan küldve a géptől! Amúgy nekem is van ha kell a sorcimnak pontosabban nagycsomó GEM-je bár kissé vegyes asszem 3. fokozatuaktól perfektig!
Ilyneket mondani rólam De az azért igaz Csak chiped van most abbol se sok azért mert: kis palának kellett a hely XD. Nagy palának meg kellettek 10 000, hogy megjavítsa a kardját és a páncélját.
És, hogy mért csak pirinyói vannak a kicsinek: mert norm. act 2 be van még csak szegényke...
szerk: Fallen ki vagy hívva duelre. Majd meg tartjuk, amikor a 3. generáció felveszi ősei motyóját XD
#22145 -=Silent Angel=- 2006. december. 14. 15:01
-=Silent Angel=-
#22144 :: Mr. Cal (2006. december. 14. 14:59)
gemek jöhetnek, minden mennyiségben, helyette kaptok free itemeket
Akkor rám számíthacc ugyse socketelek sorcinak!
#22144 Mr. Cal 2006. december. 14. 14:59
Mr. Cal
gemek jöhetnek, minden mennyiségben, helyette kaptok free itemeket
#22143 -=Silent Angel=- 2006. december. 14. 14:58
-=Silent Angel=-
#22133 :: Mr. Cal (2006. december. 14. 14:34)
persze, hogy csinálhatsz legyél fönn msn-en este 11 körül, megszámoljuk hány pgemünk van Bonnal, aztán ahhoz képest rakunk ki egy vmekkora zászlót
Most beleszólok!

Charles nem hinném hogy 11-kor fenn lenne mert már ő rég elvan küldve a géptől!

Amúgy nekem is van ha kell a sorcimnak pontosabban nagycsomó GEM-je bár kissé vegyes asszem 3. fokozatuaktól perfektig!
#22133 Mr. Cal 2006. december. 14. 14:34
Mr. Cal
#22129 :: Charles (2006. december. 14. 14:25)
Kellett nekem a terveimről beszélni nekem nem lesz meg ma az bíztos mert act2be ritkábban esnek. Pedig már csak rubintbol kellett volna egy meg 2 vagy 3 fehér Meg ful reju szegéje lett volna és a 4 sarkába egy kis kékség... De én max egy kis zászlót tudok csinálni mert kellett a hely De ha gondolod azokat oda adom, persze csak ha kapok vagy készíthetek egy szép képet.
persze, hogy csinálhatsz legyél fönn msn-en este 11 körül, megszámoljuk hány pgemünk van Bonnal, aztán ahhoz képest rakunk ki egy vmekkora zászlót
#22129 Charles 2006. december. 14. 14:25
Charles
#22127 :: Mr. Cal (2006. december. 14. 14:19)
magyar zászló gemekből ez tetszik sztem meg is csináljuk ma éjjel Bonnal ^^
Kellett nekem a terveimről beszélni nekem nem lesz meg ma az bíztos mert act2be ritkábban esnek. Pedig már csak rubintbol kellett volna egy meg 2 vagy 3 fehér

Meg ful reju szegéje lett volna és a 4 sarkába egy kis kékség... De én max egy kis zászlót tudok csinálni mert kellett a hely De ha gondolod azokat oda adom, persze csak ha kapok vagy készíthetek egy szép képet.
#22127 Mr. Cal 2006. december. 14. 14:19
Mr. Cal
magyar zászló gemekből ez tetszik sztem meg is csináljuk ma éjjel Bonnal ^^
#22114 Charles 2006. december. 14. 13:25
Charles
Nagy betegségemben gondolom Diablozok egyet. Nem volt kedvem egyedül menni ezért csináltam egy szervert (magyar) Jó jönnek egy páran játszunk. Valamiért act1be mentünk aztán... jött valami paladin, hogy most hozzam a nagy palát, mert én beszóltam neki. A lényeg, hogy mondja account nevét meg mond egy másik karakternek a nevét, akinek beszólhattam... Egyik se rémlett De tegnap volt egy duel gyanus helyzet, ami az is maradt b.net miatt. De az nem lehetett mert az egy sorc volt (a másik karaktere barbár volt) Lehet, hogy azt a kihívást magára vette és én közben nem vettem észre... talán
A mai nap érdekesebb híre , hogy Che nyelvjársát magamra véve undeadet csináltam a nagy palábol a kisunokánál alig fértek el a cuccok. Karácsonyi akció ingyen és bérmentve ful reju piák ingyen. Mert ha nincs hely nem tudom meg csinálni a magyar zászlót gemekböl
#22105 Mr. Cal 2006. december. 14. 11:45
Mr. Cal
#22092 :: Marka Ragnos (2006. december. 14. 10:01)
fenn van ez a legújabb patch... és most meg vagyok döbbenve, a Horadric kocaka nem hajtja végre a 3healing+3mana=1rejuvation kombót, ráadásul a bájital árusok újból árulnak manát! Ezt most a patch csinálta? Én úgy gondolom, de nagyon pipa vagyok. Ráadásul az amazonnak alig találtam egy nyavalyás szigonyt, mert nagyátlagban mind kevesebbet tudott mint a lándzsám, de az különböző piszkafákhoz még nem elég nagy a Dex. és a Str. Már majdnem úgy voltam vele hogy vakvágányra kerültem, de szerencsére találtam egy Három socketes szigonyt és feltúrboztam élőholt ak ellen, minimum sebzést, és jégsebzést adtam hozzá. Act2 Normál szinten szerintem marha jó. Én szeretem az act3-at egyedül a kereszteződéseket utálom, teszem azt a jobboldali útra rálépek és az visz a következő pályaszakaszra, de mivel mindig végig mék teljesen a pályán hiszen nem szeretnék elhagyni egy kafa fegyvert, vagy varázskincset sem. Csakhogy amire visszacaplatok, és látom hogy a baloldali út kb 10 lépés után egy 5m2-es tisztásba torkollik ott sikítani tudnék.
Marka Ragnos írta:

fenn van ez a legújabb patch... és most meg vagyok döbbenve, a Horadric kocaka nem hajtja végre a 3healing+3mana=1rejuvation kombót, ráadásul a bájital árusok újból árulnak manát! Ezt most a patch csinálta? Én úgy gondolom, de nagyon pipa vagyok.

Ráadásul az amazonnak alig találtam egy nyavalyás szigonyt, mert nagyátlagban mind kevesebbet tudott mint a lándzsám, de az különbözõ piszkafákhoz még nem elég nagy a Dex. és a Str. Már majdnem úgy voltam vele hogy vakvágányra kerültem, de szerencsére találtam egy Három socketes szigonyt és feltúrboztam élõholt ak ellen, minimum sebzést, és jégsebzést adtam hozzá. Act2 Normál szinten szerintem marha jó.

Én szeretem az act3-at egyedül a keresztezõdéseket utálom, teszem azt a jobboldali útra rálépek és az visz a következõ pályaszakaszra, de mivel mindig végig mék teljesen a pályán hiszen nem szeretnék elhagyni egy kafa fegyvert, vagy varázskincset sem. Csakhogy amire visszacaplatok, és látom hogy a baloldali út kb 10 lépés után egy 5m2-es tisztásba torkollik ott sikítani tudnék.

"3 Health Potions + 3 Mana Potions + 1 Chipped Gem = 1 Rejuvenation Potion
Use this formula if you are in need of instant healing and/or mana. Any grade of Health/Mana Potion can be used. You can also use chipped skulls.

3 Health Potions + 3 Mana Potions + 1 Gem (any) = 1 Full Rejuvenation Potion
Use this formula if you are in need of instant full healing and/or mana. Any grade of Health/Mana Potion can be used. You can also use skulls in the place of Gems."

AS-en cube receptek is vannak....

igen, 1.10 óta lehet manát venni

sztem hülyeség végigmenni, de te tudod...vannak monszták, amiket érdemes ölni, és vannak, amelyeket kevésbé...
#22092 Marka Ragnos 2006. december. 14. 10:01
Marka Ragnos
fenn van ez a legújabb patch... és most meg vagyok döbbenve, a Horadric kocaka nem hajtja végre a 3healing+3mana=1rejuvation kombót, ráadásul a bájital árusok újból árulnak manát! Ezt most a patch csinálta? Én úgy gondolom, de nagyon pipa vagyok.

Ráadásul az amazonnak alig találtam egy nyavalyás szigonyt, mert nagyátlagban mind kevesebbet tudott mint a lándzsám, de az különböző piszkafákhoz még nem elég nagy a Dex. és a Str. Már majdnem úgy voltam vele hogy vakvágányra kerültem, de szerencsére találtam egy Három socketes szigonyt és feltúrboztam élőholt ak ellen, minimum sebzést, és jégsebzést adtam hozzá. Act2 Normál szinten szerintem marha jó.

Én szeretem az act3-at egyedül a kereszteződéseket utálom, teszem azt a jobboldali útra rálépek és az visz a következő pályaszakaszra, de mivel mindig végig mék teljesen a pályán hiszen nem szeretnék elhagyni egy kafa fegyvert, vagy varázskincset sem. Csakhogy amire visszacaplatok, és látom hogy a baloldali út kb 10 lépés után egy 5m2-es tisztásba torkollik ott sikítani tudnék.
#22090 Mr. Cal 2006. december. 14. 09:21
Mr. Cal
act3-at én is utálom azóta viszont szeretem, mióta bneten játszom, mert ki lehet hagyni az egészet cakli-pakli ^^ travi, aztán mefi, és már ott is vagyunk act4-ben
#22059 kuroneko 2006. december. 13. 23:40
kuroneko
#22056 :: Tenebra (2006. december. 13. 23:29)
Ja, és külön szívás, hogy még waypoint-okat is keresni kell, hogy teleportálni tudj (a tulajdonképpeni quicksave)... Meg a randomgeneráltság a dzsungelnél ütközik ki... Mondjuk tennék én a monoton hosszúságra, ha nem lenne az a sok kis köcsög fetish, meg a hülye sámánjaik. Hiszen kb. ezen a pályán kritikus még a resistance-od, tehát tűzzel még simán kikészítenek (Diablonál általában már immunis vagy a tűzre). A Rogue Camp zenéje is, meg a Lut Gholein-é is, meg a Dzsungelé is.... Szóval az összes zene kiváló szerintem... Főleg a Harrogath-ban szólóak. Mindegyik kellően heroikus, vagy sötét... Ha nem ez lett volna a játék alatt, biztosan ilyeneket kellett volna komponálni. S fordítva is: ezekhez a zenékhez ezt a játékot találták ki .
jaj a waypoint keresés, úristen, megkerestem a great marsh waypointját, GREAT MARSHáááá!!! bocs de ezt a helyet nagyon utállom (meg azokat a kis béka szerű elugrálnak mindenfele monszták). de amúgy tényéleg kiváló hangulat tárul elénk, legalábbis amit eddig láttam belőle frissen kezdtem a Diablozást, de nagyon bejön, vicces hogy néha több időt töltök az itemekkel mint az előre menetellel XD. kérdésem még lenne most lvl 30-as Necro vagyok a skilleim:

Skeleton Mastery: 7
Raise Skeleton: 9
Skeleton Mage: 9
Golem Mastery: 1
Clay Golem: 1
Blood Golem: 1
Iron Golem: 1
Summon Ressistance: 1

Amplify Damage: 1

szerinted milyen sorrendbe folytassam? gondoltam a Fire Golem-re meg a Revive-ra de ki tudja milyen lesz Mephisto, lehet hogy jobb lenne ha fejleszteném a csontikat hogy kibÍrják majd Mephisto-t?
#22056 Tenebra 2006. december. 13. 23:29
Tenebra
#22050 :: kuroneko (2006. december. 13. 23:15)
érdekes szempont, bár szerintem akkor is olyan... MÁS, én imádom a rouge camp zenéjét , de igaz a dzsungel is tényleg durván monoton, én akkor kaptam szÍv hörgést amikor végigmentem a Great Marshon és nem volt semmi, az a KURVA NAGY SEMMI!!! végig mentem rajt és majdnem sÍrva fakadtam, se quest se tartozik hozzá xy...
Ja, és külön szívás, hogy még waypoint-okat is keresni kell, hogy teleportálni tudj (a tulajdonképpeni quicksave)... Meg a randomgeneráltság a dzsungelnél ütközik ki... Mondjuk tennék én a monoton hosszúságra, ha nem lenne az a sok kis köcsög fetish, meg a hülye sámánjaik. Hiszen kb. ezen a pályán kritikus még a resistance-od, tehát tűzzel még simán kikészítenek (Diablonál általában már immunis vagy a tűzre).

A Rogue Camp zenéje is, meg a Lut Gholein-é is, meg a Dzsungelé is.... Szóval az összes zene kiváló szerintem... Főleg a Harrogath-ban szólóak. Mindegyik kellően heroikus, vagy sötét... Ha nem ez lett volna a játék alatt, biztosan ilyeneket kellett volna komponálni. S fordítva is: ezekhez a zenékhez ezt a játékot találták ki .
Post tenebras lux
#22050 kuroneko 2006. december. 13. 23:15
kuroneko
#22042 :: Tenebra (2006. december. 13. 22:51)
Szerintem meg az egyik leghangulatosabb pálya Harrogath és a Pandemonium után. Végre nem a hagyományos "fantasy" környezet, dohos dungeon-okkal, hanem forróság, sivatag, hullaszag. Bár lehet, hogy csak nekem jön be ez a dark-keleti stílus, nem tudom... A zene is sokkal jobb, mint mondjuk a már unott Rogue Camp-ben. Szóval süt az egészről a nagybetűs STÍLUS. Szerintem a dzsungel első fele a legunalmasabb, legjellegtelenebb része az egész játéknak... Mikor még nem voltam fan, akkor itt hagytam abba először hosszú időre (majd 1 hónapra!!!). Unalmas, végeláthatatlan farengeteg, idióta fetish genyók... Fujj... Ma sem a kedvencem az a pálya, bár ma már jóval más szemszögből viszonyulok hozzá, azért még mindig sietek letudni a pálya legelső felét... Kurast-tól már ez is nagyon üt, s onnantól talán az egész játék felfele ível (talán Harrogath első részei unalmasabbak). Tehát szerintem az ActII az egyik fénypontja a játéknak...
érdekes szempont, bár szerintem akkor is olyan... MÁS, én imádom a rouge camp zenéjét , de igaz a dzsungel is tényleg durván monoton, én akkor kaptam szÍv hörgést amikor végigmentem a Great Marshon és nem volt semmi, az a KURVA NAGY SEMMI!!! végig mentem rajt és majdnem sÍrva fakadtam, se quest se tartozik hozzá xy...
#22042 Tenebra 2006. december. 13. 22:51
Tenebra
#22028 :: kuroneko (2006. december. 13. 22:21)
na ez az, azér valahogy kajak nem illik a témába, jó hogy nem vörös csillagos kÍnát raktak bele Ó_o
Szerintem meg az egyik leghangulatosabb pálya Harrogath és a Pandemonium után. Végre nem a hagyományos "fantasy" környezet, dohos dungeon-okkal, hanem forróság, sivatag, hullaszag. Bár lehet, hogy csak nekem jön be ez a dark-keleti stílus, nem tudom... A zene is sokkal jobb, mint mondjuk a már unott Rogue Camp-ben. Szóval süt az egészről a nagybetűs STÍLUS.
Szerintem a dzsungel első fele a legunalmasabb, legjellegtelenebb része az egész játéknak... Mikor még nem voltam fan, akkor itt hagytam abba először hosszú időre (majd 1 hónapra!!!). Unalmas, végeláthatatlan farengeteg, idióta fetish genyók... Fujj... Ma sem a kedvencem az a pálya, bár ma már jóval más szemszögből viszonyulok hozzá, azért még mindig sietek letudni a pálya legelső felét... Kurast-tól már ez is nagyon üt, s onnantól talán az egész játék felfele ível (talán Harrogath első részei unalmasabbak).

Tehát szerintem az ActII az egyik fénypontja a játéknak...
Post tenebras lux
#21990 kuroneko 2006. december. 13. 20:09
kuroneko
#21958 :: Mr. Cal (2006. december. 13. 19:14)
ja igen...tnap kiraktam a sanctuary rw-t a másik troll nestembe ^^ 63 allreses lett, elég szép így hellen 85/75/85/75 resim van és megvan a max (75%) blokk ^_^ most már "csak" egy griffon hiányzik az amám fejéről, meg egy 3/20 kesztyű meg skillerek, és lehet menni duelezni vele ^^
fenn voltam a GS Clan honlapotokon qrva jó a summon nekró összeállÍttása! lvl 30 as vagyok és nem tudok meghallni!!! pedig /players8 on nyomom! még egy ide nem illő kérdés szerintetek se illik a képbe az ACT 2? tiszta hülyeség ez a dél keleties beütés nem?
#21958 Mr. Cal 2006. december. 13. 19:14
Mr. Cal
ja igen...tnap kiraktam a sanctuary rw-t a másik troll nestembe ^^ 63 allreses lett, elég szép így hellen 85/75/85/75 resim van és megvan a max (75%) blokk ^_^ most már "csak" egy griffon hiányzik az amám fejéről, meg egy 3/20 kesztyű meg skillerek, és lehet menni duelezni vele ^^