Che ez druida volt közelről láttam de ki is léptem mert nem vágtam mit beszélt!
Oh, nekem is volt ilyen élmény, Bneten, cloesed-en... Egy francia jött be, és nyomta a "les gmaes fases" szöveget (vagy nemtom, mit )... Én angolul próbáltam vele vartyogni, de valami kisgyerek lehetett, mert egy rohadt szót nem értett... Na, én először lelőttem a chat-elését, majd szegényke kilépett, mert megsértődhetett. Én sajnos nem értek franciául, ő meg angolul, hát még magyarul. Tehát akkor nincs miről beszélni. Meg nehogymár én lépjek ki a játékomból, mikor ő pofátlankodik be (na, jó, akkor pont nem volt jelszó...).
De mégis: te meg tudnád határozni, mi a fene lehet ez? Mert nekem ötletem sincs... Nekromanta? Vagy Sorcerer? Vagy valami beteges Assassin? Esetleg egy cheater, szimplán?
<-- Nekem erre azt írja Bneten, hogy "Chaos barb - hireable". Gondoltam, ez az, amire gondolok.
Che ez druida volt közelről láttam de ki is léptem mert nem vágtam mit beszélt!
káoszbarbár?? van sima barbár, act5...
openen / single-ben előfordulnak ilyenek
De mégis: te meg tudnád határozni, mi a fene lehet ez? Mert nekem ötletem sincs... Nekromanta? Vagy Sorcerer? Vagy valami beteges Assassin? Esetleg egy cheater, szimplán?
<-- Nekem erre azt írja Bneten, hogy "Chaos barb - hireable". Gondoltam, ez az, amire gondolok.
#22419 :: Marka Ragnos (2006. december. 15. 15:54)
Én változatlanul pártolom a kis testőrkémet, mert sokkal dinamikusabban és gyorsabban haladok. Amíg nyilazgat én kifosztom a hullákat, néha-néha beledöfök egy egy fétis sámánba, most ezzel a legújabb patchel talán okosabb is lett, ráadásul az élete is magától feltöltődik.
Erre most nem emlékszem pontosan de azthiszem alapból nem töltődik. Mindegy nekem kell.
Csak azt mondjátok meg mivel érdemes a negyedik act felé kacsintgatni íjászal vagy vasfarkassal? Az előbb nyomtam Greiz egyik, defenses dárdásával is, de a bolondja nem engem védett hanem magát, és gyakorlatilag én mentem előre, mindenképpen lövős kell a spearamazon mellé én úgy gondolom.
Openen bejött egy csávó! Eddig jó de mikor meglátam.!
Mondom mi ez az istenverése?
De kis csicskás nem mindegy, hogy melyik. pl: druidnak jó az act2-s palának act-s. Mert szerintem a kevésbé karakterünkre hasonlító csicskást kell válasszuk. De bevallom normon én se nagyon használtam. De hellen majd fogja az ükunoka
Én változatlanul pártolom a kis testőrkémet, mert sokkal dinamikusabban és gyorsabban haladok. Amíg nyilazgat én kifosztom a hullákat, néha-néha beledöfök egy egy fétis sámánba, most ezzel a legújabb patchel talán okosabb is lett, ráadásul az élete is magától feltöltődik.
Erre most nem emlékszem pontosan de azthiszem alapból nem töltődik. Mindegy nekem kell.
Csak azt mondjátok meg mivel érdemes a negyedik act felé kacsintgatni íjászal vagy vasfarkassal? Az előbb nyomtam Greiz egyik, defenses dárdásával is, de a bolondja nem engem védett hanem magát, és gyakorlatilag én mentem előre, mindenképpen lövős kell a spearamazon mellé én úgy gondolom.
Naná, hogy kell merc. Egy jó merc igen jól feltartja az ellenséget amíg én szépen leszedem őket vmi jó kis spellel(FO, FB, stb.), melee karinál pedig a nightmare act 2 offensive merc might aurájának +dmg bonusa igen jól jön, szal merc igenis kell, HC-ban meg főleg.
baalrun...assa bejön, hostol, mondom ok, banzáj lesz leér, leöl pár embert, aztán merc mellé telézik, az meg lecsapta xD aztán még visszajött, és 2x lenyomtam xDDD egyik shot másik shot
LOL...azért látszik, hogy még noobok vagytok pvm-re mindenki használ mercet...miért? mert erős, megéri + lehet aurás fegyót a kezébe adni (pl. insight végtelen mana, vagy infinity javámnak nincs ellenfele, vagy pride egy alapból mightos merc kezébe, és akkor a csontik BAROMI ERŐSEK lesznek (főleg, ha fogsz egy faith-et a kezedbe ^^))
szal merc KELL...legjobb az act2-es, de mindegyikiet föl lehet cuccolni elég durván (act3-as volt a szép, mikor még a "when equipped" aurák összeadódtak: Hand of Justice kard a kezében, Dragon armor + Dream pajzs + Dream sapi rajta)
az MI-t helyettesítheted a telézéssel ^^akkor azt fogják ütni illetve elég erős merc esetén nem érzékelhető MI-beli hiányosság
Ez is egy szempont . Én is csak ezt tudom mondani... Bneten elvileg soha nem kellene, hiszen élő ember a zsoldosod... Akkor meg minek traktálni magadat a hülye MI-vel?
Single-ben meg azért nem érdemes, mert elve lightos a single... SZVSZ.
A harmadik szempontom meg az, hogy a Diabloban pont az az élvezet, hogy "egyedül lenyomom Kínát" . S ha van egy zsoldosod, az már nem egyedül...
Az idézett lények mások... Legalább azok a tieid, és nem kérnek pénzt .
Ez is egy szempont!
De most télleg minek merc nélkül meni szerintem megéri több resje van mint nekem!
Ez is egy szempont . Én is csak ezt tudom mondani... Bneten elvileg soha nem kellene, hiszen élő ember a zsoldosod... Akkor meg minek traktálni magadat a hülye MI-vel?
Single-ben meg azért nem érdemes, mert elve lightos a single... SZVSZ.
A harmadik szempontom meg az, hogy a Diabloban pont az az élvezet, hogy "egyedül lenyomom Kínát" . S ha van egy zsoldosod, az már nem egyedül...
Az idézett lények mások... Legalább azok a tieid, és nem kérnek pénzt .
OFF: Marak Ragnos Marka Ragnos édesapja.... Csak hirtelen kevertem őket .
ON: Nekromantánál sem kell szerintem merc, ha jó karit csinál valaki... Én elcsesztem anno (most meg direkt cseszek el egyet, mert strength-re gyúrok ), de merc nélkül is ment.
De én még n00b koromban sem használtam... Legelső barbárommal erőlködtem, de miután Amplisa-t a Jail 1-en leverték, így gondoltam, minek élesztgessem újjá... Elég, ha akkor fogy az arany, ha javítok, vagy behalok...
Ez is egy szempont!
De most télleg minek merc nélkül meni szerintem megéri több resje van mint nekem!
Az de én nem használok és ő Marka Ragnos nem Marak
Amúgy ha van is mercem mondom az offensivának h ölje le és ugy!
szerk: most hogy mondod leht én se fogok az uj kariaimnál mercet használni! Bár ha nekró lessza akkor tuti!
OFF: Marak Ragnos Marka Ragnos édesapja.... Csak hirtelen kevertem őket .
ON: Nekromantánál sem kell szerintem merc, ha jó karit csinál valaki... Én elcsesztem anno (most meg direkt cseszek el egyet, mert strength-re gyúrok ), de merc nélkül is ment.
De én még n00b koromban sem használtam... Legelső barbárommal erőlködtem, de miután Amplisa-t a Jail 1-en leverték, így gondoltam, minek élesztgessem újjá... Elég, ha akkor fogy az arany, ha javítok, vagy behalok...
MOndjuk nem tudom, ez a testőr-dolog mennyire válik be. Nekem egy nekromantám volt eddig, aki Diablonál majdnem megtört... (ciki, de 6 óra hosszáig vertem a rohadtat Persze akkor még erősen n00b voltam... ). A vérgólemet kicsinálta, a simát is egy csapással, a csontvázok már rég az emlékezetben léteztek... Bár Mercanary-vel nem próbáltam... Tényleg: itt van még olyan, aki mercanary-zik Fallen... khm Silence Angelen és Marak Ragnoson kívül? Mert én már fel se bérelem a Rogue Camp-ben sem... Ha nem lenne XP függő, meg fun, akkor le se ölném BloodRaven-t... És igen, lebecsülöm az íjászt... . Egy kalap szar, már bocsánat. Meg az összes zsoldos, mert a Diabloban nem egy nagy ásza a mesterséges intelligencia (az idézett lényeink is hiába mennek a még egészségesebb ellenre, a hatalmas túlerő miat, mivel nem működnek együtt, hamar halnak... Még a druida farkasai is). Meg csak idegesít, hogy learatja a babérokat . Bár lehet, hogy jelentősen megkönnyíti a dolgokat...
Ja, egyébként Duel-ben nem pofátlanság Mercanary-t használni? Mert szerintem az .
Az de én nem használok és ő Marka Ragnos nem Marak
Amúgy ha van is mercem mondom az offensivának h ölje le és ugy!
szerk: most hogy mondod leht én se fogok az uj kariaimnál mercet használni! Bár ha nekró lessza akkor tuti!
#22353 :: Marka Ragnos (2006. december. 15. 10:35)
A csontik összevissza rohangásznak és majd Baal a földből elő kukucskáló csápjaira fognak rákattani, mint ahogy a mercenary is azzal tölti az idejét te meg nézhetsz szembe egyedül Ballal. Én egyszer vittem eddig nekróval, akkor a skilljeimet a gólemekre golem masteryre és bonespearre adtam. A Golem meg a mercenary beváltak testőrként, a bonespear meg jól jön ha meg kell védeni magadat.
Viszont ahogy a múltkor belekezdtem a summon nekróba rájöttem hogy a csontvázak is elég jók, csakhát hullák kellenek hozzá dögivel. Mondjuk már töröltem a karaktert mert, nem igazán lett jó, és tanulva belőle hogy jártam anno mikor először mentem idézős druidával diablónak hát inkább nem kockáztattam.
Apropó mercenary kit érdemes felfogadni egy spear amazon mellé? Eddig volt egy íjászlány őt sikeresen kinyírta a kecseg duriel utána act3 ba átérve felvettem helyébe, egy jégtipusú vas farkast. DFe azt hittem megőrülök amire átverekedtem magamat az erdőn, minden tele volt a kis szárnyas denevérekkel, akik persze vígan kikerülgették a jégcsapásokat. Lehet hogy vissza kéne vennem, egy jeges íjászt, de attól tartok a pokol fenevadai gyorsan szétcincálják, az act 4 ben.
MOndjuk nem tudom, ez a testőr-dolog mennyire válik be. Nekem egy nekromantám volt eddig, aki Diablonál majdnem megtört... (ciki, de 6 óra hosszáig vertem a rohadtat Persze akkor még erősen n00b voltam... ). A vérgólemet kicsinálta, a simát is egy csapással, a csontvázok már rég az emlékezetben léteztek... Bár Mercanary-vel nem próbáltam... Tényleg: itt van még olyan, aki mercanary-zik Fallen... khm Silence Angelen és Marak Ragnoson kívül? Mert én már fel se bérelem a Rogue Camp-ben sem... Ha nem lenne XP függő, meg fun, akkor le se ölném BloodRaven-t... És igen, lebecsülöm az íjászt... . Egy kalap szar, már bocsánat. Meg az összes zsoldos, mert a Diabloban nem egy nagy ásza a mesterséges intelligencia (az idézett lényeink is hiába mennek a még egészségesebb ellenre, a hatalmas túlerő miat, mivel nem működnek együtt, hamar halnak... Még a druida farkasai is). Meg csak idegesít, hogy learatja a babérokat . Bár lehet, hogy jelentősen megkönnyíti a dolgokat...
Ja, egyébként Duel-ben nem pofátlanság Mercanary-t használni? Mert szerintem az .
A csontik összevissza rohangásznak és majd Baal a földből elő kukucskáló csápjaira fognak rákattani, mint ahogy a mercenary is azzal tölti az idejét te meg nézhetsz szembe egyedül Ballal. Én egyszer vittem eddig nekróval, akkor a skilljeimet a gólemekre golem masteryre és bonespearre adtam. A Golem meg a mercenary beváltak testőrként, a bonespear meg jól jön ha meg kell védeni magadat.
Viszont ahogy a múltkor belekezdtem a summon nekróba rájöttem hogy a csontvázak is elég jók, csakhát hullák kellenek hozzá dögivel. Mondjuk már töröltem a karaktert mert, nem igazán lett jó, és tanulva belőle hogy jártam anno mikor először mentem idézős druidával diablónak hát inkább nem kockáztattam.
Apropó mercenary kit érdemes felfogadni egy spear amazon mellé? Eddig volt egy íjászlány őt sikeresen kinyírta a kecseg duriel utána act3 ba átérve felvettem helyébe, egy jégtipusú vas farkast. DFe azt hittem megőrülök amire átverekedtem magamat az erdőn, minden tele volt a kis szárnyas denevérekkel, akik persze vígan kikerülgették a jégcsapásokat. Lehet hogy vissza kéne vennem, egy jeges íjászt, de attól tartok a pokol fenevadai gyorsan szétcincálják, az act 4 ben.
Marka Ragnos írta:
A csontik összevissza rohangásznak és majd Baal a földbõl elõ kukucskáló csápjaira fognak rákattani, mint ahogy a mercenary is azzal tölti az idejét te meg nézhetsz szembe egyedül Ballal. Én egyszer vittem eddig nekróval, akkor a skilljeimet a gólemekre golem masteryre és bonespearre adtam. A Golem meg a mercenary beváltak testõrként, a bonespear meg jól jön ha meg kell védeni magadat.
Viszont ahogy a múltkor belekezdtem a summon nekróba rájöttem hogy a csontvázak is elég jók, csakhát hullák kellenek hozzá dögivel. Mondjuk már töröltem a karaktert mert, nem igazán lett jó, és tanulva belõle hogy jártam anno mikor elõször mentem idézõs druidával diablónak hát inkább nem kockáztattam.
Apropó mercenary kit érdemes felfogadni egy spear amazon mellé? Eddig volt egy íjászlány õt sikeresen kinyírta a kecseg duriel utána act3 ba átérve felvettem helyébe, egy jégtipusú vas farkast. DFe azt hittem megõrülök amire átverekedtem magamat az erdõn, minden tele volt a kis szárnyas denevérekkel, akik persze vígan kikerülgették a jégcsapásokat. Lehet hogy vissza kéne vennem, egy jeges íjászt, de attól tartok a pokol fenevadai gyorsan szétcincálják, az act 4 ben.
nekem volt summon nekróm és hell baalt egyedül lazán alázta minionoknál simán kimehettem teáért-kajáért
1, ha erősek a csontik, akkor a csápokat szétszedik seperc alatt + mindig ott lesznek körülötted, tehát baal közelébe kell menned, és akkor őt támadják, baal meg velük fog foglalkozni nem lesznek új csápok
2, ha van enigmád, rátelézel baalre és akkor hello neki ^^
Marka Ragnos: Én azt mondom ne becsüld alá az act1-es ijjászt!
koruneko:egy jó tanács. Ez lebegjen a szemed előtt:"A remény hal meg utóljára"
Ez most nem szivatás anno a szar palámmal kivittem normalt pedog annyira gázos volt hogy önként és jelölve elásta volna magát!
De sikerült neki és büszkén lett format:c áldozata!
(1 perces néma csend a tiszteletére)
Nos fejlődj... Ha elfogynak a csontiajid és üldözz menny act1be csontikért. Vagy ha nagyon nem sikerül kérj meg valakit, hogy segítsen. Nekem per pillanat csak egy gyenge runám van...(idézős nekroknak nem könnyü Diablo)
kösz, megtaláltam a könyvet! most akkor megint segÍtséget kérek, ugyanis diablonak csak annyi dolga volt velem hogy négyszer elsütött valami piros hosszú villámot ozt nyekk, lvl 35 vagyok és tettem én a Skeleton Mastery-re mit csináljak? valami taktika nincs itt?
bocs már nem tudtam szerkeszteni; van valakinek open chari-ja aki tudna nekem eladni vagy elcserélni rúnákat? Tir, Sol, 2x Um runák kellenének.
Már megvoltak de ha gondolod msn-n megbeszélhetjük a következőt vagy mehetünk akár most is. De ezt is inkább msn-n mert nem akarunk szívni vagy mi a szösz
kösz, megtaláltam a könyvet! most akkor megint segÍtséget kérek, ugyanis diablonak csak annyi dolga volt velem hogy négyszer elsütött valami piros hosszú villámot ozt nyekk, lvl 35 vagyok és tettem én a Skeleton Mastery-re mit csináljak? valami taktika nincs itt?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.