Itt D0ncival kell egyetértsek: a chaos sanctuary-ben az Inspector of Souls-on kívül egyedül az oblivion knightok jelentettek igazi kihívást (és a hammerdinnek már pl ők sem), de így... Ez rohadtul nem tetszik. A másik meg a act 3-as villám lövő szellemek (will-o-wisp-ek), na azokat is drasztikusan lecsökkentették, meg a kis csont k*csögökön kívül ott is csak azok jelentették az egyetlen kihívást. És abszolút nem értem miért kell "hardcoreiatlanítani", mivel a d2-vel úgyis csak a fanok játszottak, azoknak meg sztem pont jó volt, ahogy volt.
A másik a druida farkas: sztem az 1.09-ben iszonyat erős volt a farkasember, de 1.10 után szinte semmire nem használható szvsz.
Tenebra: az üzleti fogással meg veled értek egyet. Pl az starcraftnél is, mióta bejelentették, hogy bnet2.0 és nem lesz lan, azóta gyakorlatilag játszhatatlan az sc a battle.neten, állandóan ledobál. Szóval gyanús, nagyon gyanús.
Pedig eleinte hogy mondták, hogy ez kifejezetten a rajongók patche lesz, lehet javaslatokat tenni a bnetes fórumokon. Nos, lehet, hogy olyanok tettek javaslatokat, akik a grafika miatt játszottak a játékkal? Ezek után könnyen.
Én most már úgy vagyok vele, hogy "lássuk". Csak nem lehet annyira fos ez.
Az Oblivion Knightok tényleg susulyka szemetek voltak, szóval lehet, hogy ezzel nem fogunk annyit káromkodni. Attól még istentelen nehezek lesznek szerintem így is, hiszen még mindig ott vannak a különféle curse-ok, meg a bone spirit is igencsak szar, ha elkap.
Mondjuk akkor sem értem, minek kell könnyíteni a játékon, pont az volt benne az élvezetes, hogy Hellen már nagy bátorság kellett ahhoz, hogy egyik szobából a másikba haladjunk. Most meg megnövelnek sebzéseket, meg lecsökkentenek követelményeket, illetve a szörnyek is hülyébbek lesznek úgymond. Tök jó.
Mindegy, mint írtam, én bízok benne, hogy annyira nem lesz ez fos, mint amennyire annak tűnik. Habár már így is csalódás, mert nem erre számítottam, ráadásul a valamire való lényeges és hasznos újítás is ki lett véve belőle... (Inventory nagysága. )
SZVSZ amúgy ez üzleti fogás is. Már készülnek ezzel a Diablo 3-ra való áttérésre. Mert ugye miért lenne az jó nekik, hogy kiadják azt, és még mindig mindenki a Dio2-vel játszik? Hát semmiért. De azt meg tudják, hogy sokan nem fogják otthagyni a Dio2-t csak úgy, egy új, "jobb grafikájú" játékért, így most a patchekkel fokozatosan igyekeznek elcseszni a játékélményt, agyára menni a játékosoknak, így szépen mindenki megutálja a Dio2-t Bneten, és majd megy mindenki a boltba megvenni a Diablo 3-at. Összeesküvés-szagú, de én a mai Blizzardból simán kinézném ezt a fajta mocsok üzletpolitikát sajnos.
Nem kell semmilyen patchet felrakni szerencsére. Egyszerűen csak menj fel a Battlenetre, és a játék automatikusan letölti neked a legfrissebbet. Legegyszerűbb módja a telepítésnek, nem kell keresgélni semmit.
Mellesleg ez az 1.13 béta egy nagy átverés. Legalábbis én most azért nem fogok új accot csinálni, hogy kipróbálhassam... De biztos van benne logika, hogy miért csak így lehet kipróbálni, csak én túl hülye vagyok a Blizzard gondolkodásmódjához.
Ez az 1.13-as peccs egy vicc. Ezen ennyit ülni vazzeg. Én aszittem minimum akkora változásokat fog hozni, mint anno az 1.10. Ebben most nagyot csalódtam. Bár igaz ez még csak béta, de akkor is. Gyak 0 újdonságot hozott. Az a pont eloszthatóság meg nem nagy szám (kb 1 nap volt csinálni egy karaktert 80-as szintig, szal sok haszna nincs szvsz). Viszont az UT levelinget kivenni, ez sokaknak nem fog tetszeni
Ha felpatchelem a játékot elég csak az 1.12a patchet feltenni? (ugyértem: ez tartalmazza az előző patchek javításait?)
Nem kell semmilyen patchet felrakni szerencsére. Egyszerűen csak menj fel a Battlenetre, és a játék automatikusan letölti neked a legfrissebbet. Legegyszerűbb módja a telepítésnek, nem kell keresgélni semmit.
Mellesleg ez az 1.13 béta egy nagy átverés. Legalábbis én most azért nem fogok új accot csinálni, hogy kipróbálhassam... De biztos van benne logika, hogy miért csak így lehet kipróbálni, csak én túl hülye vagyok a Blizzard gondolkodásmódjához.
Visszatértem a Diablo 2-höz, melyet kb. 3 éven keresztül toltam. 3 éve nem játszottam vele, csak a TQ és Torchlight féle klónokkal, de semelyiknek nem volt olyan hangulata, mint a Diablonak
Újabb frissítés az 1.13-as folttal kapcsolatban. (Talán mondanom sem kell, hogy a Blizz annyi ideig készít egy foltot is, míg mások egy teljes játékkal előállnak )
Battle.net írta: We've recently completed a revised version of the Diablo II 1.13 patch that removes the increased stash size. A larger stash will unfortunately no longer be a feature included in patch 1.13 due to the previously mentioned concerns. As higher priority work continues on Warcraft III we're hoping to complete our quality assurance tests for the 1.13 patch in the next few weeks. But as always, the types of issues that may appear and take higher priority are rarely foreseeable. We continue to plan a release based on our best intentions.
Szóval a hosszú hónapok alatt beletettek egy nagyobb ládát, amit most el is távolítottak.
Gyanítom, hogy idén már nem lesz ladder-reset....
Most tényleg ezért kell ennyi ideig húzni, mert egy telibe... khm. fostalicska ládanagyobbítást nem tudnak eszközölni a XXI. században, egy saját játékukban? Ez már tényleg szánalmas...
Gondolom, mennyi "átgondolásba" került ez az egész. Kb. leszarják már a Diablo 2-t szvsz, s ezt az egész patchesdit amolyan parasztvakításként adják csak, hogy "jaj, hát mi ennyire szeretjük a rajongóinkat".
Aztán meg majd jön a hír, hogy "nem lesz végül skillpont-újraelosztás sem, mert... csak".
Újabb frissítés az 1.13-as folttal kapcsolatban. (Talán mondanom sem kell, hogy a Blizz annyi ideig készít egy foltot is, míg mások egy teljes játékkal előállnak )
Battle.net írta:
We've recently completed a revised version of the Diablo II 1.13 patch that removes the increased stash size. A larger stash will unfortunately no longer be a feature included in patch 1.13 due to the previously mentioned concerns. As higher priority work continues on Warcraft III we're hoping to complete our quality assurance tests for the 1.13 patch in the next few weeks. But as always, the types of issues that may appear and take higher priority are rarely foreseeable. We continue to plan a release based on our best intentions.
Szóval a hosszú hónapok alatt beletettek egy nagyobb ládát, amit most el is távolítottak.
Gyanítom, hogy idén már nem lesz ladder-reset....
Pont a minap néztem fel az Arreatra, és fellelkesültem, mikor megláttam a friss, 1.13-as bejegyzést, erre kiderült, hogy arról szól, ideiglenesen szüneteltetik a dolgot. A következő hetekben elvileg várható friss infó a foltról, de, hogy mikor?
Battle.net írta: Update - 9/30
The Diablo II 1.13 patch is on temporary hold while we investigate potential impact on the Battle.net service. As we moved closer to launching the patch concerns grew that an increase in the player stash size (a feature in the patch) could compromise the Diablo II Battle.net service. The hardware and configuration could potentially not handle the increased stash size gracefully under heavy load. Currently we’re investigating potential impact as it is one of the larger content features in the patch and we’re hoping it can remain a part of the release. If it does have to be removed it will require additional time to remove it, generate new patches, and test, which will add time before we can go live on the PTR.
We’re hoping to have our diagnostics and a final decision on how we’ll be moving forward decided by early next week and we’ll have an update for you at that time.
Ó, de nagyszerű. Pedig igazán kiadhatnák a d3-ig, ne szórakozzanak már.
Pont a minap néztem fel az Arreatra, és fellelkesültem, mikor megláttam a friss, 1.13-as bejegyzést, erre kiderült, hogy arról szól, ideiglenesen szüneteltetik a dolgot. A következő hetekben elvileg várható friss infó a foltról, de, hogy mikor?
Battle.net írta:
Update - 9/30
The Diablo II 1.13 patch is on temporary hold while we investigate potential impact on the Battle.net service. As we moved closer to launching the patch concerns grew that an increase in the player stash size (a feature in the patch) could compromise the Diablo II Battle.net service. The hardware and configuration could potentially not handle the increased stash size gracefully under heavy load. Currently we’re investigating potential impact as it is one of the larger content features in the patch and we’re hoping it can remain a part of the release. If it does have to be removed it will require additional time to remove it, generate new patches, and test, which will add time before we can go live on the PTR.
We’re hoping to have our diagnostics and a final decision on how we’ll be moving forward decided by early next week and we’ll have an update for you at that time.
Nem tudja valaki, hogy mikor jön már ki az 1.13-as peccs és mikor lesz reset??!? Már kezdem unni a dolgot, addig meg nyilván nem akarok belekezdeni új karakterbe, pláne, ha tényleg nagy változásokat hozna az új patch.
Helló.
Játszik valaki us westen? Vagy easten? Ma akartam elkezdeni battle netezni, és csak a europe realmre nem enged be. Ez baj egyáltalán? Vagy mindegy, hogy melyiken játszom? Egyébként elolvastam sok mindent, hogy miért lehet ez, de nem tudtam helyrehozni.
Esetleg európai gatewaynek valami spéci beállítás kéne? nem tudom nekem nem volt még gondom ezzel. Vagy lehet, hogy európai szervereken tiltott a cd kulcsod?
Játszik valaki us westen? Vagy easten? Ma akartam elkezdeni battle netezni, és csak a europe realmre nem enged be. Ez baj egyáltalán? Vagy mindegy, hogy melyiken játszom? Egyébként elolvastam sok mindent, hogy miért lehet ez, de nem tudtam helyrehozni.
Biztos jó helyre raktam, mert csináltam egy új karaktert, és ugyan oda került ahová a régit raktam. Nagy esélyt nem adok rá, hogy valamelyik fálj hiányozna, de nem kizárt.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.