Kérjük jelentkezz be!
Battlefield 2

Battlefield 2 és kiegészítői

A modern harcmodor.
#213266 gorobal 2008. május. 08. 18:56
gorobal
#212993 :: Csybe2004 (2008. május. 08. 00:36)
gorobal írta: Estefelé rengetegen vannak, néha percekig kell klikkelgetnem, hogy bejussak.
Ajjajj, Silkroad-effektus? Ugye itt nem olyan vészes a helyzet? (Ha igen, akkor lelövöm magam, de előbb téged is. ) Mégegy kérdés: az új csapatoknak is vannak kioldható fegyverei?
Csybe2004 írta:

Ajjajj, Silkroad-effektus? Ugye itt nem olyan vészes a helyzet?

Ja, neem. Itt azért nem megy rá az egész déluánod. Ha tele is van, általában egy másfél percen belül úgyis kilép valaki, azt már húzhatsz is be a helyére.

ciriyboy írta:

-hogy lehet forogni a földön(gurulni, hempergőzni egyéb szinonímát nem írok)?

Futsz-futsz-futsz-ugrás-levegőben hasalás. Esetleg közben nyomogatod a jobbrát-balrát. Amúgy szerintem már te is csináltál jópárszor ilyet, csak nem vetted észre, lévén ez belső nézetből nem látszik.
#213182 ciryboy 2008. május. 08. 17:00
ciryboy
#213041 :: insanity (2008. május. 08. 12:53)
1. Ez véletlenszerűen jön elő, de célszerű pl. oldalazva lehasalni, vagy oldalazva ugrani stb. 2. Nekem volt ikonom a kiegészítőkhöz, de ha neked nincs akkor vagy csinálsz a bf2.exe-ből parancsikont a kiegészítőhöz, vagy a játékon belül a custom games-ben megkeresed.
Danke!
#213103 Dragnan 2008. május. 08. 14:32
Dragnan
#213041 :: insanity (2008. május. 08. 12:53)
1. Ez véletlenszerűen jön elő, de célszerű pl. oldalazva lehasalni, vagy oldalazva ugrani stb. 2. Nekem volt ikonom a kiegészítőkhöz, de ha neked nincs akkor vagy csinálsz a bf2.exe-ből parancsikont a kiegészítőhöz, vagy a játékon belül a custom games-ben megkeresed.
Na,végre megtaláltam ennek a játéknak a topic-ját
Neekm csak az a problémám a játékkal,hogy az instant-ba fél tárat bele kell ereszteni az emberekbe...
#213041 insanity 2008. május. 08. 12:53
insanity
#213025 :: ciryboy (2008. május. 08. 11:10)
Engem is kinyomott sokszor ezzel a hibaüzenettel(május 1-én kezdődött), de ahogy észrevettem, már megoldódott a probléma. Két kérdésem van: -hogy lehet forogni a földön(gurulni, hempergőzni egyéb szinonímát nem írok)? -hogy lépek be az új kiegészítőkbe(nincs kipakolva ikon)? Köszi
1. Ez véletlenszerűen jön elő, de célszerű pl. oldalazva lehasalni, vagy oldalazva ugrani stb.
2. Nekem volt ikonom a kiegészítőkhöz, de ha neked nincs akkor vagy csinálsz a bf2.exe-ből parancsikont a kiegészítőhöz, vagy a játékon belül a custom games-ben megkeresed.
#213025 ciryboy 2008. május. 08. 11:10
ciryboy
#210967 :: gorobal (2008. május. 03. 19:30)
Mostanában amikor neten játszom, néha kilép játék közben az accountomból az alábbi hibaüzenettel: "There was an error reading from the server". Nos, én ennek nem kimondottan örülök... Nektek nem volt hasonló problémátok az utóbbi időkben? Megnyugodna a lelkem, ha globális probléma lenne, mert akkor biztos megoldják...
Engem is kinyomott sokszor ezzel a hibaüzenettel(május 1-én kezdődött), de ahogy észrevettem, már megoldódott a probléma.
Két kérdésem van:
-hogy lehet forogni a földön(gurulni, hempergőzni egyéb szinonímát nem írok)?
-hogy lépek be az új kiegészítőkbe(nincs kipakolva ikon)?

Köszi
#212993 Csybe2004 2008. május. 08. 00:36
Csybe2004
#212992 :: gorobal (2008. május. 08. 00:31)
Hát ja, mondjuk ez időzónától is függ. Én a norvég TV2-es szervereken szoktam nyomni általában, sokszor magyarokkal is összefutok. Minden pályához van 1-2 szerverük (mostanában a Wake Island-en és a Gulf of Oman-on szoktam játszani), és hál'istennek normális emberek vannak rajta (és nincsenek erőltetett szabályok). Estefelé rengetegen vannak, néha percekig kell klikkelgetnem, hogy bejussak.
gorobal írta:

Estefelé rengetegen vannak, néha percekig kell klikkelgetnem, hogy bejussak.

Ajjajj, Silkroad-effektus? Ugye itt nem olyan vészes a helyzet? (Ha igen, akkor lelövöm magam, de előbb téged is. ) Mégegy kérdés: az új csapatoknak is vannak kioldható fegyverei?
#212992 gorobal 2008. május. 08. 00:31
gorobal
#212990 :: Csybe2004 (2008. május. 08. 00:17)
Ja, már látom. Megnéztem a game-monitor.com-on, és elég félelmetes, hogy 0:15-kor is van olyan szerver, ahol 64/64 játékos játszik. Nem is egy! Azt hiszem, nem fogok unatkozni az elkövetkezendőkben. Mostmár biztos, hogy megveszem. Május 14-én találkozunk a szervereken!
Hát ja, mondjuk ez időzónától is függ. Én a norvég TV2-es szervereken szoktam nyomni általában, sokszor magyarokkal is összefutok. Minden pályához van 1-2 szerverük (mostanában a Wake Island-en és a Gulf of Oman-on szoktam játszani), és hál'istennek normális emberek vannak rajta (és nincsenek erőltetett szabályok). Estefelé rengetegen vannak, néha percekig kell klikkelgetnem, hogy bejussak.
#212990 Csybe2004 2008. május. 08. 00:17
Csybe2004
Ja, már látom. Megnéztem a game-monitor.com-on, és elég félelmetes, hogy 0:15-kor is van olyan szerver, ahol 64/64 játékos játszik. Nem is egy! Azt hiszem, nem fogok unatkozni az elkövetkezendőkben. Mostmár biztos, hogy megveszem. Május 14-én találkozunk a szervereken!
#212988 insanity 2008. május. 07. 23:56
insanity
#212960 :: Csybe2004 (2008. május. 07. 23:00)
Csak egy hajszál választ el attól, hogy megvegyem ezt a játékot. Sok szerver van? És a szerverek meg vannak tömve rendesen? Nem akarok úgy járni, mint az UT3-mal. A Special Forcesben ahogy láttam, egy tonnányi újítás van. A 6 új csapatnál is vannak kioldható fegyverek?
Manapság a Euro Force kieggel tolják leginkább vagy az Armored Furyval. Rengeteg német szervert találsz, ők jelenleg a világ legjobbjai a svédek mellett.
#212960 Csybe2004 2008. május. 07. 23:00
Csybe2004
Csak egy hajszál választ el attól, hogy megvegyem ezt a játékot. Sok szerver van? És a szerverek meg vannak tömve rendesen? Nem akarok úgy járni, mint az UT3-mal. A Special Forcesben ahogy láttam, egy tonnányi újítás van. A 6 új csapatnál is vannak kioldható fegyverek?
#211331 varkonyi.domotor 2008. május. 04. 16:01
varkonyi.domotor
Én szinte írtom az embereket a neten.
#211298 gorobal 2008. május. 04. 14:47
gorobal
#211218 :: ardes (2008. május. 04. 13:04)
Khm,én ezt nem tudom,de azért ha szerverrel van baj akkor valszeg "globális",de lehet hogy neted a ludas,mivel azt irja,hogy nemtudja olvasni az adatokat a szerverről.
Újraraktam a játékot, és úgy tűnik megoldotta. Azért köszi szépen a választ!
#211218 ardes 2008. május. 04. 13:04
ardes
#210967 :: gorobal (2008. május. 03. 19:30)
Mostanában amikor neten játszom, néha kilép játék közben az accountomból az alábbi hibaüzenettel: "There was an error reading from the server". Nos, én ennek nem kimondottan örülök... Nektek nem volt hasonló problémátok az utóbbi időkben? Megnyugodna a lelkem, ha globális probléma lenne, mert akkor biztos megoldják...
Khm,én ezt nem tudom,de azért ha szerverrel van baj akkor valszeg "globális",de lehet hogy neted a ludas,mivel azt irja,hogy nemtudja olvasni az adatokat a szerverről.
Higher and higher.
#210967 gorobal 2008. május. 03. 19:30
gorobal
#205968 ardes 2008. április. 22. 15:41
ardes
#205809 :: ciryboy (2008. április. 22. 11:35)
Köszi. Lököm tovább magyar rangsorolt szervert tudnátok ajánlani?
Vagy ugye a Teamspeak....
Nem sajnos így hirtelen nem.....
Higher and higher.
#205809 ciryboy 2008. április. 22. 11:35
ciryboy
#205692 :: gorobal (2008. április. 21. 20:26)
Hát főként a Q-val meg a T-vel tudsz kommunikálni. A T-vel a szakaszvezetődet (ha szakaszvezető vagy, akkor a parancsnokot) tudod zargatni kéréseiddel. A hálálkodásból meg biztatásból főleg a parancsnokanak jutott, mezei játékosként be kell érned egy "Hey thanks!"-szel. Viszont ha az SF-ben a brittekkel mész te is mondhatod, hogy "Thanks, much appriciated!".
Köszi.
Lököm tovább magyar rangsorolt szervert tudnátok ajánlani?
#205692 gorobal 2008. április. 21. 20:26
gorobal
#205324 :: ciryboy (2008. április. 21. 09:20)
PunkBuster (PB): A legtöbb szerveren be van kapcsolva a PunkBuster program a csalások kiszurésére. Ha ez nincs bekapcsolva (Futó játék Multiplayer fül legalul) akkor az ilyen szerverek nem engednek be, ezt be kell kapcsolni. Ha állandóan kidobál a szerver valamilyen Punkbuster hiba üzenettel, akkor a punkbuster.com bf2 oldaláról le kell tölteni a wc001199.htm és wa001360 fileokat (jobb klikk, mentés másként) és betenni a battlefield2/pb könyvtárba. A PB file-ok frissítése történhet a pbweb.exe segítségével is. Ha ezt a kis file-t letöltöd és elmented a Battlefield2\pb könyvtáradba majd ott elindítod, akkor letölti és helyére rakja a játékhoz elérhető frissítéseket. Ha nem megy szólj, nekem sikerült. Én inkább azt kérdezném, tisztelt Hölgyeim és Uraim, drága barátaim, hogy a "Q" gomb kivételével, hogy lehet kommunikálni még gombokkal? Olyanokat, mint: "szép megoldás köszi","köszönöm ezt nagyra értékelem" stb. Vagy ezt csak a góré tudja mondani?
Hát főként a Q-val meg a T-vel tudsz kommunikálni. A T-vel a szakaszvezetődet (ha szakaszvezető vagy, akkor a parancsnokot) tudod zargatni kéréseiddel. A hálálkodásból meg biztatásból főleg a parancsnokanak jutott, mezei játékosként be kell érned egy "Hey thanks!"-szel. Viszont ha az SF-ben a brittekkel mész te is mondhatod, hogy "Thanks, much appriciated!".
#205324 ciryboy 2008. április. 21. 09:20
ciryboy
#204966 :: Excalibur (2008. április. 19. 22:22)
Tiszteletem!! Lenne egy problémám a játékkal: 2 éve teljesen jól működött, de most kb. 1 hete ha belépek egy multis meccsbe, kivág 1 perc múlva a következő felirattal : Punkbuster.exe initializations failed. Már újraraktam az egészet updateltem a punkbuster-t de semmi....Valaki tudna segíteni? Megköszönném. A Bf 2142 teljesen jól működik.
PunkBuster (PB): A legtöbb szerveren be van kapcsolva a PunkBuster program a csalások kiszurésére. Ha ez nincs bekapcsolva (Futó játék Multiplayer fül legalul) akkor az ilyen szerverek nem engednek be, ezt be kell kapcsolni.
Ha állandóan kidobál a szerver valamilyen Punkbuster hiba üzenettel, akkor a punkbuster.com bf2 oldaláról le kell tölteni a wc001199.htm és wa001360 fileokat (jobb klikk, mentés másként) és betenni a battlefield2/pb könyvtárba.
A PB file-ok frissítése történhet a pbweb.exe segítségével is. Ha ezt a kis file-t letöltöd és elmented a Battlefield2\pb könyvtáradba majd ott elindítod, akkor letölti és helyére rakja a játékhoz elérhető frissítéseket.

Ha nem megy szólj, nekem sikerült.

Én inkább azt kérdezném, tisztelt Hölgyeim és Uraim, drága barátaim, hogy a "Q" gomb kivételével, hogy lehet kommunikálni még gombokkal?
Olyanokat, mint: "szép megoldás köszi","köszönöm ezt nagyra értékelem" stb.
Vagy ezt csak a góré tudja mondani?
#204990 gorobal 2008. április. 19. 23:38
gorobal
#204966 :: Excalibur (2008. április. 19. 22:22)
Tiszteletem!! Lenne egy problémám a játékkal: 2 éve teljesen jól működött, de most kb. 1 hete ha belépek egy multis meccsbe, kivág 1 perc múlva a következő felirattal : Punkbuster.exe initializations failed. Már újraraktam az egészet updateltem a punkbuster-t de semmi....Valaki tudna segíteni? Megköszönném. A Bf 2142 teljesen jól működik.
Excalibur írta:

Tiszteletem!!
Lenne egy problémám a játékkal:
2 éve teljesen jól működött, de most kb. 1 hete ha belépek egy multis meccsbe, kivág 1 perc múlva a következő felirattal :
Punkbuster.exe initializations failed.
Már újraraktam az egészet updateltem a punkbuster-t de semmi....Valaki tudna segíteni?
Megköszönném.

A Bf 2142 teljesen jól működik.

Hasonló problémám volt nekem is (3 hónapig nem játszottam miatta). Nekem végül az segített, hogy letöröltem a játékot, kitöröltem a profilom mentéseit, aztán másik könyvtárba (nem abba amiben eddig volt) installáltam a játékot. A profilod mentéseit mindenképp töröld előtte, különben nem fog működni. Nem emlékszem, hogy a telepítő felajánlja-e a törlését úgyhogy alapértelmezettben itt találod: C:\Documents and Settings\"felhasználóneved"\Dokumentumok\Battlefield 2 . Elég sokat szenvedtem, mire rájöttem a megoldásra...
Remélem neked is segít, sok szerencsét!
#204986 insanity 2008. április. 19. 23:24
insanity
#204981 :: THE PLAYER (2008. április. 19. 23:16)
A repülő vezetéssel nem az a baj hogy nehéz mer tényleg meg lehet tanulni, viszont a pályák anyira kicsik, hogy repülővel álltalába 30-40 mp-nként visza kell fordulni mer eléred a végét és így szinte lehetetlen élvezni a dolgot.
Szerintem rendben van, nem épp az élvezet a fontos sokszor, hanem a győzelem. Egyébként ki kell tapasztalni pár útvonalat a zászlók és a reptér között, aztán csak repülni kell körbe körbe: bombáz->feltölt->bombáz->feltölt Néha ki kell térni airstrikolni, na olyankor kell jól megdorgálni a légvédelmis havert, hogy miért nem figyeli a légteret
#204981 THE PLAYER 2008. április. 19. 23:16
THE PLAYER
A repülő vezetéssel nem az a baj hogy nehéz mer tényleg meg lehet tanulni, viszont a pályák anyira kicsik, hogy repülővel álltalába 30-40 mp-nként visza kell fordulni mer eléred a végét és így szinte lehetetlen élvezni a dolgot.
#204966 Excalibur 2008. április. 19. 22:22
Excalibur
#204268 :: insanity (2008. április. 18. 15:54)
Helit vezetni kb egy nap volt mire megtanultam teljesen, szerintem nagyon jól el vannak találva a járművek. Egérrel is nagyon könnyű még repcsizni is.
Tiszteletem!!
Lenne egy problémám a játékkal:
2 éve teljesen jól működött, de most kb. 1 hete ha belépek egy multis meccsbe, kivág 1 perc múlva a következő felirattal :
Punkbuster.exe initializations failed.
Már újraraktam az egészet updateltem a punkbuster-t de semmi....Valaki tudna segíteni?
Megköszönném.

A Bf 2142 teljesen jól működik.
#204268 insanity 2008. április. 18. 15:54
insanity
#203968 :: ardes (2008. április. 17. 20:20)
Ezt komolyan gondoltad?Mert ha igen akkor azt modnom NEM,ha nem akkor pedig azt hogy hű de vicces kedvedben vagy! Egyébként ha mindkettőért fizetsz,akkor szerinted egy acc kell hozzájuk?
Helit vezetni kb egy nap volt mire megtanultam teljesen, szerintem nagyon jól el vannak találva a járművek. Egérrel is nagyon könnyű még repcsizni is.
#203968 ardes 2008. április. 17. 20:20
ardes
#203963 :: Bizzer (2008. április. 17. 20:12)
Emberek! Megy a gém BF2142 es accal?
Ezt komolyan gondoltad?Mert ha igen akkor azt modnom NEM,ha nem akkor pedig azt hogy hű de vicces kedvedben vagy!
Egyébként ha mindkettőért fizetsz,akkor szerinted egy acc kell hozzájuk?
Higher and higher.
#203963 Bizzer 2008. április. 17. 20:12
Bizzer
Emberek! Megy a gém BF2142 es accal?