Nekem is nagyon bejön a játék. De most este érdekes dolgot vettem észre. tegnap kezdtem el online játszani, és már léptem is egy szintet, ma este, de most eltűntek a pontjaim valaki tapasztalt még ilyet?
Nemrég vettem meg a BF2 Deluxe edisönt, és be kell valljam, 3900FT-ért nagyon megéri a cucc! Beleszerettem ebbe a gémbe, régebben nem tudtam multiban tolni (naja, nemvót meg úgy ahogy kellett volna), de így mp-ben sokkal élvezetesebb a cucc! BF2,WIC,COD fojevő! Mostanában ezekre a háborús játékokra vagyok rákattanva, és szinte csak ezeket veszem meg...nemtommér
én világ életemben rajongtam az ilyen játékokért,pl az összes battlefield rész meg van...
Nemrég vettem meg a BF2 Deluxe edisönt, és be kell valljam, 3900FT-ért nagyon megéri a cucc! Beleszerettem ebbe a gémbe, régebben nem tudtam multiban tolni (naja, nemvót meg úgy ahogy kellett volna), de így mp-ben sokkal élvezetesebb a cucc! BF2,WIC,COD fojevő! Mostanában ezekre a háborús játékokra vagyok rákattanva, és szinte csak ezeket veszem meg...nemtommér
és,melyik a kedvenc fegyód?
(amugymég mindig nem írtad meg a pü-t)
Mivel pontos neveket nem tudok(tudom,megint a ballal kezdődő jelző....nem tehetek róla,nem jegyzem meg)így csak azt mondom,hogy a kommandós eslődleges fegyvere,gránát,mesterlövész és persze a kés.De a raksi is hangulatos.....
én az FPS játékokban vagyok a legprofibb(most ha ezt megírnám a levrovba,tuti Miguel odaírná hogy :persze persze,hiszem ha látom,a pasziánszot meg megértené...de ez mindegy...),SWAT-ok,CS,BF stb.
nem vagy bánat,még én sem vittem el sokáig pl az assasins creedet,vagy a gothicot...
Hát én CS-zni ritkán CS-zek de a BF-ek nagyon bejönnek,mármint az új generáció.....BF2 és 2142
Igen játszottam már,de ennek sincs meg a teljese(tudom nagy bánat vagyok,de meg akarom majd venni,a warez meg nem érdekelt soha),egyébként szinte mindig kommandós voltam......Nagyon hatásos a C4-ekkel meg a többivel....
én az FPS játékokban vagyok a legprofibb(most ha ezt megírnám a levrovba,tuti Miguel odaírná hogy :persze persze,hiszem ha látom,a pasziánszot meg megértené...de ez mindegy...),SWAT-ok,CS,BF stb.
nem vagy bánat,még én sem vittem el sokáig pl az assasins creedet,vagy a gothicot...
játszottál már vele?amugy a machine gun nagyon ,sztem,én pisztollyal jobb vagyok,de imádom az m16ot,meg a lövészpuskát
Igen játszottam már,de ennek sincs meg a teljese(tudom nagy bánat vagyok,de meg akarom majd venni,a warez meg nem érdekelt soha),egyébként szinte mindig kommandós voltam......Nagyon hatásos a C4-ekkel meg a többivel....
Örömmel jelentem be, hogy holnaptól én is egy eredeti Battlefield 2 boldog tulajdonosa leszek, ma rendeltem meg a CDGalaxisnál. Tudtok valami jó magyar szervert, ahol értelmes emberek vannak?
olyan nincs XD
amugy vmikor kispisztollyal végigrambózom a pályát...
Örömmel jelentem be, hogy holnaptól én is egy eredeti Battlefield 2 boldog tulajdonosa leszek, ma rendeltem meg a CDGalaxisnál. Tudtok valami jó magyar szervert, ahol értelmes emberek vannak?
Sokan szidják a helikoptert, mert állítólag nehéz vezetni. xD Szerintem marha egyszerű, amikor először próbáltam, még nem nagyon ment, másodszorra már majdnem sikerült, harmadik próbálkozásomnál pedig nem is zuhantam le vele. Érzékeny a cucc, de könnyű hozzászokni.
Én is ráéreztem bár lezuhanás(és szidás a társaktól)után,nem olyan nehéz......Én is bill + egérrel
Sokan szidják a helikoptert, mert állítólag nehéz vezetni. xD Szerintem marha egyszerű, amikor először próbáltam, még nem nagyon ment, másodszorra már majdnem sikerült, harmadik próbálkozásomnál pedig nem is zuhantam le vele. Érzékeny a cucc, de könnyű hozzászokni.
Gép vezetéséhez kell kormány mindenképp?
Én a klaviatúrán nyomtam, de kb.10 mp. után lezuhantam helcsivel, a repcsi meg még felszállás előtt ledobott a hátáról
grpbal,melyik a kedvenc páyád?
és nektek?(többieknek)
Nekem a Karkand és Jalalabad a helyszínem, csak az a gáz, hogy nagyon jól keni az ellen Örülök, ha felesbe tudom nyomni velük.
Egyébként még mindig kidobál és az Euro Force és az Armored Fury sem jelenik meg
Hát legtöbbet eddig a Wake Island-en játszottam (kb. 76 óra), talán kicsit el is túloztam a Wake-elést. Mostanában rákaptam a Gulf of Oman-ra, az SF-ből pedig a kedvenc pályám a Warlord.
Aham,nekem a gulf of oman a kedvencem,de azért a dragon valleyn nyomom legtöbbször.
és nektek?(többieknek)
Hát legtöbbet eddig a Wake Island-en játszottam (kb. 76 óra), talán kicsit el is túloztam a Wake-elést. Mostanában rákaptam a Gulf of Oman-ra, az SF-ből pedig a kedvenc pályám a Warlord.
Csybe2004 írta: Ajjajj, Silkroad-effektus? Ugye itt nem olyan vészes a helyzet?
Ja, neem. Itt azért nem megy rá az egész déluánod. Ha tele is van, általában egy másfél percen belül úgyis kilép valaki, azt már húzhatsz is be a helyére.
ciriyboy írta: -hogy lehet forogni a földön(gurulni, hempergőzni egyéb szinonímát nem írok)?
Futsz-futsz-futsz-ugrás-levegőben hasalás. Esetleg közben nyomogatod a jobbrát-balrát. Amúgy szerintem már te is csináltál jópárszor ilyet, csak nem vetted észre, lévén ez belső nézetből nem látszik.
és nektek?(többieknek)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.