Hi!
Tudna valaki segíteni?
Az a problémám hogy amikor felrakom a Special Forces-hoz az 1.41-s patch-t akkor sem a kiegészítő sem az alap alapjáték nem indul el, vagyis elindul de amikor be akarom tölteni a profilom visszadob az asztalra.
hello valaki tudna segíteni? megvettem a Battlefield 2-őt és Vistám van, de XP kellene. nem lehetne valahogyan kicsikarni belőle, hogy Vistán is fusson?
Hi all!
Lenne pár kérdésem, most tört játékom van de azén gondolkozom hogy holnap megveszem eredetiben.
Ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem:
1. Mivel jobb az eredeti a tört verziónál (ha a tört-l is tok online játszani)
2. Át kell-e valamit állítani ahhoz hogy tudjak majd az eredetivel eredeti szerókon gamelni?
1. Azért jobb mert minden szerveren tudsz játszani
2. Szerintem új acc.-ot kell csinálnod, de nem biztos..
Hi all!
Lenne pár kérdésem, most tört játékom van de azén gondolkozom hogy holnap megveszem eredetiben.
Ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem:
1. Mivel jobb az eredeti a tört verziónál (ha a tört-l is tok online játszani)
2. Át kell-e valamit állítani ahhoz hogy tudjak majd az eredetivel eredeti szerókon gamelni?
Üdv
Meg vettem a Battlefield 2 Complette Collection-t és van vele problémám renden. Felteszem az alap játékot sé a Special Forces-t. Eddig megy ,de a Booster Pack-nak csak a felét hajlandó telepíteni. Az Euro Forces-t felteszi rendben ,de a Armored Fury-t a világért se hajlandó. Pedig először (talán még második alkalommal is) felettem aztán most ki írja ,hogy legyen minimum 1.4-es pech mikor nekem már fent van az 1.41-es. Rá nem jövök mi baja van ha valaki viszont tudna segíteni azt meg köszönném.
Egy kis gondom van a Punkbuster-rel:
Fél perc játék után kidob, és ezt írja ki:
"Punkbuster kicked player apozsgai (for 0 minutes). This PB server requires (A1392 C2.150)..."
Letöltöttem a PB oldaláról az "a1392.htm" fájlt, és bemásoltam a pb mappába. Ez meg fogja oldani a problémát? Egyébként telepítettem a legújabb PB-t is.
Pozandr írta:
Egy kis gondom van a Punkbuster-rel:
"Punkbuster kicked player apozsgai (for 0 minutes). This PB server requires (A1392 C2.150)..."
Letöltöttem a PB oldaláról az "a1392.htm" fájlt, és bemásoltam a pb mappába. Ez meg fogja oldani a problémát? Egyébként telepítettem a legújabb PB-t is.
Hát izé talán próbáld ki. A punkbuter-rel sokaknak sokféle gondja van, de a legtöbbeknél segít, ha az evenbalance.com-ról frissítesz. Én eddig megúsztam komolyabb probléma nélkül, bár nálam is volt néha, hogy játék közben leállt, és emiatt ledobott a host, de miután újraindítottam a játékot már minden újra ment. Másik dolog amit megtehetsz, hogy nézd át a tűzfalat és a vírusirtókat, hátha valamelyik blokkolja (a két .exe fájl a pnkbstrA és a pnkbstrB a két amit nézni kell).
és kivan írva minden szervernél hogy a csalókat jelentik az EA-nek ! Szal aki csalni akar az ne tegye mert egyszer k*csögség , másodszor meg blokkolják a CD kulcsát, aztán ugrott a lóvé amit perkáltál a játékért !
Légyszi tudnátok segíteni?
Amikor belépek egy szerverbe 1 percen belül kidob a főmenübe és valami olyat ír ki hogy: PnkBstrB intialization failed.
Valaki légyszi segítsen mert idegesítő!
Most 3000FT-ért postaköltséggel együtt meg lehet venni a Complete Collection-t a CD galaxisban (rem. nem minősül reklámnak) De már nem sokáig van ez az akció.
Kicsit warez ,de sztem ha a CD kulcs meg van és azzal teszed fel a másolt/letöltött játékot akkor tudsz neten játszani elvégre csak te regéltél azzal a kulccsal.
Áh! neeee. most eszembe juttattátok a szörnyű élményemet: Egyik karácsonyra kértem ezt a játékot, de akkor még nem volt netem. És vagy 2 évvel később amikor már lett, egyszer csak eszembe jut mi lenne ha ki próbálnám milyen rendesen, neten játszani. Csak hogy akkorra már olyan karcos volt a lemez, hogy nem bírtam fel rakni pedig annyira tetszett...jó kis játék.
Légyszi tudnátok segíteni?
Amikor belépek egy szerverbe 1 percen belül kidob a főmenübe és valami olyat ír ki hogy: PnkBstrB intialization failed.
Valaki légyszi segítsen mert idegesítő!
Sziasztok !
Megvettem a kódokat és letöltöttem a booster pack-okat (Armored Fury + Euro Force).
Okés,megvan az install is,de nem tudom,hogy miért nem tudom használni az új pakkokat.
(Mint a Special Forces-t,ami az alap mellé volt csapva a Deluxe kiadásban és ahhoz van külön ikon)
Vagyis nem tudom,hogyan indíthatom el ezeket a kiegészítőket.
Ikon nincs róluk és az alap BF2-t elindítva sem találok erre vonatkozó opciót sehol.
Biztosan én vok béna,lécci segítsen valaki
BoKK: igen, azzal is szoktak viszonylag sokan játszani Egyébként sikeresen megjött nekem is a BF2: Complete Collection, csak még nem tudtam felrakni, előtte még vár rám egy Windows reinstall, amit holnap nyélbe is ütök.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.