Dante203 írta: leszedtem egy új videokari drivert és megy. de azért köszönöm
Basszus!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem : ha a Road to Jalalabad pályát betölti,azonnal kidob és kiírja hogy ezen a szerveren a módosított játék használata nem engedélyezett,állítsam vissza az eredetit...
DE EREDETI!!!!
Tudtommal nincs mod se rajta,csak a patch-ek és csak azzal a pályával csinálja.
Valaki nem tudna segíteni hogy ilyenkor mit tehetnék?
kritof: valószínüleg a hacker-es probléma van. Ezesetben az electronicarts.hu.n, a terméktámogatási szekciónál küldj egy mail-t a gondról, de mellékelj egy képet a játékról és a CD kulcsról, Általában 1-2 napon belül válaszolnak.
Dante203:
Ezeket egy külföldi fórumról szedtem:
Ok, I solved the problem. If anyone else who is having this problem, here is what I did.
Went to:
Document > BAttlefield 2 > Profile
-Open up the Audio.con File
- under *AudioSettings.setProvider "software"* Change "software" to "Hardware"
-IT should look like this with change ---- AudioSettings.setProvider "hardware"
So here is how my audio.con file looks like now.
AudioSettings.setVoipEnabled 1
AudioSettings.setVoipPlaybackVolume 1
AudioSettings.setVoipCaptureVolume 1
AudioSettings.setVoipCaptureThreshold 0.1
AudioSettings.setVoipBoostEnabled 0
AudioSettings.setVoipUsePushToTalk 1
AudioSettings.setProvider "hardware"
AudioSettings.setSoundQuality "High"
AudioSettings.setEffectsVolume 1
AudioSettings.setMusicVolume 0.33
AudioSettings.setHelpVoiceVolume 1
AudioSettings.setEnglishOnlyVoices 0
AudioSettings.setEnableEAX 1
vagy ha nem jó probáld ezt
Did it fix it? because it can also be video issue.
go to Document > BAttlefield 2 > Profile
-Open up video.con using text document.
Try launching the game at different resulotion. My freinds PC would only launch at 1600x1200 on window vista. Try out different resolution compatible with your monitor in order for it to work.
Megtudnád mivel kell megnyitnom a .con fájlokat mert azt sajnos nem tudom.
kritof: valószínüleg a hacker-es probléma van. Ezesetben az electronicarts.hu.n, a terméktámogatási szekciónál küldj egy mail-t a gondról, de mellékelj egy képet a játékról és a CD kulcsról, Általában 1-2 napon belül válaszolnak.
Dante203:
Ezeket egy külföldi fórumról szedtem:
Ok, I solved the problem. If anyone else who is having this problem, here is what I did.
Went to:
Document > BAttlefield 2 > Profile
-Open up the Audio.con File
- under *AudioSettings.setProvider "software"* Change "software" to "Hardware"
-IT should look like this with change ---- AudioSettings.setProvider "hardware"
Did it fix it? because it can also be video issue.
go to Document > BAttlefield 2 > Profile
-Open up video.con using text document.
Try launching the game at different resulotion. My freinds PC would only launch at 1600x1200 on window vista. Try out different resolution compatible with your monitor in order for it to work.
hello azt szeretném kérdezni h mért van az h nem indul el a battlefield? rányomok az ikonra feljön egy fekete képernyő és aztán kiugrik az asztalra.
tud valaki segíteni?
Helosztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy olyan problémában, ami igen hirtelen jött elő és elvileg nem szabadna előfordulnia.
Na szóval kedvem támadt egy kis BF-zés hez.Rendesen be is lépek meg minden de amikor elindítok egy szervert ezt az üzenetet írja ki a game:
The CD-key is not valid!
Hát mondom magamban mi a franc?
Eddig ilyet soha nem írt ki.
Gondoltam kipróbálom faterom accountjával,de nála is ezt írta ki.
A game eredeti,Deluxe Edition kiadásban vettem meg + fent van az 1.5-ös patch is.
Megmondaná esetleg vki mi lehet a baj?
Talán vmi hacker elcsórta a cd kulcsomat vagy mi?
Újratelepítésen gondolkottam még,de gondoltam előtte kikérem a ti tanácsotokat.
Rohadt szomú vaok mert ez az egyik kedvenc játékom fateromnak pedig a kedvence.
Valaki tudna segíteni léccci....a Battlefield 2-ben nem méri(tárolja) az eredményeimet hiába játszok Ranked szerveren még akkorsem ....minden 0-n van....mi lehet a probléma?...amúgy a játék EREDETI és már újratelepítettem is akkor sem volt jó......csináltam új accountot akkorsem volt jó...valaki segítsen pls.
Valaki tudna segíteni léccci....a Battlefield 2-ben nem méri(tárolja) az eredményeimet hiába játszok Ranked szerveren még akkorsem ....minden 0-n van....mi lehet a probléma?...amúgy a játék EREDETI és már újratelepítettem is akkor sem volt jó......csináltam új accountot akkorsem volt jó...valaki segítsen pls.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.