HEllo!
A szerverek ledobnak a vmi connection probléma miatt. Minden ilyen játéknál nincs ilyen a netem gyors, szval nem tom mi a hiba. Vki tudna segíteni?
HEllo!
A szerverek ledobnak a vmi connection probléma miatt. Minden ilyen játéknál nincs ilyen a netem gyors, szval nem tom mi a hiba. Vki tudna segíteni?
igen volt, fejlődés; minden kill után kaptál vmennyi pontot, és a győztes oldalnál ez duplázva volt. Talán járt vmi töredékpont assist-ért vagy csapatmunkáért, nem emlékszem, de sokkal tovább tartott szintet lépni.
viszont ha szintet léptél, te választhattál 1 (2?) fegyvert amit unlockoltál.
Helló!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet fejlődni a bf2-ben? Eredeti a játékom és "ranked" szervereken játszok, ami eredetileg azt jelenti hogy ott lehet fejlődni (lehet nem jól tudom). Új fegyvereket nem tudtam még megszerezni. Ha pedig a menüben a "BFHQ" fül alatt megnézem a statisztikámat ott pl. nem számolja a lejátszott időt (meg semmit).
Mi lehet a probléma? Egyáltalán milyen szinttől lehet új fegyvert kapni?
Helló!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet fejlődni a bf2-ben? Eredeti a játékom és "ranked" szervereken játszok, ami eredetileg azt jelenti hogy ott lehet fejlődni (lehet nem jól tudom). Új fegyvereket nem tudtam még megszerezni. Ha pedig a menüben a "BFHQ" fül alatt megnézem a statisztikámat ott pl. nem számolja a lejátszott időt (meg semmit).
Mi lehet a probléma? Egyáltalán milyen szinttől lehet új fegyvert kapni?
Megtaláltam a (rész)megoldást a problémára. Azok, akik Vista/Win 7 felhasználók az audio beállításoknál állítsák a michrophone treshold testet 0%-ra, ez nálam megoldotta a problémát. Azért rész megoldás, mert sok embernek bejött, soknak nem.
Sziasztok, nemrég feltettem a játékot, viszont a Voice Chat egyszerűen nem működik. Sem a Voice Setupban, sem pedig játékon belül nem érzékeli a mikrofont /hiába beszélek nincs felvétel/. A miki tökéletesen működik, olvastam, hogy Vista/Win7 esetén ez a probléma előfordulhat, de sajnos megoldást nem találtam. Ha van ötlet, akkor írjatok légyszi, előre is köszönöm.
Battlefield Collect Collection? LOL (gondolom a Battlefield 2Complete Collection-re gondolsz) Feltelepíted, patcheled, csinálsz egy EA felhasználót és rámész a főmenüben a Multiplayer opcióra és választasz egy szervert.
Mivel én még csak most kezdtem komolyabban nézegetni a Project Reality modot, ezért kérdezném tőletek, hogy játszik közületek valaki vele? Vannak magyar csapatok/klánok ahova esetleg lehetne csatlakozni, mert mégis csak jobb lenne magyarokkal egy csapatba lenni. Ami még jobb , ha állandó, összeszokott társaságba játszik az ember.
Mivel én még csak most kezdtem komolyabban nézegetni a Project Reality modot, ezért kérdezném tőletek, hogy játszik közületek valaki vele? Vannak magyar csapatok/klánok ahova esetleg lehetne csatlakozni, mert mégis csak jobb lenne magyarokkal egy csapatba lenni. Ami még jobb , ha állandó, összeszokott társaságba játszik az ember.
Játszik itt valaki a Forgotten Hope 2 nevű móddal?
Én igen, szerintem a legjobb 2. Világháborús mód.
Valami jó kis módot nem tudnátok ajánlani? ( Kivéve: Project Reality, Allied Intent Xtended, Forgotten Hope 2, Point of Existence. Ezeket ismerem. )
Hol lehet regisztrálni a Battlefield 2 Euro forcéra???????
Játszik itt valaki a Forgotten Hope 2 nevű móddal?
Én igen, szerintem a legjobb 2. Világháborús mód.
Valami jó kis módot nem tudnátok ajánlani? ( Kivéve: Project Reality, Allied Intent Xtended, Forgotten Hope 2, Point of Existence. Ezeket ismerem. )
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.