Kérjük jelentkezz be!

Battlefield 1942 és kiegészítői

#180779 jedimaster 2008. február. 24. 14:17
jedimaster
Nos, én ilyen próblámával elég fura módon találkoztam. Még régen, amikor először játszottam vele kölcsönbe volt meg. Nagyon lassan töltött meg minden, aztán megvettem eredetiben a két kiegészítőjével együtt és már is sokkal jobban ment, hihetetlenül gyorsan töltött, nem szagatott az ég világon semmit.

Egyébként ajánlom figyelmetekbe a Battlegroup 42 BF42 módifikációt. Hihetetlenül jól sikerült. Más a menü, több tucat új pálya (+ a régiek felspécizve), több tucat új jármű, több tucat úgy fegyver. Fantasztikusra sikerült, egyszerűen nem tudok leálllni vele A járművek, fegyverek hangai is mások lettek, sokkal élethűbbek és ismerősek, úgyanis ezek más játékokból, esetleg filmekből lettek átültetve. És hihetetlenül nagy a kihívás is, úgyanis az AI. rettentően erősre sikerült, sokkal pontosabb, gyorsabban, jobban cselekszik, bár a gyakorlotabbaknak így sem jelent olyan sok plusszt. A mód ingyenesen letölthető.
hivatalos honlap
katt a letöltéshez
#180754 hunty93 2008. február. 24. 13:30
hunty93
Én is találkoztam ezzel a problémával és szerintem az az oka hogy tul sok AI-játékos van fent akiknek iráynyitása elveszi a gép RAM vagy proci kapacitását! Én ezért nem játszoittam ezzel a játékkal sokáig...
#176366 lived 2008. február. 13. 12:56
lived
#132493 :: SkyHawk (2007. október. 05. 12:04)
Az alapjátékban van tengeralattjáró, két csendes-óceáni pályán, de csak multiban, ahol nagyobb a pálya, botok elleni játéknál nincs. Az egyik pálya a Midway, a másodikra nem emlékszem pontosan, (az is szigetes, két ellentétes ficakban vannak a kezdőhelyek, van egy falu középtájt és mindkét csapatnak van reptere, továbbá botok elleni harcnál nincs hajó), talán Iwo Jima. Amúgy 1000% h volt korábban bf topic, még én is írtam bele...
Mikor játszok a BF 1942-vel nagyon akadozik.
A BF-V és a 2 rendesen, szaggatás nélük megy minden pályán, de a 1942 meg szaggat. Miért van ez?
Szerintem a gépem megfelelő a játék futtatásához, meg ha az újabbak mennek akkor ennek is mennie kellene.

Mi lehet az oka?
#132493 SkyHawk 2007. október. 05. 12:04
SkyHawk
#93002 :: Mart1031y (2007. július. 22. 12:54)
Mondjátok, az alapjátékban, vagy a Road to Rome kiegben van tengeralatjáró? A bemutatóban mutatnak kétszer is, illetve van egy olyan opció, hogy ellenséges tengeralatjáró észlelve, vagy valami hasonló. És ha van, akkor melyik pályán? Illetve ezt a fenti kommunikációs sávot, hogyan kell használni? Vannak az átlátszó, meg a nem átlátszó ikonok. A nem átlátszó ikonokat lehet csak használni, vagy mi? Illetve még valami, a Desert Combat Final nevű mod-hoz kellene jobb AI. Valahol lehet ilyet találni a neten?
Az alapjátékban van tengeralattjáró, két csendes-óceáni pályán, de csak multiban, ahol nagyobb a pálya, botok elleni játéknál nincs. Az egyik pálya a Midway, a másodikra nem emlékszem pontosan, (az is szigetes, két ellentétes ficakban vannak a kezdőhelyek, van egy falu középtájt és mindkét csapatnak van reptere, továbbá botok elleni harcnál nincs hajó), talán Iwo Jima.

Amúgy 1000% h volt korábban bf topic, még én is írtam bele...
#93009 gorobal 2007. július. 22. 13:17
gorobal
Ahh, Bf1942! Már gondoltam rá, hogy nyitok neki topicot, de úgy gondoltam, hogy úgyse írnának bele sokan. Lehetséges, hogy tévedtem. Na én elég sokat játszottam a játékkal, de tengeralattjáróval még nem találkoztam benne. Pedig, ha jól emlékszem a kézikönyvben még írtak is róla valamit. Amúgy ez a legkirályabb Bf, a Bf2 mellett.
#93002 Mart1031y 2007. július. 22. 12:54
Mart1031y
Mondjátok, az alapjátékban, vagy a Road to Rome kiegben van tengeralatjáró? A bemutatóban mutatnak kétszer is, illetve van egy olyan opció, hogy ellenséges tengeralatjáró észlelve, vagy valami hasonló. És ha van, akkor melyik pályán? Illetve ezt a fenti kommunikációs sávot, hogyan kell használni? Vannak az átlátszó, meg a nem átlátszó ikonok. A nem átlátszó ikonokat lehet csak használni, vagy mi? Illetve még valami, a Desert Combat Final nevű mod-hoz kellene jobb AI. Valahol lehet ilyet találni a neten?
#75417 isaking 2007. június. 20. 11:16
isaking
A bf 2142-ben biztos találnál magyar multyzókat
#75134 jedimaster 2007. június. 19. 20:47
jedimaster
#75130 :: Dark (2007. június. 19. 20:45)
Azt nem bánnám ha BF2142-nél! Én szoktam
Még nem toltam vele, majd lehet, hogy kiprobálom. De jó lenne 1942-vel is, én már csak ilyen régi módi vok
#75130 Dark 2007. június. 19. 20:45
Dark
Azt nem bánnám ha BF2142-nél! Én szoktam
1 2