Itt van szeptember közepe, az időjárás is ősziesre fordult. Az idő lehűlt, az eső is gyakrabban esik, az emberek hangulata komorabbá válik. Ilyenkor nincs is jobb, mint bevackolni magunkat a tévénk és a PlayStationünk elé, és elmerülni valami üdítőbb játékban. A héten több érdekes cím is a horgunkra akadhatott a PS Store-ban.

Outer Wilds (PS5, PS4)

Az Outer Wilds egy nyílt világú, űrhajós felfedezős játék, amiben egy Idétlen időkig-szerű időhurokban rekedünk egy teljes naprendszerrel együtt. Az eredetileg 2019-ben megjelent program most megérkezett PS5-re is, méghozzá 60 fps sebesség támogatásával. A legjobb hír pedig az, hogy azok, akiknek már megvan az Outer Wilds PS4-en vagy Xbox One-on, egy ingyenes frissítés keretében juthatnak hozzá az új változathoz.

Metal: Hellsinger (PS5)

A Metal: Hellsinger egy ritmusra épülő FPS, amiben egy bosszúálló ember-démon lényt alakítva pusztíthatunk. Minél jobban eltaláljuk a ritmust, annál intenzívebb lesz a zene, és mi annál nagyobb pusztítást vihetünk véghez.

Little Orpheus (PS4)

A Little Orpheus 1962-ben játszódik, amikor is a NASA megpróbál embert juttatni a Holdra. Szibéria egy távoli szegletében egy szovjet űrhajós a másik irányba tart. Ivan Ivanovics elvtársat egy kialudt vulkánba dobják le kutató kapszulájában, hogy felfedezze a Föld középpontját.

További megjelenések