Wendy Williams idehaza nem túl ismert, ám az Egyesült Államokban népszerű celeb, aki a The Wendy Williams Show-val köti le az Ophra óta éhező, talkshow-imádó középkorú háziasszonyok millióit. Wendy egyébként nagyszájú, provokatív, őszinte jellemnek tűnik a tévében, aki nem átall ellentmondani a trendeket diktáló gazdagoknak vagy politikusoknak. Most is így járt el: megvette 13 éves fiának a GTA 5-öt, és köszöni, boldog így.

Williams a tévében mondta el, hogy olvasott egy nyílt levelet az interneten, amiben egy boltos elkeseredetten írja meg tapasztalatait a nemtörődöm szülőkről, akik simán megveszik gyermekeiknek a GTA 5-öt, csak hogy végre befogják a szájukat. Az írás a Kotakun jelent meg, Wendy pedig reflektált rá, méghozzá úgy, hogy elmondta: ő maga is megvette 13 éves fiának a GTA 5-öt, de nem érzi úgy, hogy ettől nemtörődöm szülővé vált volna. Állítása szerint a fia barátai, akik között akadnak 8-9-10 évesek is, mind játszanak a GTA 5-tel, és különben is, az ő fia sokkal érettebb a koránál.

Williamset e kijelentés után több támadás érte Twitteren és fórumokon, ugyanakkor viszont valahol érthető a viselkedése: a játékok dobozára írt életkori ajánlást nem kell feltétlenül készpénznek venni, sokkal fontosabb az adott gyermek személyisége, és persze a nevelés.

Szerintetek igaza van Wendynek?

Wendy Williams fia 13 évesen GTA 5-özik