• A Drakeling Labs és a MicroProse összefogásával készül a Warfare 1944
  • Ez egy igencsak régimódi világháborús FPS lesz a jelek szerint
  • A fejlesztők a Battlefield 1942-höz és a Red Orchestrához hasonlítják az alkotásukat

Május elején érkezett még a hír, hogy feltámasztják a többek közt az eredeti X-COM és a Civilization mögött álló MicroProse-t, a kiadó pedig nem húzta sokáig az időt, a mai nap újabb két játékkal bővítette a portfólióját, ráadásul FPS-ekkel, melyek azért az eredeti portfóliójuktól eléggé eltérnek.

A két játék közül az első a Warfare 1944, mely a második világháborúba kalauzol el minket, és ütős, taktikus játékmenetet ígér. A fejlesztők a Battlefield 1942-höz és a Red Orchestrához hasonlítják az alkotásukat, ami egyrészt azért elég bevállalós kijelentés, másrészt viszont az elmúlt évek bőven bizonyították, hogy ilyen retro élményekre mindig van igény.

A második frissen bejelentett FPS, az Operation: Harsh Doorstop, is egy régi szép időket idéző lövölde lesz, annyi különbséggel, hogy itt a hidegháború konfliktusaiban mélyedhetünk majd el. Ha pedig a bejelentő trailereket nézve több hasonlóságot is felfedeztek a Warfare 1944-gyel, az nem a véletlen műve: mindkét játék mögött a Drakeling Labs csapata áll.

Nektek hogy tetszenek ezek a friss bejelentések?