A Deadpool & Rozsomák, valamint a múlt hétvégén megrendezett San Diegó-i Comic-Con bejelentései után ismét izgalmas dolgok zajlanak a Marvel Moziverzum háza táján, és bár a Marvelek tavaly a franchise eddigi legnagyobb anyagi bukása lett, Brie Larson Marvel Kapitánya valószínűleg nagy szerepet játszik majd az MCU jövőjében – azonban a színésznő ezen tervekről egyelőre nem árulhatott el semmi konkrétumot.

Larson a The Playlist Bingeworthy nevű podcast-adásában vendégeskedett, ahol új minisorozatáról, a Lessons in Chemistry-ről beszélt, azonban a Marvelről is ejtett egy-két szót. Az időzítés nem is lehetett volna jobb, hiszen a stúdió az idei Comic-Conos meglepetéseknek köszönhetően megint a reflektorfénybe került, és bár a színésznő karakterével kapcsolatban semmiféle bejelentés nem történt, sőt, Larson részt sem vett az eseményen, bevallotta, hogy Robert Downey Jr. visszatérése őt is ugyanannyira meglepte, mint a rajongókat, és fogalma sem volt róla, hogy ő virít majd a színpadon Doctor Doom-jelmezben.

Csak hogy tiszta vizet öntsek a pohárba. Épp Kevin Feige-val voltam. Olyan volt, mint bármelyik átlagos napon – magyarázta a színésznő. „Ő pedig azt mondta: ’Ó igen, lesz valami a Comic-Conon’ De semmi többet nem árult el. Egyáltalán nem!

esqwh-xmae9r1t.jpg

Larsont ezután az MCU-ban végzett munkájáról, illetve Marvel Kapitány jövőjéről kérdezték, pontosabban arról, hogy esetleg újra összeállhat-e a Marvelekben látott csapat egy következő projektben.

Annyira szerettem azokkal a hölgyekkel lenni” – válaszolta a színésznő. „Úgy gondolom, hogy az ezzel kapcsolatos érzéseim nagyon is helyénvalóak, hiszen jelenleg egy olyan világban élem az életemet, ahol nincs egyetlen egy szuperhős sem, aki megmenthetne minket. Olyan emberekre lenne szükség, akiknek megvannak a saját különleges képességeik, és tisztában vannak vele, hogy a katasztrófa szélén sem tudja megállítani őket semmi. Mi pedig összefogtunk. Szóval ez számomra nagyon is helyénvaló dolog. És ami a jövőt illeti, vannak dolgok, amikről tudok, de nem árulhatom el őket.

Amikor kerek-perec megkérdezték tőle, hogy ezek a bizonyos dolgok, amikről nem beszélhet, esetleg összefüggnek-e a Bosszúállók: Ítéletnappal és a Bosszúállók: Titkos háborúval, Larson csak kajánul nevetett.

Nem mondhatok semmit, és még azt sem mondhatom el, hogy nem tudok semmit, mert ez azt jelentené, hogy van, amit elárulhatok és van, amit nem. Szóval csak annyit mondhatok, hogy nem mondhatok semmit” – fogalmazott viccesen a színésznő.

Legyünk őszinték, Brie Larson több mint valószínű, hogy a közelgő két Bosszúállók-film egyikében minimum fel fog tűnni, de az is lehet, hogy mindkettőben, nem kell Tony Stark-szintű zseninek lenni ahhoz, hogy ezt kitaláljuk. Annak ellenére, hogy a Végjáték idején még viszonylag friss karakter volt az MCU-ban, meglehetősen nagy szerepet játszott az eseményekben, tehát feltételezhető, hogy idősebb, tapasztaltabb hősként is visszatér majd a franchise-hoz.