• Április 21-én debütál A légikísérő 2. évadja a Max műsorán
  • Cassie Bowden épp tiszta életet él Los Angeles-ben
  • Amikor véletlenül egy gyilkosság szemtanújává válik

Az Agymenők fináléja után Penny figuráját egy alkoholproblémákkal küzdő légiutas-kísérő karakterre cserélte Kaley Cuoco. Abszurd thriller sorozata pedig olyan sikeres lett, hogy az HBO máris új évaddal jelentkezik. Április 21-én debütál a következő nyolc epizód a Max műsorán. Cassie Bowden épp tiszta életet él Los Angeles-ben, szabadidejében pedig a CIA-nek dolgozik. Amikor azonban egy tengerentúli megbízatás során véletlenül egy gyilkosság szemtanújává válik, ismét galibába keveredik.

kelycuocccc.jpg
(A kép forrása: Decider)

A nyitóévad során a hősnő egy hosszú utat követően rövid románcba kezd az egyik utassal, másnap azonban utóbbi holtteste mellett ébred. A rendőrség természetesen első számú gyanúsítottként hallgatja ki, az FBI pedig folyamatosan a nyomában van. Cassie legnagyobb gondja, hogy nem is emlékszik tisztán arra az estére, de biztos benne, hogy sosem tudna meggyilkolni senkit.

Alább láthatjátok az új évad előzetesét, amit a játékában egyre inkább Goldie Hawnra és Drew Barrymore-ra emlékeztető főszereplő monológja vezet fel.