Személyre szabott fizetési megoldások, a kis- és középvállalkozások igényeire szabva

A mai változó világban egyre inkább fontos, hogy a vásárlóinkat egyénre szabottan tudjuk megszólítani és a lehető leggyorsabb kiszolgálást biztosítani. Ez igaz a fizetési rendszerekre is, így oda kell figyelni arra, hogy mi a preferencia.

Manapság már minden vállalkozásnál elvárható a POS terminálon keresztül történő fizetés. A bankkártyás tranzakció rendkívül egyszerűvé és kényelmessé teszi a fizetési folyamatot. Ennek hatására elengedhetetlen egy ilyen eszköz alkalmazása.

Külön előny, ha a szolgáltatóval elérhető az online szerződéskötés lehetősége. Ez nagyban hozzájárul az adminisztrációs terhek csökkentéséhez. Szerencsére ma már nem kell egy helyen és egy időben lennünk ahhoz, hogy egy kontraktust aláírjunk, pár perc alatt megigényeltünk egy POS terminált és pár napon belül már tudjuk is fogadni a kártyás fizetéseket.

Ez rendkívüli módon meggyorsítja és leegyszerűsíti az ügyintézést. A felgyorsult világban fontos, hogy a lehető legkevesebb idő alatt tudjuk a vállalkozásunkkal kapcsolatos teendőket elintézni. Egy fizetési szolgáltatás pedig nem az egyik, ha nem a legfontosabb része a biznisznek, így mindenképpen számít a gyorsaság. 

https-salt-paycomhu-2022-marcius-cikk2.png

1 munkanap alatti kifizetés, szélsebes átfutási idő

Manapság a fizetések is felgyorsultak, rengeteg tranzakciót hajtunk végre akár nemzetközi viszonylatban is. Ha a SaltPay rendszerét választod, akkor nem kell azon aggódnod, mikor érkezik meg a kifizetésed - 1 napon belül megjelenik az összeg számládon.

Ez rendkívüli módon megkönnyítheti a vállalkozás vezetését, irányítását. Ezen túlmenően pedig a számlák, valamint a kintlévőségek adminisztrációját is leegyszerűsíti. Egyből, gyorsan lezajlanak a tranzakciók. Ha pedig terminálon keresztül történik a fizetés, azt a világ bármely pontján 4G, vagy Wi-Fi hálózaton is el tudod fogadni. Ez pedig ténylegesen ledönti a határokat.

Automatizált rendszer, leegyszerűsített működés

Ami pedig a legjobb az egészben, hogy a rendszer segítségével korlátlan integrációs lehetőségek fognak rendelkezésedre állni! Ezáltal bizniszedet könnyedebben, és összekapcsolt folyamatok segítségével vezetheted. Jelentsen ez akár éttermi szoftvert, vagy egy könnyen kezelhető hűségprogramot, minden irányban megtalálhatod a számításaidat.

Tovább sorolva az előnyöket: kialakíthatsz vásárlási hűségprogramokat, illetve virtuális fizetési rendszerek (vPOS megoldás) létrehozása is lehetséges ilyen szoftverekkel. A fizetés pedig rendkívül biztonságos és megbízható, munkádat pedig magyar ügyfélszolgálat segíti. Ugye, hogy megéri? Alkalmazz integrált rendszert és előzd meg a konkurenciádat!