• 2023. július 13-án debütál a Mission:Impossible Leszámolás első, majd 2024-ben a második része
  • Werkfilm érkezett Tom Cruise szakadékba hajtó motoros mutatványáról
  • A 60 éves színész hasonlóan látványos videóben kíván kellemes ünnepeket rajongóinak

Tom Cruise a régi vágású akciósztárok közé tartozik, akik düblőr vagy digitális megoldások helyett saját maguk hajtják végre veszélyes filmjeleneteiket. A hatvan éves színész vakmerőségével addig borzolta a kedélyeket, hogy többször magára haragította a stúdiókat, akár derékba törhette volna karrierjét, mára azonban Hollywood elfogadta Cruise adrenalinfüggő vénáját. Tavaly a Top Gun második részével aratott széles körű sikert, amit több kritikus, sőt maga Tarantino is a klasszikus moziélményt megidéző alkotásnak nevezett. Legközelebb a Mission:Impossible Leszámolás 2023. július 13-án esedékes első és 2024-ben debütáló második részében láthatjuk őt, illetve egy űrben rögzített filmet is tervez.

Így robogott tátongó szakadékba Tom Cruise

A kémfilmes sorozat hetedik epizódját felvezető előzetes emlékezetes jelenetsora maradt, amikor a főhős motorjával egy hatalmas szakadékba hajt. Ennek kivitelezéséről és felvételéről láthatunk most egy látványos werkfilmet, amiben a bátor színész és néhány stábtag kommentálja az eseményeket.

Személyes üdvözlet az égből

És ha a fenti videó nem volna elég meggyőző, Cruise külön felvételen demonstrálja a szabadesés légies élményét, miközben boldog ünnepeket kíván és köszönetet mond a Top Gun: Maverick közönségének. Joseph Kosinski (Tron: Örökség) rendezése december 22-én kerül fel a Paramount Plus kínálatába.

MISSION: IMPOSSIBLE LESZÁMOLÁS 1-2. RÉSZ

A Christopher McQuarrie (rendező: Jack Reacher, forgatókönyv: Közönséges bűnözők) gondozásában készült filmek történetéről egyelőre nem sokat tudunk. Hősünk feltehetően egyedül marad igazságával a sok szálon és több helyszínen futó cselekmény során. Tom Cruise mellett Pom Klementieff (Bosszúállók: Végtelen háború), Vanessa Kirby (Pieces of a Woman), Hayley Atwell (A Hangya), Rebecca Ferguson (Álom doktorDűne) és Simon Pegg (Haláli hullák hajnala) is feltűnik a két felvonás során.