Ne felejtsétek egy, hogy vasárnap nyitja meg kapuit a Hungexpo, és kezdetét veszi a Mondo Games PC Guru Show Karácsony 2015. Reggel kilenctől este nyolcig megállás nélkül várunk a különböző szórakoztató programokkal, bemutatókkal, előadásokkal és vásárokkal. Íme, egy kis ízelítő:

  • Karácsonyi cosplay verseny! Több, mint ezren jönnek jelmezben, a legjobbak pedig egy izgalmas verseny keretében összemérik jelmeztervezői tudásukat.
  • Rajzcsata! Magyarország legtehetségesebb fiatal rajzosaiból három a nagyszínpadon méri össze tudását. Kézügyesség, improvizáció, fantázia, humor, aki mindezekben a legjobb, az lesz az év rajztehetsége!
  • Movie Fight! A legnagyobb dumás hazai filmkritikusok összecsapnak, hogy eldöntsék, kinek a kedvence az igazi.
  • Karácsonyi élménypark! Az Amai Teaház ezúttal is számos érdekes programmal, és egy hatalmas karácsonyfával várja a vendégeit! Díszítsük fel együtt!

Versenyek is lesznek, mégpedig rögtön három is! Az egyik a Riot Games, a GamerEvents és a PC Guru támogatásában League of Legends minibajnokság, aminek során háromfős csapatok mérhetik össze a tudásukat. A másik egy 16 fős, egyenes kieséses Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution-verseny, illetve, azoknak, akik nem a harcok hívei, egy Just Dance 2016 táncpárbajt is tartunk.

A rendezvény egyik központi témája a Csillagok Háborúja (Star Wars). A hetedik rész premierje előtt a  látogatók átélhetik a klasszikus és az előzmény legjobb pillanatait! Számos érdekes, interaktív előadás, szinkronszínész találkozó, vetélkedő és természetesen több tucat jelmezes rajongó gondoskodik majd arról, hogy a rendezvényre kilátogatók kellően ráhangolódjanak Az Ébredő Erőre!

December 13-án gyere hát el a Mondo Games PC Guru Show Karácsony 2015-re, várunk nagyon sok szeretettel. A belépő ára 2500 Ft, amelyből 1000 Ft levásárolható az arra kijelölt pultoknál.

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!