Segítsünk közösen azokon a nehezebb sorsú gyermekeken, akiknek nincs lehetőségük a karácsonyi ajándék örömét megtapasztalni. Ehhez kérjük most a ti segítségeteket is! A cipősdoboz ajándék elkészítése rendkívül egyszerű, de valakinek rengeteget jelenthet. A dobozba kerülhet az öcsi/húgi megunt játéka, esetleg iskolai eszközök, plüssállatok, de akár nem romlandó édesség (csoki, cukorka) is. Kedvességből írhattok egy képeslapot is néhány jó kívánsággal.

Az így megtöltött cipősdobozt csomagoljátok be egy szép csomagolópapírba (lehetőleg külön a tetejét és külön az alját), valamint ne felejtsétek el ráírni, hogy kisfiúnak, vagy kislánynak szánjátok az ajándékot és azt sem, hogy hány éves körüli gyermeknek.

Várunk titeket az A Mondo Games PC Guru Show Karácsony 2015-ön a Cosplay.hu és a Cool Gear asztalainál berendezett gyűjtőponton, ahol remélhetőleg rengeteg doboztól fogunk roskadozni! Ne feledjétek, ami nektek kacat, valakinek lehet, hogy egy tökéletes karácsonyi ajándék!

További részletek a Baptista Szeretetszolgálat akciójáról: https://www.facebook.com/ciposdoboz illetve http://ciposdoboz.hu/

ciposdoboz-akcio-animekaracsony.jpg