• Jön a 10. rész
  • Októberben ülhetsz be rá idehaza
  • De nem ez lesz a széria lezárása

A Fűrész 10 története az első két epizód között játszódik, ebből adódóan pedig Tobin Bell is visszatér a fedélzetre, ezúttal ráadásul gyűlölettől fűtve kezdi el szedni az áldozatait, akik azt ígérték, gyógyírt kínálnak a később végzetesnek bizonyuló rákbetegségére. A csoda természetesen átverésnek bizonyul, így aztán megindul a brutális csapdákkal tarkított mészárszék. A rendező elárulta, hogy Tobin Bell ikonikus sorozatgyilkosát most a folytatás direkt "hősként" állítja be, és inkább John Kramer emberi oldalát mutatják meg a nézőknek, mintsem a kíméletlen Kirakós-gyilkost.

Kevin Greutert szerint a franchise legújabb része tele lesz meglepetésekkel és valószínűleg nem ez az utolsó felvonás. "Nincs semmiféle új irány, de szerintem készül még több Fűrész-film, különösen, ha ez a film sikeres lesz" – mondta a rendező. És a sikerben bizony erősen bízik. "Őszintén hiszem, hogy ez a legjobb Fűrész-film az első óta" – folytatja. "Gazdagabb élményt nyújt, ha ismered a szériát, mert különben nem feltétlenül fogod tudni, hogy ki az az Amanda, amikor megjelenik". Greutert utalt arra is, hogy több meglepetés is vár ránk, amivel talán cameókra utalt – tényleg megjelenhet Hoffman nyomozó? A Fűrész 10 premierje idehaza október 5-én várható.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.