Uwe Boll: más trollával...Tessék megkapaszkodni: állítólag a BloodRayne egymillió példányban kelt el DVD-n! Ezen annyira fellelkesedett germán barátunk, hogy lelki szemei előtt egy franchise képe dereng. A második rész BloodRayne II: Deliverance címmel már az utómunkálatoknál jár, főszereplője viszont nem Kristiana Loken, hanem Natassia Malthe, aki azért már feltűnt néhány komolyabbnak nevezhető moziban. Boll most azt tervezi, hogy a nagy sikerre való tekintettel készít egy harmadik epizódot is, mely második világháborús témájú lesz, és valahol Kelet-Európában fogja leforgatni. Mindkét eddigi főszereplő hölggyel szívesen dolgozna újra, sőt azon humorizált, hogy esetleg egy „BloodRayne versus BloodRayne” mozit is be lehetne dobni...

A DS-mozi, In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale címmel már kész, jelenleg forgalmazót keresnek. Addig is UB ismét elővette a FarCry témát. Elmondta, hogy az Ubisoft nagyon várja ezt a filmet, és egy jó filmet várnak, hiszen ez igen népszerű cím. Bár a tárgyalások a CryTek stúdióval elakadtak, a kiadóval jó a kapcsolata: „Minden játékból készített filmemet örömmel fogadták a készítők, hiszen támogattam a franchise-ukat.” A forgatás 2007. májusában indulna Hawaiiban (legalábbis a külső helyszínek, a belsők Vancouverben vagy Kelet-Európában), a büdzsé 30-40 millió dollár körül várható. A főszereplő A-listás lenne, elképzelhető, hogy a Dungeon Siege egyik hőse, a jó Jason „Szállító” Statham, aki viszont csak eme alkotás eladási mutatóit látva fog dönteni a további kooperációról. A FarCry mozi 2008-ban jelenne meg, ami Boll szerint elég idő arra, hogy az Ubisoft egy új részt készítsen a játékhoz, rendezőnk pedig a film helyszínein, azzal párhuzamosan egy másik mozit is forgatna a vietnami háború alagút-harcairól, úgy ráadásnak.

Uwe Boll: más trollával...Közben zajlanak a Postal utómunkálatai, melyben rendezőnk magának is kiosztott egy kis szerepet, Zack Ward, Dave Foley, Michael Pare, Chris Spencer, és Chris Coppola mellett. Eközben egy nem játék alapú horrort is forgatott, Seed címmel. Bollnak annyi a melója, hogy az Alone in the Dark II rendezését átadta az első rész (és a Far Cry) forgatókönyvét író Michael Roesch - Peter Scheerer párosnak, ő „csak” a producer lesz. Ez a cím egyébként az Eden Studio által készített legújabb, következő generációs, Near Death Investigation című epizódon alapul (oldalt egy képkocka a játékból), New Yorkban játszódik, és 7 millió dollárból összehányják, a főszereplő valószínűleg megint Christian Slater lenne, bár ő még kéreti magát.

Én is kéretném...