Ünnepi kilencedik PodcastElőször szó esik a Mass Effect című zseniális játékról, amely minden konzollal rendelkező szerkesztőségi tag gépében ott izzik már jó másfél hónapja. Megosztjuk veletek véleményünket, élményeinket, ezzel is biztatva minden olvasónkat, hogy amikor elérhető lesz a PC-s verzió, senki ne feledkezzen meg róla, hiszen egy eszméletlen változatos és izgalmas szerepjátékról van szó.

A BioWare nagyszerű alkotás után rátérünk a jelenleg is futó "karácsonyi szünetünkre" (ami annyira nem is szünet, hiszen már javában hegesztjük a januári számunkat), amelyben nyilvánvalóan mindenki játszik valamivel, s azokat a programokat elemezzük ki egy kicsit, amelyeket így a szabad ünnepi napokra tettünk félre, tömény szórakozás végett.

Végül az adás utolsó szakaszában kis évértékelést tartunk, megbeszéljük, hogy kinek mi volt az idei favorit, mik voltak a meglepetések és a csalódások, és fény derül arra is, miképp lehet, hogy a Super Mario Galaxy sok helyen besöpörte az "Év játéka" címet.

Jó szórakozást mindenkinek, bejglihegyet az adás mellé, sok kellemes percet karácsonykor, és ha addig nem beszélnénk, akkor mindenkinek boldog újévet!