Két magyar alkotással kezdünk, ezek ráadásul nagy örömünkre a mai kínálat krémjét alkotják, sőt mindkettő a szerencsénkre nagyon pörgő Digital Reality nevéhez fűződik. Az elsőben a csapat egy remek, sőt egyenesen büntetős videóval kedveskedik a Field Ops „kint is vagyok, bent is vagyok” mechanizmusát prezentálva, szinte kommentárt sem igényel a mozi, kötelező darab. A második a War Front: Turning Point kapcsán egy újabb filmetűdöt mutat be, az eddigi szuperfegyveres mozik mellett a mostani anyag egy, a szövetséges erők főszereplésével készült kedvcsináló előzetes.

Szintén igen látványosra sikeredett a Battlefield 2142: Northern Strike új videója, mely igazán üdítően friss ezen a kora tavaszi napon, elvégre ha már nem látunk sok havat idehaza, legalább játékban fagyoskodjunk jót. Repkedő légpárnás harci jármű akcióban, pluszban mínuszok, ezt is érdemes megtekinteni!

A Funcom is kiadott egy rövid szösszenetet, természetesen az Age of Conan: Hyborian Adventures okán, melyben a barbár birodalom fővárosának, Kheminek mindennapjai pillanthatunk be egy rövid, ám a szokásos módon filmszerűen epikus klip segítségével. Kisebb cím, de talán a stratégiák és a történelem szerelmeseinek érdeklődésére számot tarthat, az Ancient Wars: Sparta, mely kétségtelenül jókor lép színre, hiszen a téma most ismét a köztudatba kerül a közelgő 300 című filmeposz kapcsán. Ehhez a játékhoz teljes körítést, azaz játékinfót és galériát is mellékeltem.

Jó szórakozást a fentiekhez!