Újabb Guru Online folt!Először is lerántanám a fátylat két kollégáról, akik azon fáradoznak, hogy az agyament új ötleteket megvalósítsák az oldalon, ráadásul a fórumon is suttognak bizonyos "3 warnos fantom adminokról", de ez is velük köthető össze, mivel yoda és david azok, akik 3 büntiponttal az avatarjuk alatt adminként időnként feltűnnek a fórumban...

Tehát az utóbbi időszakban kicsit a szerkesztők dolgának a könnyítésén fáradoztak, úgyhogy az admin felület kapott egy hatalmas foltot, de közben azért Ti is kaptatok újításokat! A legszembetűnőbb újdonság a "Mai Top Játékok", ami csupán egy érdekesség, hogy aznap mely játékokról kerestetek, olvastatok és találtatok számotokra érdekes dolgot az oldalon. Ugyebár a letöltések és tesztek értékelésének véleményezése sem egy régi dolog, aminek a célja, hogy nyugodtan fejtsétek ki a véleményeteket ti is az adott játékról, cuccról, ne csak egy számmal lássátok el találomra! Sokan kérdeztétek, hogy miért nem látszik azonnal az elküldött értékelés. Nos a válasz egyszerű: miután elküditek a véleményeteket, az megjelenik nálunk az admin falon, ahol valamelyik szerkesztő elbírálja, hogy valóban értelmes szöveget írtatok-e. Így megkérném azokat, akik kedvtelésből különböző karakterek ismételt leütésével töltik ki a helyet: spórolják meg maguknak  és nekünk is az időt, hogy nem teszik ezt, mert úgysem fog kikerülni! Viszont azokat, akik nem mernek írni, buzdítanám, hogy nyugodtan kommenteljetek oda, bármi is a véleményetek az adott dologról!

Végül pedig a játékinfók dobozképeiről, illetve a Guru címlapjairól lenne szó, ugyanis most már a szokásos felugró ablakban nagy méretben is el lehet majd érni őket! A játékok dobozképeinél nehezebb a helyzet, mert visszamenőleg minden, az adatbázisban szereplő címhez fel kell töltenünk ezeket, de szépen lassan megcsináljuk, miközben az újaknál már természetesen a fejlesztett eljárást használjuk majd. Külön a galériába is feltöltöttük a 2005-től megjelent magazinok címlapjait, így ha szavaztok, Ti dönthetitek el, melyik legyen az adott év címlapja!