Az Epic Games már egyre kevesebb régi tagot tud megtartani, és az elvándorlás szép lassan folytatódik. CliffyB és Mike Capps után most a csapat marketingfőnöke is maga mögött hagyta a neves stúdiót, és a Microsofthoz igazolt -- bizonyára nem kevés pénzért.

Kendall Boyd neve persze nem olyan ismert, mint a fent említett kreatív agyaké, hisz az úriember inkább csak a játékfejlesztés üzleti oldalával foglalkozott. Három évet töltött az Epicnél, korábban a THQ-nál és az EA-nél dolgozott, és összesen 35 játék kiadását és fejlesztését vezényelte le. A Microsoftnál ehhez mérten kap feladatot: a Halo-franchise reklámstratégiáját fogja menedzselni, olyan sok nullával havi bérpapírján, hogy egy ideig biztos nem kell aggódnia a sportautó-divat miatt.

Hogy az Epicre milyen hatással van a folyamatos munkaerő-elszállingózás, egyelőre kérdéses. Csak annyi biztos, hogy a május 21-én esedékes Xbox-bejelentésre készülnek valamivel a srácok, illetve, hogy az Unreal Engine 4.0 ismét meghatározó technikai lépcsőfok lehet a nextgen konzolok számára. Nem hiszitek? Nézzétek meg a lenti erődemonstrációt!