CliffyB kilépése az Eipctől eléggé megosztotta a játékvilágot, majd mikor egy év sem telt el, és Mike Capps csapatfőnök lemondott vezető pozíciójáról, a széljárás még rosszabbra fordult. Azt azonban senki sem látta előre, hogy Capps nemcsak mint vezető hagyja ott a céget: a híres tervező és üzleti szakember saját maga jelentette be, hogy február 11. óta már semmilyen tisztséget nem tölt a Epic berkeiben, és nem is igen vágyik oda vissza.

A facebookos üzenet szerint Capps nem kíván aktív játékkészítőként dolgozni a jövőben, de több csapatnál be fog segíteni, mint tanácsadó, illetve washingtoni munkáját is folytatja. Rendes indokot nem mondott -- lehet, hogy egyszerűen elege lett, bár hogy miből, jó kérdés. Mindenesetre annyi biztos, hogy az egykor fényes karriert befutó Epic egyre több kulcsfontosságú tagot veszít el. Pedig most, hogy jönnek a nextgen konzolok, és végre élőben is bizonyítania kell az Unreal Engine 4.0-nak, elkélne a tehetség.

Mi mindenesetre csak annyit mondhatunk, hogy köszönjük a sok éves munkádat, Mike, és kívánjuk, hogy a jövőben is sikert sikerre halmozz!

Szép lassan széthullik az Epic Games