• A Netflix 450 millió dollárt fizetett a Tőrbe ejtve 2. és 3. részéért
  • Visszatér Daniel Craig és feltűnik mellette Dave Bautista, Edward Norton és Kate Hudson
  • Jessica Henwick (Iron Fist, Trónok harca) is csatlakozott a stábhoz
  • Június végén kezdődik a forgatás Görögországban

A tavalyi év egyik meglepetésfilmje lett a Tőrbe ejtve, ami 40 milliós költségvetése mellé 311 millió dollárt és egy legjobb forgatókönyvért járó Oscar-jelölést szerzett. Rian johnson azonban meglepő módon nem talált megfelelő partnert Hollywoodban, így végül a Netflix vette meg a streaming platformok történetében rekordnak számító 450 millió dollárért a franchise jogait.

Két további epizódra kötöttek szerződést Johnsonnal, a második rész forgatása pedig sajtóértesülések szerint június 28-án kezdődik Görögországban. A történetről egyelőre semmit sem tudunk, viszont újabb sztárparádé várható Benoit Blanc nyomozó visszatérésekor. A főszereplő Daniel Craig mellett feltűnik a vásznon Dave Bautista (A halottak hadserege), Edward Norton (Harcosok klubja), Kate Hudson (Majdnem híres), Kathryn Hahn (Ez minden, amit tudok), Janelle Monáe (Homecoming), Leslie Odom Jr. (Hamilton) és Madelyn Cline (Outer Banks).

A legfrissebb értesülések szerint Jessica Henwick is csatlakozott a stábhoz. A 29 éves brit színésznőt a netflixes Vasököl (Iron Fist) sorozatból, a szolgáltatón nemrég Dylan O’Brien főszereplésével debütált Szerelem és szörnyekben és a Trónok harca Nymeria Sandjeként láthattátok. Henwick karrierje szempontjából fontos évnek néz elébe, hiszen még a Tőrbe ejtve 2 premierje előtt feltűnik a Mátrix 4-ben is.

mv5bmty1oti0mza2ov5bml5banbnxkftztgwndqwnjyxndmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Az első részben: az Agatha Christie regényeit idéző krimi története szerint nyolcvanötödik születésnapján meggyilkolnak egy milliárdos bűnügyi írót. Benoit Blanc nyomozó (Daniel Craig) a tökéletes alibivel rendelkező családtagok között igyekszik megtalálni az elkövetőt.